Азиатска козметика и грим 13

• 31 291
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Ей, чак пък кафе. Все повече взех да я харесвам тази Мира, нищо, че още не съм пазарувала от нея. Grinning

Влизам с първи мамини (едноседмични) впечатления от концентрата на Whoo: гъст крем, който е ужасно, ужасно мазен. Попива много бавно, но все пак напълно. Една мостричка стига за две ползвания, нанесена локално върху бръчките. Определено не става за сутрешна рутина, не е хидратиращ продукт и изисква допълнителен такъв, нанесен под него. Има лека, приятна миризма на билки,  но не като гела на Cosrx. Засега толкова.

Иначе, споделям с радост, че ефект от многостъпковата грижа при нея определено има. Бръчките ѝ изглеждат по-малко дълбоки, особено двете около устата (лабиални?).  Освен това, кожата ѝ е мека и има здравословен блясък, докато преди изглеждаше повехнала. Много е доволна от резултатите и явно я надъхват, защото не пропуска да нанесе нещо. Даже вече всяка сутрин слага spf преди работа. Сега само остана да почне да го подновява и грешка няма да има.

# 496
  • София
Момичета, от къде ги теглите тези купони? Гледах, гледах и нищо не виждам ...
Самоцитирам се .. видях го къде е, но ми иска да въведа сериен номер, от къде да го видя? Rolling Eyes
Еми, и аз се запънах тук и нямам представа как да го верифицирам. Ще съм много благодарна, ако някой удари едно рамо.  Blush

# 497
Аз пък изобщо не мога да го намеря Rage

От около 10 дни се "боря" с едни подкожни пъпки на брадичката, в чудо се видях.
Изчетох всички съвети тук и в пъпчената тема. Пробвах поне десетина цяра, единствено мисля, че това Пурито помогна малко http://jolse.com/product/purito-bha-dead-skin-moisture-gel-100ml/16861/

# 498
И моята сплаш маска е шипната на 4/10 и я чакам. Интересното е, че поръчка, шипната 4 дни след нея, ми пристигна вчера. Стискам палци скоро да дойде и тази.

# 499
Получих поръчка от джолсе от 02.10.
Пуснах в пощата всички документи за плащането на прословутата поръчка от 8долара, но тъкмо пишех този пост и ми звънна служителка от митницата, казва няма нужда от нищо пратката е освободена и ще пристигне в пощата ви по адрес.
След като получа плика ще видя какво са сътворили корейците и ще снимам всичмки и ще им пиша.

# 500
Шипната след шипната пратка в мейла, а получаване нито 1... плаче ми се Grinning

# 501
Чакам три неща, едното е шипнато на 1-ви и няма никой, а слънцезащитата шипната два дни по-рано ми пристигна още преди две седмици. Еми...не знам вече. Следя и огромната кутия от ЙесСтайл, на 19-ти тръгна от Франкфурт.

# 502
Как се пишеше ревю в jolse - помня, че смалявах снимки, защото имаха допустим размер. Сега не виждам къде да пиша:
Скрит текст:

Някакъв бъг ще да е станал. Пробвай пак или през друг браузър ако продължава да дава същия проблем. Сега тествах, и на мен си ми излиза полето за писане.

Това зачеркнато око отстрани го виждам за първи път. Пробвай дали може да го кликнеш. Дали пък не е нещо от там?

# 503
Здравейте! Пристигна голямата ми поръчка от yesstyle, изпратена на 10 септември, на митница от 08 октомври. Стойността е 140 лв, а днес платих в пощата още 45 лв. за такси (16.80 лв.) и ддс (28. 18 лв.). Има ли срок за заявяване на възстановяване на таксите?
Но приятната страна - 16 броя примамливи продукти. Тази вечер ще опитам да тествам колкото мога повече,но нямам продукти от всички стъпки.
Имам много въпроси, а засега ако може да ме посъветвате относно:
- имам 4 броя различни гъби Konjac sponge - освен с измиващия продукт (в случая Foaming ckeanser&Bubble O2 mask), мога ли да ги ползвам с олиото Kose deep cleansing Oil (пише, че на сух кожа се втрива?
-Взех и COSRX toner, който също не съм сигурна как да ползвам - самостоятелно като тоник или слагам и друг тоник преди/след него? Имам PyunkangYui essence tonic и един хиалуронов.
Благодаря Ви предварително! Hug

# 504
Малага, аз имам Конжак гъба и я обожавам. Но не съм сигурна, че е удачно да се ползва с олио. Аз си я ползвам с гел или пяна след измиващото олио. То се втрива на суха кожа както каза ти, за да се разтвори грим и мръсотия, после се изплаква с вода. За да омекне гъбата се мокри, така че ако решиш все пак да я ползваш с олиото, първо хубаво си обтрий лицето на сухо с ръце.
За тониците, PKY essence toner след cosrx. Така би следвало, защото първият е с по-висок вискозитет, като есенция. Колко тонера ще ползваш в рутината си е лично предпочитание. Не е нужно да ползваш всичките, или пък сутрин и вечер да ти е еднаква рутината. Не вкарвай всички нови продукти наведнъж. Знам, че нямаш търпение, но пробвай по малко.

# 505
Момичета, от къде ги теглите тези купони? Гледах, гледах и нищо не виждам ...
Самоцитирам се .. видях го къде е, но ми иска да въведа сериен номер, от къде да го видя? Rolling Eyes
Еми, и аз се запънах тук и нямам представа как да го верифицирам. Ще съм много благодарна, ако някой удари едно рамо.  Blush

При поръчката на продукт има падащо меню някъде преди полето за въвеждане на кредит, където пише coupon.

# 506
Успокоих се,че не само моята сплаш маска липсва. Явно има забавяне на всички поръчки от тази дата.
За отношението на yesstyle честно казано и аз очаквах малко повече съдействие, но пък на тях им е все тая, че ще възстановяват пари -нали е като стор кредит и те принуждават пак да купуваш. Добрата новина е, че кодът за 15% наистина работи ( благодаря на blixa).

# 507
  • Русе
Три последователни пратки от Jolse без тракинг (юли,август) така и не пристигнаха!От сайта ми възстановиха сумите,но пада чакане.
От Jolse поръчвам вече само с проследяване,така съм решила за себе си!Не мисля,че нещата са случайни!😠
Сплаш маската (шипната на 3.10.) пристигна преди 10 дена.Днес си взех поръчка от Jolse шипната на 16.10.

# 508
Гледам винаги с тракинг да пускам ама за сплаш маската в бързината съм забравила да променя отбелязката, а като го видях вече беше шипната. Много често дори при поръчка на намалени неща, който са на висока редовна цена ,ми дава безплатна к- пакет доставка, въплеки че тотала е под 40долара.

# 509
До сега от джолсе не съм имала проблем с изчезнали пратки, винаги без тракинг пускам. Днес имам няколко в клона на пощата.

Общи условия

Активация на акаунт