Азиатска козметика и грим 13

• 31 272
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
И аз се боря с БП, вчера пуснах всичко наснимано,получих мейл, че е прочетено от митнически служител. Става дума за yesstyle и се чудя получил ли е някой refund от тях?

# 556
Малага, писах ЛС Simple Smile

# 557
Момичета, имам проблем с измиването на гъбката на IOPE. Ползвам интимен гел, колкото и странно да звучи, защото гъбката на Миша я почиства идеално. Даже сега я измих и нея - сината страна стана напълно синя, излезе сума ти фон-дьо-тен, бялата страна също успя да я избели. IOPE обаче не ще и не ще, остана си замазана.
За сравнение:

Явно високият клас наистина е друга бира. Някакви идеи с какво друго да пробвам?

# 558
Reddish Brown , в пералнята ги пера в мрежи за сутиен.

# 559
Момичета, влизам спешно с молба за помощ към тези от вас, които ползват третиноин. Моля ви да препоръчате нещо за незабавно успокояване на кожата и хидратация след третиноина. Втора седмица, второ нанасяне на 0,05 процента (Ketrel) и не мога си позная кожата. Издържа на всякакви издевателства по принцип, но третиноина ме хвана неподготвена. Всичко ми пари и щипе, непоносимост към какъвто и да било тоник или серум, червена, раздразнена и белеща се в т-зоната. Чета в темата за третиноина, но момичетата са с различна рутина и не ми се връзва да сложа пантенол където и да било в моята Sad

# 560
  • Sofia
Виола, напиши им на йесстайл, че заради мениджъра им логистика, ще имат сериозен спад откъм български поръчки....или направо да го уволнят. Joy

# 561
Ketrel не съм ползвала, но мога да ти кажа аз какво правя. Ако стигна до страшно раздразнение, поставям шийт маска, след нея хидратиращите падове  Petitfee, обилно се мажа със серум с хиалуронова киселина, и лосиона на хада лабо с ХК също супер много ми помага, крем задължително и нощна маска, на следващия ден почти няма следа от раздразнението.

Има страхотно щипане като мажеш всичко това да си знаеш.

# 562
На колко градуса?

# 563
Ivalina, не ползвам третиноин, но ако нямаш азиатски от изброените от Tedi, за хидратация може да си вземеш Линолафет крем от аптека имат и измивно олио, което е силно овлажняващо,от аптечната козметика тук, от това съм най доволна.
Предписват се за успокояване на зачервена атопична кожа.

# 564
ivalinna, най-искрено ти съчувствам мила! И аз бях така. Но късно се усетих, че е от третиноина. Горе-долу седмица и ми мина дразненето. Всичко ми щипеше зверски и нищо не ми успокояваше кожата освен един крем на Ла Рош.

Ако сега пак имам такова дразнение, бих спряла всичко освен този крем. Дразнеше ми дори есенцията ми с чиста центела, хиалуроновата киселина, всичките ми тоници и дори по-топлата вода. Успех и дано ти мине бързо! Hug

# 565
Теди, Зари, МаНишма, изключително много благодаря! Не очаквах такава експресна реакция. Много, много благодаря!!! Отивам утре до аптеката да се заредя.

# 566
На колко градуса?
50 понякога на 60

# 567
Аз съм и пак бих третирала с Пантенол след трет. И спрях всичко друго, след като се поуспокои кожата слагах и някакво олио за лице, ако не се лъжа.

# 568
Използвате ли олио за измиване на лицето, ако нямате грим или минаватв директно на втора стъпка - само пяна/гел за измиване? 🙄

# 569
Използвате ли олио за измиване на лицето, ако нямате грим или минаватв директно на втора стъпка - само пяна/гел за измиване? 🙄
Директно втора стъпка.

Общи условия

Активация на акаунт