Къде в Бургас? (56)

• 51 159
  • 787
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, дами! Някоя от вас има ли представа от къде мога да купя захарно тесто / фондан? Интересува ме физически магазин.

# 436
  • Бургас
Преди няколко месеца или на Метро или на Кауфланд бях гледала, че има. Даже се позачудих, ама ми се видяха малки и скъпи разфасовките, не бяха от БГ фирма....

# 437
Здравейте, дами! Някоя от вас има ли представа от къде мога да купя захарно тесто / фондан? Интересува ме физически магазин.
Единствено в Метро, макар че не съм заглеждала наскоро дали имат. В Лидл около Коледа и Великден пускат малки разфасовки оцветен. Нямат обаче в постоянния асортимент. Аз лично си купувам от човек в Бургас, но не е магазин.

# 438
Къде правят кола маска в Славейков? Ама не от тези, където ти се появяват безброй пъпки, че и на такива съм попадала...
Препоръчвам Венета в козметично студио “Твоето място”, имат фейсбук страница, тя е страхотен професионалист.

# 439
Zlat_na, а този човек от който ти купуваш, сам ли си го прави?

Единствено в Метро, макар че не съм заглеждала наскоро дали имат. В Лидл около Коледа и Великден пускат малки разфасовки оцветен. Нямат обаче в постоянния асортимент. Аз лично си купувам от човек в Бургас, но не е магазин.

# 440
  • Бургас
Здравейте, имам един гащеризон, който стои супер, но е труден за обличане/събличане. Казаха ми, че би могло да го преработят на панталон, съответно сега търся добър шивач. Ако е в "Славейков" още по-добре.
Ползвам шивачката в малката кооперация срещу заведение "Чери". Ателието е на ъгъла срещу детската площадка. Жената работи много добре и много евтино

# 441
Zlat_na, а този човек от който ти купуваш, сам ли си го прави?

Не, купува го за себе си и почти винаги има наличност.

# 442
Насочете ме към магазин за хубави български пижами. Търся мъжка пижама.

# 443
Може ли да ми дадете координати на учителка по математика за уроци по НВО за 7 клас? Около центъра, Възраждане примерно?

# 444
Знам че има тема и за това но искам да попитам и хората тук. Филъри на лице и устни в Бургас къде препоръчвате? По принцип ходя в София или Пловдив но искам и малко инфо за Бургас защото живея тук.

# 445
  • на дъното
Може ли да ми кажете къде се предлагат продукти на

Благодаря!😊

# 446
  • Бургас
Може ли да ми кажете къде се предлагат продукти на

Благодаря!😊
На Александровска, срещу р-т Розе - там има магазин за био козметика, продават и Alteya.

# 447
Знаете ли от къде мога да купя кехлибарено герданче?

# 448
  • у нас
Знаете ли от къде мога да купя кехлибарено герданче?
В Ем Март може да проверите.

# 449
Къде мога да намеря маски за многократна употреба от плат и такива,които имат отпред активен въглен  и въздуховод в горната част.,в краен случай и за еднократна употреба

Общи условия

Активация на акаунт