Пътят на честта - Тема 3

• 33 954
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Защо аз ги харесвам като двойка. Докато тя яде вестници, Киро ще и изяде косата и ще я направи с каре, което да не може да отмяна. Whistling

# 31
  • Пловдив
Аз чакам с нетърпение серията довечера да видя Кера с децата. Каква ли точно ще е реакцията им?

# 32
Голяма веселба е в темата Simple Smile

Жаки наистина го прекали, до степен компаньонката-наркоманка Бианка да ми стане симпатична.  Нищо чудно Киро да я остави жива, за да предизвиква определени емоции у Жакито. Надявам се да стане някаква заигравка между двамата - хем Киро малко да живне, хем Жаки да спре да злобее срещу Бианка и да покаже някаква любовна емоция, и малко драма. 

Стела ми се вижда доста неубедителна като образ. Уж влюбена в Калоян, а много лесно реши, че с него няма да се получи и кацна на Киро. Последният пък проучва и знае всичко за всеки, а Стела дори не го провери.

Образите от Царево са толкова примитивни.  Не виждам  изобщо как ще ги развият, гледам зарязали са ги в дремещо състояние там. Или чакат идеи от нас Simple Smile

Колкото до Калоян - предполагам, че Люба е гарантирала за Кера, а и доколкото виждам той е от типа хора, които не мислят много, а действат. Предполагам очаква да види как ще се справи с работата. Все пак с деца никога не се знае предварително. Колкото до това как огледа Кера - мисля, че това е нормална реакция на мъж. Съвсем естествено е барманката да бъде оглеждана от всеки. А това, че шефът на холдинга  няма секретарка, която да му прави кафе в офиса, явно това не е в негов стил или просто  е по-народен човек.

# 33
Няма страшно Керчето ще им вика слънчица  ,ще подходи по Макаренковски нали е била в интернат и се залавя за Питагоровата теорема.Пък вечерта над виното с Люба ще мрънка,че ще промени даскалската стратегия.[/b][/i]

# 34
Ааа Любчето скоро се отървава, да му мисли Калоян.

# 35
Здравейте! Аз имам един страничен въпрос, свързан със сериала и ще съм благодарна, ако някой успее да ми помогне. Simple Smile Във вчерашния епизод (от 08.10.) Жаки беше с уникална зелена рокля в офиса си. Някой има ли идея къде може да се намери тази рокля? Simple Smile

# 36
Ахахха, жестоки сте.

Жаки е влюбена от дете в Киро и сега като се разкрие ще се напикае от кеф. И ще има конфликт между нея и управителката.

# 37
Киро Блендера обясни на управителката в предния епизод, че се е върнал заради Любов от хАмерика. Жаки, вероятно заради нея.

# 38
  • София
Бързам да се запиша, после ще чета.
Изгледах няколко серии накуп, та да си кажа и аз. Като цяло слаба игра на актьорите, историята е интересна, можеше да стане по-добре с други актьори.

Аз се измъчвам като започне да говори Кера, пресипнало, все едно всеки момент ще се гътне от недостиг на въздух. Напряга ме, много слаба актриса.

И образа на Жаки не ме радва много с тия махленски маниери, иначе актрисата е приятна. Много ме дразнят обръщенията ''брат ми'', ''майка ми'', някой говори ли така?

Бонка в началото много ме грабна, ама нататък нещо и заслабна играта, едни и същи кървави погледи.

Стела (така ли се казваше?) е като киборг, доста е дървена и тя.

Ивайло Захариев ще си остане дърво, явно няма накъде да се развива. Толкова от него.

Симона и Начо са ми най-симпатични засега, много положителни образи, чак до глупост, но си ги харесвам. А и децата се справят добре.

# 39
alethea , благодаря за темата Flowers Hibiscus !
Странно ми е ,че тази тема се изписва доста по-бързо от  ОЖ , въпреки ,че този сезон е доста по-интересен от предишните два .
Явно  ни е забавно  за  си подаваме на къс пас сценаристите , режисьорите и артистите , защото нищо  не им е на ниво . Тези , които определят  външния вид на Кера също  са "инвалиди" в тази професия .
Наистина беше трогателно тъпо как на Керка и лепнаха изискванията на шефа - супер математик и готви мусака Joy
Няколко епизода ще ни затормозяват с трудната борба на Кера с разлигавените дечица /може би само момичето/ , но после със сигурност ще ги "грабне" , нали все пак е завършила "академията на живота" в онзи дом .
"Сладката" Жаки много се изложи , държа се като босненски /или украински/  мафиот -най-ниското стъпало във филмите  на големия брат . Там може  тези боклуци  и да са българи , но нали сме съюзници ...

# 40
  • ENGLAND
Браво,  момичета, много хубави сценарии сте написали, с удоволствие ви чета тук, а сериала вече ми е за фон.

# 41
Аз останах с впечатлението, че Киро с Мария е имал нещо.

# 42
Добре де, аз да питам понеже може да съм изпуснала нещо - защо всички решиха да сватосват Кера с Калоян ? Защото и двамата са като рецитиращи първолаци ли ? 😁😁

# 43
О, със сигурност ще има заварка между тях. Не само защото рецитират, те са главните добри герои в двете сюжетни нишки. Обаче много еднопластови тези герои бе..лошите много лоши, добрите - те пък като ангели. Тази Люба направо е като извънземна.....

# 44
  • Далечният изток
Благодарности за темата и от мен!

Тези , които определят  външния вид на Кера също  са "инвалиди" в тази професия .

Ели, как можа така да Убидиш  дъ бест стилистката евър на всички времена, първия стилист в България - Кремена Халваджиян? Жената за месец и половина е направила филма, 10 интериора за една седмица и т.н., недей така...

Аз си мисля, Бонка дали по някое време ще се превърне в добра и мила женица и свекърва? Да плаче пред Кикерица, да иска прошка?

Общи условия

Активация на акаунт