Пътят на честта - Тема 3

• 33 969
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • Благоевград
Какво толкова направи Калоян?

Взе флашката на Стелка и с пръстовия й отпечатък отвори телефона й, за да изтрие клипчето в банята , заради което той Дойде .

А тоз левент дали е чувал за "Облак". Като нищо Стела има копие там Joy

# 691
  • София
Доооста пресилена сцена, чак пък толкова... все едно налагаше някой дето го е прецакал здраво, ама това е жена.

# 692
Аз си помислих, че ще й го взема
 .
Тя 100% си го има клипа с целувката там в галерията скътан , сигурно става и ляга с него и й върви като жив тапет на телефона , 24/7.

# 693
Имам чувството,че Фуджеджиева като пише такива брутални сцени е убедителна.Симона на тоалетната чиния с теста,а сега много детайлно дадоха този зверски бой.Тъпо ми звучи.За Стела сигурно сценаристката като покаже една лудост ще ни впечатли.Аз смятам,че тези сцени са абсолютна глупост.

# 694
За мен това беше абсолютно дъно. За съжаление, има време да рият още.
Тъй като не гледам турски и индийски сапунки, а сериалът често е сравняван с такива- позволяват  ли си наистина такива сцени и там?

# 695
Ужасна сцена със Симона. Направо ми се сви корема на топка! 😣

# 696
За мен това беше абсолютно дъно. За съжаление, има време да рият още.
Тъй като не гледам турски и индийски сапунки, а сериалът често е сравняван с такива- позволяват  ли си наистина такива сцени и там?

НЕ

# 697
  • Берлин
Тоя кльощав пияндурник...бих го удушила с възглавница докато спи. За жалост това беше връх в таланта на човешкото недоразумение - авторката.
:::
Калоян много бързо прибра флашката и изтри следите...почтен до мозъка на костите си.
::
Уф,сцените с кера са пълен абсурд,всяка дума от устата й, всяка мимика...отврат. От началото на филма всяка втора реплика й е "не знам какво щях да правя,ако"...пък такъв боец.
Сериалът има нужда от друго име. "Помийна яма" подхожда отлично

# 698
Какво толкова направи Калоян?

Взе флашката на Стелка и с пръстовия й отпечатък отвори телефона й, за да изтрие клипчето в банята , заради което той Дойде .

А тоз левент дали е чувал за "Облак". Като нищо Стела има копие там Joy

Той и лаптопа не затвори, а на екран си стоеше целувката

# 699
  • София
Имам чувството,че Фуджеджиева като пише такива брутални сцени е убедителна.Симона на тоалетната чиния с теста,а сега много детайлно дадоха този зверски бой.Тъпо ми звучи.За Стела сигурно сценаристката като покаже една лудост ще ни впечатли.Аз смятам,че тези сцени са абсолютна глупост.

Честно, нищо не разбрах какво искаш да кажеш!

Сцената беше много брутална! Само че, за съжаление, Фучеджиева не си е изсмукала това от пръстите!
В последните години колко пъти чухте по новините, че мъж е пребил жена си да смърт!?! Колко пъти чухте, че някой е застрелял публично жена си, защото е поискала развод; приятеля си по чашка,защото не го уважава; брат си, заради имоти!
 Преди няколко години се изнесохме от една квартира, тъй като съседа отгоре пребиваше майка си, баща си и жена си когато се напие (същия Димитър).
 Чашата преля след едно съседско сбиване, в блока отсреща.Лятото, отворени прозорци, целият квартал слуша как някакъв пребива жена си, районното е на 200 метра и след 20-то ми позвъняване в полицията ми отговориха, че ако не им отворят вратата, те нямали право да влезнат и да се намесят... Та колкото и да си заравяме главата в пясъка, малко ни е гнило обществото и Фучеджиева в случая не е виновна!

# 700
  • Viena
Това верно е дъното!!

# 701
  • тук, на мястото си

:::
Калоян много бързо прибра флашката и изтри следите...почтен до мозъка на костите си.
::

Да, точно "почтен", а роптае срещу Киро.

# 702
Не знам обсъждано ли е това противно момиченце, играещо Лора.Такова дърво е, дори главата не си върти а се мести цялата.От къде я изкопаха?Сигурно е някоя връзкарка.С друго не си обяснявам ужасната й игра.

# 703
С деца много трудно се работи пред камера. Само Иванка Гръбчева го можеше.

# 704
Начо, тоя Антон ѝ налита, тя после сто пъти ще го търси да ну се извинява. Не ми се струва реално. Всяка нормална жена няма да иска да остава насаме с него повече. Явно ще го ограе психопат, щом си има жена вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт