Пътят на честта - Тема 3

• 34 446
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Еми, не е над индийските.
Там е смешно и тъпо, но играят добре артистите.

# 406
  • София
Еми, не е над индийските.
Там е смешно и тъпо, но играят добре артистите.
Тук за разлика от индийските и ОЖ няма онези овчи погледи в нищото
и любимият на много български режисьори глас зад кадър, който обяснява какво си мисли героя.

В България няма училище за кино актьори.
В НАТФИЗ ги осакатяват още от първи курс и не гледат с добро око на тези, които си мислят за кино.
Нов български е ... за там да не си отварям устата какво блато е ,
а колежът Гройс и Югозападният са на нивото на обикновенна школа за деца и пак насочени към театър.

# 407
........Тук за разлика от индийските и ОЖ няма онези овчи погледи в нищото
и любимият на много български режисьори глас зад кадър, който обяснява какво си мисли героя.
......

И за двата сериала по Нова  този глас на "разказвача" ще е много полезен , защото толкова нелогично показват  събитията  и състоянието на героите , че не е лошо  някой да обяснява какво е искал да каже автора .

# 408
Сигурно откривам топлата вода, но да кажа-коментарите тук са в пъти по-интересни, отколкото сериала. Ама и аз в групата на мазохистите-зрители. Всичко сте коментирали, но да се включа и аз с няколко неща, които ми направиха впечатление. Първото-и кафенето, и ресторантът на Станкови дават непрекъснато празни. Особено в кафенето пукнат човек не се обърка да влезе-там се разиграват само семейните драми и някакъв барман се мотае и дотам. И ресторанта-дори на двете събития гостите бяха тук-там по масите. Повече масовка им трябва май. Другото, което ми стана много смешно и нелогично-на Керата й трябват пари да се изнася с детето и уж нали затова прие втората работа. А в същото време плаща на гледачка, и то сигурно немалка сума, щом жената остава и нощем понякога. Работата стана малко тая за оная. Още нещо-Мартинчо не е ли маааалко големичък за куклен театър? Че и частно представление само за него... Мислено-недомислено, ама като за приспиване става  Laughing

# 409
Аха, и Керчето тия чаши като рохки яйца ги подава на клиентите с две ръце.

# 410
Сигурно откривам топлата вода, но да кажа-коментарите тук са в пъти по-интересни, отколкото сериала. Ама и аз в групата на мазохистите-зрители. Всичко сте коментирали, но да се включа и аз с няколко неща, които ми направиха впечатление. Първото-и кафенето, и ресторантът на Станкови дават непрекъснато празни. Особено в кафенето пукнат човек не се обърка да влезе-там се разиграват само семейните драми и някакъв барман се мотае и дотам. И ресторанта-дори на двете събития гостите бяха тук-там по масите. Повече масовка им трябва май. Другото, което ми стана много смешно и нелогично-на Керата й трябват пари да се изнася с детето и уж нали затова прие втората работа. А в същото време плаща на гледачка, и то сигурно немалка сума, щом жената остава и нощем понякога. Работата стана малко тая за оная. Още нещо-Мартинчо не е ли маааалко големичък за куклен театър? Че и частно представление само за него... Мислено-недомислено, ама като за приспиване става  Laughing

В една от началните серии,Жаклинчето каза, че ше е само за ВИП хора ресторанта ,с карти
,а барчето е ведомствено, и никой от външните посетители няма право да влиза,щот сигур има фейсконтрол на входа на сданиетото Пилко Разград сиреч лудогорско пиле, дето е птицекланница и повечето там дето работят са със 8 клас първия срок, влизаш с пропуск и идентификационен чип.Нямаш пропуск ,чакаш да дойде този който те е повикал и тогава вече може.

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 16:08 от Georgey King

# 411
Значи бавачката на Марти е в пъти по-квалифицирана от 'бавачката' на децата на Калоян...
Що не си разменят местоработата двете бавачки?!? Керито да си гледа Марти, а другата жена, бивш педагог, стилна, с класа и подход, плюс местна и с връзки в София за всякакви забавления за децата - еми тя да си поеме богаташките син и дъщеря?

# 412
Аз не успях да хвана промото за днес, имаше ли нещо интересно?

# 413
  • София /Абсурдистан
Накрая всички хлапета ще ги съберат заедно и Керка ще си ги гледа и ще им готви, ще видите.
Е по-изсмукан от пръстите сценарий скоро не бях виждала. Язък им за самочувствието на авторите на тъпотията.

# 414
Много е тъп сериала , но ми в скучно и си го  следя. Вчера Мартин в ретроспекцията беше с такава смешна шапка , сякаш са го изкарали от голямото междучасие в седми клас.

# 415
  • Sofia
Да му бяха обръснали поне брадата,не младееше особено с обърнатата шапка.

# 416
Държа следващата тема да има Анкета за седмичното меню на Кера!!! Силно ме вълнува. Ще гласувам!
BreadCustardEggHamburgerIce CreamPizzaSakeStewWine GlassTada

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 16:57 от HappyRSmile

# 417
  • София
Аз не успях да хвана промото за днес, имаше ли нещо интересно?
"Любовта преследва двама от членовете на семейство Станкови. Но страстта не винаги е споделена.
В същото време Мария признава защо смята семейната им къща за прокълната.
В Царево Начо ще поиска огромна услуга от Николов. Каква е тя, гледайте в епизода на „Пътят на честта“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA"

Държа следващата тема да има Анкета за седмичното меню на Кера!!! Силно ме вълнува. Ще гласувам!
BreadCustardEggHamburgerIce CreamPizzaSakeStewWine GlassTada

"Кисело зеле със свинско по Странджански"

# 418
Благодаря за анонса, Жаки и Калоян явно са обект на желание.

# 419
Искам да знам какво става с бременната снаха.
Митю Пияндето много добре играе - по-трудно е за си отрицателен герой.

Общи условия

Активация на акаунт