Пътят на честта - Тема 3

• 34 083
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Да, знам, че назад в темите имаше коментари относно актьорът, който е приятел на Кера от интерната, а в ОЖ насили Диана.
Моля, кажете му името. В началото на серията не го изписват.

# 481
Тази Стела силно ми напомня за една реална личност. Е, не чак толкова психо, но точно толкова надъхана и същевременно куха. А в началото даваше заявка да е по-скоро безскрупулна мелачка.

# 482
  • Sofia
Да, знам, че назад в темите имаше коментари относно актьорът, който е приятел на Кера от интерната, а в ОЖ насили Диана.
Красимир Митов

# 483
Стела е другия нелогичен образ (ако въобще има логичен в целия сериал). Върла кариерстка, супер професионалистка, силна жена със студено излъчване, много търсен и ценен кадър, има връзки къде ли не, познава кого ли не от висшите кръгове... и накрая излезе някаква психопатка, обсебена от Калоян. Повече й подхожда поведение като на Жаки - мъже само за забавление, никакви сериозни обвързвания.

Като споменах Жаки - все по-неприятна ми става. Онази мутра тя ли я беше пратила да сплашва Радо? Доста долничко.

asd95, то може човек да си е скътал 5 - 10 хил., ама пък да тръгне да дава такава сума, че и да го кълнат ако не иска да даде... Grinning

# 484
  • София
E няма такъв сериал... сценаристката трябва да се самоубие ритуално пред НДК още този уикенд. Толкова бездарно нещо скоро не бях гледал. Прилича ми на напъни на студент първа година.
Историята с Анелия е толкова претупана и без връзка със земята, че ми прилича на убийството на Огнян - бум тряс и кой от къде е.
Образът на Стела е на шизофреник с поне 3-4 личности, а актрисата само си е хвърлила парите на вятъра в САЩ за обучение.
Изкефи ме рецитала в ресторанта Киро vs. Калата Grinning
И там пак Стела влизаше с толкова неадекватни реплики и игра, че ми идеше да звънна на Фучеджиева - добре че и нямам телефона.

Красимир Митов мисля, че се казваше и няма как да е в началото, защото там са само главните герои.

# 485
Мутрата вероятно Киро я е пратил.

# 486
Бонка  е в "На кафе" сега!

# 487
  • София
Бонка  е в "На кафе" сега!
Мислех, че в Царево всички са на ракия или винце, докато в София жулят уиски, ама от скъпото Grinning

# 488
Разпознах държанката  на Жаки в клип на Михаела Маринова

# 489
  • Viena
Само чух, че снимат 3 епизода напред..... Четете тук мили сценаристи и черпете идейки, вашите са зле и негледаеми!

# 490
  • София
Само чух, че снимат 3 епизода напред..... Четете тук мили сценаристи и черпете идейки, вашите са зле и негледаеми!
Повечко би трябвало да са, само с 3 напред при излъчване 4 на седмица не могат да се справят.
То не  е само снимане, след това си има доста работа.
Не ми прилича на сериал, в който се променя сценария спрямо коментарите. По-скорo да е написан и само да снимат с леки корекцийки. Виж ако случайно решат да има сезон2, то тогава може и да вмъкнат някой неща, но предвид наличието на Фучеджиева едва ли.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 13:44 от Eupraxia dArmature

# 491
  • София
Мутрата вероятно Киро я е пратил.
Да, мутрата е на Киро. И какво излиза - Киро е влюбен в Жаки?

Някой питаше дали Оги е жив. Ами в този сериал въображението не знае граници. Нищо чудно Оги да възкръсне. Видяхме трупа му, но това нищо не значи.

# 492
Разбира се, че е влюбен Киро в Жаки, а тя двойно в него. Представям си сватбата. Whistling

# 493
Кажете повече за мутрата, че не гледах.

# 494
Мутрата беше цяла горила -  чакаше го, гушнала под мишница маминка на дивана. Маминка, естествено уплашена до смърт.
Горилата натисна Радко и му каза да спре всякакви контакти с Жаки и после нещо, свързано с мамата - което много не разбрах. Че била готвела много добре и още нещо, в което не намерих логика. Може би, че  следващия път, ако малкия Радко не слушка, горилата ще злоупотреби с гостоприемството й.

Общи условия

Активация на акаунт