Пътят на честта - Тема 3

• 34 098
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • София /Абсурдистан
Ами нищо не е станало. Новото е, че показаха гаджето на треньорката гимнастичка.

# 466
По време на диалога между Блендера и Шапката се спогледахме с мъжа ми и прихнахме до сълзи. Съответно след това си легна казвайки,  че твърде много за него. Ааа ония психопат се появи 🤣

# 467
  • Берлин
По същество нищо не е станало.
Само по-зле става : сценарий, актьорска игра...мъкаааа

# 468
Черно-белите ретроспекции ОК, но цветните ми идват в повече. Стела е откровено психо, а актрисата, въпреки Лий Страсбърг, все тъпи роли получава и все по-неубедителна. Днес бг сериалите пълна скръб ... Бонето все пак поизнесе епизода.

Не бил Кирето, но може да му е бизнес партньор от Африка, командирован да плете паяжината в Канада. Иначе Кирето педофил ще дойде, но Жаки има план и ще го закове като му дойде времето.

# 469
Абсолютна фантастика. Коя жена ще постъпи като Анелия? Да си зареже живота и децата заради едното е..... Преди две седмици казваше обичам те и на Калоян.  Кого лъже и защо? Не е възможно просто.....
Другият абсурд е Стела. В Америка най- вероятно досега да са я осъдили за сексуален тормоз. Очаквам в следващия епизод да го изнасили..... Жената- мъж- робот Стела..... 😯

# 470
Ама големи глупости почнаха да творят в тоя сериал. Всичко е толкова неестествено, та чак противоестествено.
Това е някакъв фантаст сериал сътворен от изкривената представа на създателя си, който чул оттук оттам, но недоразбрал и донагласил, а после доукрасил и филм нагласил, за някаква паралелна реалност с нетипична фаталност.
Сериала е издържан в някакъв нов вид стил - комедийно-пародийна психо драма с елементи на фантасмагория.

# 471
  • Sofia
Гледала съм Анелия само в "Дървото на живота",добре се справи като полудя.Може и тук да психяса на финала след като разбере кой я е заместил като съпруга и майка...

# 472
Цитат на: grumpy girl link=topic=1148285.msg39483812#msg39483812 date=
[/quote
Аз пък вече си представях как докато Жаки си пие с приятелките, Радо идва и си пръска главата пред нея! Някак си му повярвах, че ще се самоубие заради нея.

И аз си го помислих докато я гледах как обяснява на приятелките какъв мухльо е...

+1 за канадския любовник
Калоян не е мой тип, но е няколко нива над онзи маймун...

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 08:18 от Millan

# 473
Да не се окаже сега, че Анелия Нераленкова изобщо не е в Канада, за да се занимава с художествена гимнастика, а всъщност работи за медал по креватна гимнастика с въпросния любовник?
Изобщо и за миг не я дават в салон, обградена с деца, с ленти, с бухалки. Всеки път се офлянква вкъщи. Или то заради часовата разлика?

# 474
Да е заради часовата разлика, ама пише на детето, че е на тренировка. Нещо не се вързва. Обаче и аз мисля, че не е никакъв треньор тя там на никакъв отбор, ама да видим. Като цяло логиката бяга сериозно по тъча. Уж искаше всички да отидат в Канада, пък тя там има някакви заигравки с друг. Как щеше да съчетава любовите и децата, не знам. Ахааа, щеше да ходи на "тренировки". Хубаво, де, ама тя уж треньорка, пък нито веднъж не я показаха в това и амплоа. И ако не е, то тогава се е върнала в Канада заради тоя сульо-пульо, а остави хубав, богат и обичащ я мъж, който и зала и нае/купи и две деца, които имат нужда от нея, за да си развява кльощавия задник из канадско. Нещо не разбирам аз тука.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 08:56 от Джаста Праста

# 475
Аз не си спомням да е искала да ги взима децата с нея, просто го каза като мила майка уж да им поспре мрънкането и физиономиите.
И не мисля, че е треньор а просто си иска канадския [п]мишок.

Ама така днес у нас , утре у вас ми е малко в стил Лора и за нейните години отколкото да отговоря на Анелия.

# 476
На историята на Анелия и аз се зачудих снощи. Толкоз му се обясняваше в любов на Калоян, толкоз настояваше да дойдат с нея в Канада... пък накрая този, който ми прилича на някой застаряващ турски актьор. Много нелогична ситуация за образ на жена-майка. Да поставя другия мъж пред децата си, да ги изостави заради него... Много недомислено, много нереалистично и далечно от действителността.
И аз си помислих, че целта й да иде в Канада е този мъж, а не стремежа към високи спортни постижения. Обаче това не се връзва с желанието й Калоян и децата да дойдат с нея. Освен ако си е знаела, че те няма да искат да заминат.
Абе, тъпа линия. То не че другите пращят от логика.

Топлата приятелска среща на по кафенце между Бонка и другата жена беше култова Grinning Grinning
"Имаш ли да ми дадеш 10 хил.?"
"Нямам"
"А, нямаш. Гледаш ме в очите и ме лънготиш. Чумата да те тръшне!"
"Отивам за захар"

# 477
А вие мислите ли, че Огнян може да е жив?

# 478
  • Sofia
Нещо ми се чу,че Бона ще бъде в "На кафе"днес.

# 479
Топлата приятелска среща на по кафенце между Бонка и другата жена беше култова Grinning Grinning
"Имаш ли да ми дадеш 10 хил.?"
"Нямам"
"А, нямаш. Гледаш ме в очите и ме лънготиш. Чумата да те тръшне!"
"Отивам за захар"

Тази сцена просто изби тъпомера отвсякъде.Прекалиха с баба Бонка... че то тези клетви са и като за добро утро на жената.Твърде много ми дойде.И кой изобщо може да си съхрани 5-10 000 лева и то в провинцията, дори и да е продала земите си жената Grin Единствения вариант е да притежава и тя някое хотелче по морето и да е успяла да си скатае нещо. Личи си, че тази Фучаджиева не е живяла дълго време в България и не знае особено как стоят нещата.
Друго нещо, което ме дерзае...вече половин сериал (20 и няколко епизода) не виждам никакъв път на честта. Кера просто отиде в София, намери си работа....и до там.Никакъв житейски път не виждам, не разбирам как тя се бори за своята чест. Някъде ми се изгуби и тази линия в нищото.
Друго което не схванах - на Начо му трябваха точно 22 епизода, за да се сети, че може да потърси адреса на Кера от полицая. Според мен щеше да е много по-добре ако се беше сетил някъде в началото и беше пробвал да я открие, да говори с нея.Поне нещо интересно щеше да се случва.
Тази Стела в началото я заявиха като силна и борбена жена, ама впоследствие се оказа някаква тъпа патка, дето си търси... мъжки ласки. Не знам дали това е търсен ефект или е резултат от творческата немощност на "сценаристките" ,  но героинята ми стана много безлична.
А този Калоян с тази шапка с която се опитват да го представят по-млад... Joy Просто вече не намирам думи, с които да коментирам цялото недоразумение, наречено сериал.
Халваджиян го бива в създаването на шоута.Със сериалите обаче наистина не му се получава. По-добре да си беше направил нов сезон на Капките, поне щяхме да гледаме нещо интересно.

Общи условия

Активация на акаунт