Пътят на честта - Тема 3

• 34 109
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Сега остава и Калоянча да разбере и ще се отдаде с чиста съвест на лав стори с Мери Попинз.

# 451
  • София
Стана ми жал за детенцето... Как му светна лицето, че майка му е писала, а тя ...лъже детето си, за да може да изпие кафето си в блаженство с любовника си

# 452
Заспали чувства ти недей събужда ....

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 23:01 от Ivelina Angelova 644681

# 453
Стана ми жал за детенцето... Как му светна лицето, че майка му е писала, а тя ...лъже детето си, за да може да изпие кафето си в блаженство с любовника си
Ми на секс тренировка е жената!

# 454
Обзалагам се, че Радо ще отвлече Жаки.

# 455
Сега разбрахте ли защо е камерата ? Да може Стелчето да си гледа постоянно как му се натиска 😂 плача 😂😂

# 456
  • София
Обзалагам се, че Радо ще отвлече Жаки.
Аз пък вече си представях как докато Жаки си пие с приятелките, Радо идва и си пръска главата пред нея! Някак си му повярвах, че ще се самоубие заради нея.

# 457
Тези обаче са всичките битови алкохолици. Жаки и ко нямаха ли около 20-тина шотчета наредени? По 5-6 на човек, а на мацките нищо им нямаше при все че са всичките дребнички.

# 458
  • София
Сега ми стана ясно защо толкова дълго криеха любовника на Анелия. Егати шушляка излезе.
И тая Кера защо не пръждоса нахалника Антон, ама го влачи до училището на детето. Изобщо не му е мястото там.
За Стела думи нямам. Калоян, ако е мъж на място, веднага трябва да я разкара, но разбира се това няма да се случи.

# 459
От разговора между баща и син разбирам,че трябва да си извън закона по време на мутрите иначе не можеш да живееш нормално.Ако не се занимаваш с далавери по мутренското време 90-години си направо умрял от глад.Абсолютни глупости на сценаристите.И по това време са живяли честни хора,които честно са работели и в момента имат добро положиние.Тази Фуджеджиева много е захаросала филма.[/b]

# 460
От разговора между баща и син разбирам,че трябва да си извън закона по време на мутрите иначе не можеш да живееш нормално.Ако не се занимаваш с далавери по мутренското време 90-години си направо умрял от глад.Абсолютни глупости на сценаристите.И по това време са живяли честни хора,които честно са работели и в момента имат добро положиние.Тази Фуджеджиева много е захаросала филма.[/b]
Ами тя по това време е била в Щатите, само е слушала и чела какво става в България и си мисли, че тук по улиците са се водили постоянно престрелки, прескачали сме трупове и сме минавали между куршумите. Явно още не може да се откъсне от тази картина и само далавери, мутри и мафиотски босове й в главата.

# 461
От разговора между баща и син разбирам,че трябва да си извън закона по време на мутрите иначе не можеш да живееш нормално.Ако не се занимаваш с далавери по мутренското време 90-години си направо умрял от глад.Абсолютни глупости на сценаристите.И по това време са живяли честни хора,които честно са работели и в момента имат добро положиние.Тази Фуджеджиева много е захаросала филма  .[/b]   

За съжаление не го е захаросала , а го е гарнирала обилно с гранясали  подправки . Тази женица  май трябва да се прегледа .
Не знам защо накои толкова  харесват Жаки - нито образът е готин , нито актрисата ми прави впечатление . Всяко момиче може да го играе "кифла" . Без да я харесвам , по ми е интересна  Маруся-Мария .
Антон/артистът/   така ме впечатли в ОЖ ,че сега не мога да го възприема като нормален мъж .
Струва ми се , че вампирът Бонка ще се докопа до адреса на софиянците , мъжът и е голям  михлюз .

# 462
Стела и тя беше запленена от неземната  красота на Кера, явно ревнува Калоян от нея.

# 463
Явно Фуджеджиева е чула недочула,но дава абсолютна измислица за мутренското време.Като че ли днес не можеш да имаш диван скъпарски ако тогава не си бил с престъпниците.Ако си водил нормален живот излиза.,че днес си умрял от глад.Как семейство на митничарка да са мизерствали.Пълна глупост.

# 464
Ама как коментирате само..
Все лично мнение описателно изказвате и аз не разбрах какво е станало по същество в серията.

Общи условия

Активация на акаунт