Пътят на честта - Тема 3

• 33 965
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Айде, стига бе!!!!!! Кера озвучава и рекламата на Активия ?!?!? Егати вървежната стана тази !!!!!
Мацката е готина и свежа Simple Smile Участваше  и в "Под прикритие".

# 706
Гледах до преди малко френски филм за честта. Хората правят истинско кино и се интересуват от сериозни теми. А ние 30 г. омагьосан кръг - дс, соца, ку*ви, мутри, дупетати ... С риск да си разваля вкуса ще позяпам епизода.

Колко изсмукано от пръстите начало. Поне да беше без бельо под шлифера. Не е като да няма опит в показването на плът по телевизията ... Ама и имаше и тяло преди ...

Безумна сцена с Марти, а играта на Кера - потресаваща. Добре че Марчето показа ц*ца. Бате Жорко голям бонбон си има у дома. Иначе ясно откъде Жаки се е научила на връзки, но поне не ги води вкъщи.

Инспектор Христов алиас Калата като е толкова принципен, що не каза истината на майка си? Каза все пак. Добре, че Марчето има план.

Бони-бон попадна в лапите на лихваро-имотната мафия и сама се прокле без намесата на ходжата.

Да ве, никой не я бил унижавал така. А Кирето като я пори кат риба ни рива.

Е сега малкият банбон пометна ... Особено бони-бон като я нагъне как се е изложила пред чужденците, че заем има да изплаща.

Пералнята монтирана, но влагоустойчивияг ГК нешпаклован и небоядисан, а и контакт липсваше в ъгъла. За толкова пари, толкоз. Иначе Тони моряка в зелен тон и залитна в гръб на Керето с погледа, с който гледаше Огнянова.Още няма магия, а вече я набара. Иначе си има жена, но като Митето залита по чуждо.

Мали, тоя ходжа ги почна всичките. Алкохолик, който държи отворени бутилки не бях виждал. Нека се самоубие, няма да ни липсва. Все пак с това бельо беше малко по-добре и ходжата щеше да направи магия безплатно след лека компенсация в натура. Иначе шмекера се върна към най-добрите си години от под прикритие и добре прикри следите, но не провери за копия ...

Бони-бон какъв шамар му заби, направо ми събра очите в точка.

Силата на мисълта е голяма работа, а простолюдието залага хотели за хонорари на ходжи

# 707
Основната сюжетна линия е интересна,  но  филмът е като сглобен в час по трудово. Груба игра, лош монтаж, кошмарно озвучаване, диалозите са потресаващо зле, пълно е с клишета и изтъркани образи . Мъка, мъкаааа.

# 708
Вече ще се излъчва три дни в седмицата

# 709
  • София
Основната сюжетна линия е интересна,  но  филмът е като сглобен в час по трудово. Груба игра, лош монтаж, кошмарно озвучаване, диалозите са потресаващо зле, пълно е с клишета и изтъркани образи . Мъка, мъкаааа.
Съгласна. Нивото е шести клас, втория срок.

Само Галя Александрова играе читаво (и Начо що годе се справя като просто не преиграва), другото е като рецитал в актовата зала на кварталното училище.

Нереалистични ситуации, неадекватни реакции на героите, плоски и еднопластови образи, неизползвани елементи от сюжета с потенциал, банални диалози и най-некадърните ретроспекции евър! Моля, поне го обръснете тоз Калоян, бре! На Керчето сложете една дългокоса перука, бунтарски грим или нещичко, което да направи зряла жена да изглежда поне мъъъъничко по-млада.

Изобщо не ми се коментират детайли като стъклената входна врата на Люба и полупразните офиси.

Най-професионалното нещо в тоя филм са снимките с дрон, това добре се е получило, може само да ги разнообразят малко.

# 710
Пълно е с насилници в Бг, особено в малките градове, сцената може да е тежка, но е реалистична, кофти, но е факт, а в 23часа се надявам повечето деца да са си по леглата, както е моето.

# 711
А Антончо бил женен и явно, като е на работа си сваля халката. Носи си я само вкъщи за пред жена си.. тцтц.

# 712
Керата ще рисува по стените в новото жилище...🙄

Даа,само да я види хазаина,как ще пребоядисва 😂😂😂

# 713
Вчера взех свръхдоза от сериала. ММ заспива в началото на всяка серия, та се наложи да изгледаме всички от началото на седмицата досега.
Но за последната не ни останаха сили и се предадохме. Доколкото разбирам, проспали сме толкова важни неща - опит за изнасилване, самоубийство и побой над бременна. И всичко това в рамките на има-няма 40 минути...

Аз не знам защо си мисля, че Киро може да се окаже баща на Жаки.

# 714
Киро не е баща на Жаки. Ще се жени за нея.

# 715
  • София
- Ще рисуваме мамо, по стените и таваните  - и след това Кера пак ще я бият и насливат докато си изплати ремонта Grinning
- Бой като от жълтите страници, не че не го има, даже в съседната кооперация. Не се възмущавайте толкова, реалността е такава, доста груба.
- Децата нямат място пред телевизорите по това време или ако гледат нещо, да е като за тях. След 22ч може да се показват и зомбита и ужаси и и бой и сексове и всичко.
- Тонката горкия е влезнал в някакъв образ , от който явно никога няма да излезне
- Язък на кръчмарката за похарчените пари за обучение в Ню Йорк. Дано поне английският и да е що годе добър, та с него да успее да си изкарва прехраната, че и за съблазнителка не става.
- Фучеджиева, в Лидъл търсят чистачки с доста добро заплащане, що не се пробваш, че с писане няма да стане.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 10:20 от Eupraxia dArmature

# 716
Сцената със Симона беше ужасна и брутална. Стана ми много жал за нея.

# 717
На мен ми се гади от всичките сцени с този Димитър. Органическа непоносимост към такава грубост и насилие имам.  Може би още по-криво ми става, защото не искам да вярвам, че има толкова примитивни хора в реалността, но знам, че вероятно има и не са никак малко.

# 718
Ринат дъното яко, вече са на минус 5 ниво Shockedизумена съм от тая простотия Shocked
Не го гледам от няколко дни, от вас се информирам.

Аз не знам защо си мисля, че Киро може да се окаже баща на Жаки.

И аз си го мисля, само кръвосмешение не са изкарали от кофата с помията. Sick

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 10:49 от trotinettka

# 719
Не и е баща, гадже ще и става.

Общи условия

Активация на акаунт