Частни училища - информативна тема 29

• 36 681
  • 792
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • София
АШ, хахахаха просто не мога.. ами така де тя Великобритания освен ЕУ явно напуска и Европа Grinning

# 602
  • София
Мислех да отида на отворени врати, но освен имена и телефон и адрес искат... не продължих нататък, може и кръвна проба и фецес да са им необходими. Така или иначе историята на училището е "забавна". За който се интересува - има статия в Уикипедия.

# 603
Не ти трябва да имаш нищо общо с Васил Мирчев. Съвет към всички. Съвсем добронамерен.

# 604
  • София
Аз в името на темата щях да отида - за информация от извора. Иначе не планирам да сменям училището, доволна съм от нашето.

# 605
  • София
Абе и аз тъкмо мислех, че ни трябва агент Joy Ако искаш Онна, може да се разпределим по изискванията - едната ще даде кръв, другата -фецес Joy Ами тъй де, в името на темата. Ако и  rainy се жертва ще е супер Joy

# 606
  • София
Не съм убедена, че ще се класирате обаче. Толкова старо училище, предлагащо "условия за академично, културно и спортно превъзходство", вероятно ще изисква кръвта да е в син цвят. Smirk

# 607
Хахахах, мен не ме бройте. Не искам да ме разконспирират. А и кръвта ми е проста, червена с отрицателен Rh.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 17:41 от .♥.Fancy.♥.

# 608
  • София
Не съм убедена, че ще се класирате обаче. Толкова старо училище, предлагащо "условия за академично, културно и спортно превъзходство", вероятно ще изисква кръвта да е в син цвят. Smirk

Божеее, когато тази мека на знанието заработи, най-накрая ще имаме отговор на въпроса в кое училище децата са най-умни, най-добре подготвени академично, културно, спортно, социално.... и въобще са най, най.
Всякакви сравнения вече ще са излишни и в темите ще настане една скука.Scream

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 17:42 от rosi_ta

# 609
  • София
Знам, че вече е абсолютен спам, обаче тъкмо тези дни гледах епизод от сериала "Короната", в който ставаше въпрос за Гордънстоун - пансионатното училище, в което е учил приц Чаралз и баща му преди това. Новичко е то, едва от 30-те години на 20 век и лично приц Филип е строил оградата, а условията в училището показват какви разглезени лигльовци са били спартанците. Трябва и те да открият един клон тук, явно амбициозни харпии у нашенско с лопата да ги ринеш Wink

# 610
  • София
https://www.best-schools.co.uk/uk-school-league-tables/list-of-l … chools-by-a-level
Абе не знам, според тази класация хич не са в Топ 10 Joy

В България къде ще търсят синя кръв? Да не си мислят, че ще им пратим я сина на Аспарух, я на цар Симеон Stuck Out Tongue Winking Eye

# 611
Значи, честно да ви кажа щом куцо, кьораво и сакато тръгнаха ЧУ да отварят, явно пазарната ниша има потенциал. Simple Smile

# 612
  • София
Значи, честно да ви кажа щом куцо, кьораво и сакато тръгнаха ЧУ да отварят, явно пазарната ниша има потенциал. Simple Smile
МОН полага ежедневни усилия да разшири нишата Wink

# 613
  • София
Аз откога ви казах да се организираме Joy

# 614
  • София
Аз съм си изкукала отдавна и хич си нямам вяра на паметта, ама Рептън не ги ли нищихме и преди в темата и Фенси пак ни обърна внимание, че въпросните им са партньорите в БГ...

Общи условия

Активация на акаунт