Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 225
  • Варна
  • Мнения: 2 967
В посока ремонти - какъв камък за цокъл бихте препоръчали?
Или какъв цокъл решихте за фасадата, камък ими друго?

# 226
  • Пловдив
  • Мнения: 1 211
Изчетох темата и се радвам че тук намерих хора като мен които не обичат вани , душ кабини паравани и прочие. Ваната се хлъзга , душ кабини и паравани ме задушават . Обичам отворените пространства  и залагам на мощен вентилатор който бързо да изсуши банята отколкото да заградя душовото пространство.
Какво не бих сложила - плочки 10х10  зад кухненския плот . Трудно се чистят фугите , а бързо се цапат. 
Много съм доволна от диван и столове от Икеа с калъфи . Сваля се целия калъф пере си се в пералнята и се слага отново . Иначе петна от вино , лютеница и други си остават и нямат изчистване.

# 227
  • Мнения: 260
Супер се получи - силиконов импрегнатор за камък и други настилки. Слагам го лятото на външната ми тераса, която няма навес и на която зимата текат климатиците. Винаги съм имала драма, че се просмуква вода, а самата повърхност е мозайка. Като сложих миналата година импрегнатора се родих. Водата се изтича към улука, а останала седи на капки и изсъхва. На който му е интересно и има нужда от подобен продукт ето този ползвам аз, но има и други http://unicem.bg/product/1447/impregnator-za-kamak-mat-repelicone-w-1l.html

# 228
  • Sofia
  • Мнения: 15 832
За потъмняли или пожълтяли фуги ползвам обикновен бял коректор с четчица.Засега само в кухнята съм го прилагала на плочките на стена.Имало и специални маркери,но все няма там където съм питала.

# 229
  • Варна
  • Мнения: 3 258
В посока ремонти - какъв камък за цокъл бихте препоръчали?
Или какъв цокъл решихте за фасадата, камък ими друго?
Скоро ходих на нова къща, цокълът и стената при входа но първия етаж беше с рязан сив гнайс. много добре елегантно. А и гнайс е много здрав камък

# 230
  • гр.София
  • Мнения: 685
Няма да купя доброволно газова фурна. Сега ползвам такава и се мразим взаимно. Сестра ми ми се смееше и затова миналата седмица я повиках да ми направи баница Joy е, вече не ми се смее... Баницата се овъгли отгоре, а вътре остана малко сурова. Няма да купя и стъклокерамичен котлон със сензорни бутони. Първо издава звуци, което ме дразни. Второ докато настроя да се включи, се изнервям - активирам с един бутон, избирам кой котлон точно искам, после цък-цък степените до 9,после на двоен кръг да топли - ами аз докато сложа кафеника сутринта вече ми идва да разкъсам някого. На всичкото отгоре ако дръжка на тиган попадне над сензорите, всичко грипира и се изключва. И пак сначале. Обаче междувременно целият плот толкова се е нагрял, че си изгаряш пръстите. За капак каквото и да сложиш върху плота, ако не е включен, води до истерично пищене. Ай сиктир Grinning


На всичките тези недостатъци не веднъж ми се е случвало изобщо да не иска да зацепи. Натискам, натискам и нищо не се случва. След десетина минути вече работи, но е много изнервящо точно когато искаш да си направиш кафе, да не може да си включиш котлона.  Ние открихме, че вместо да натискаме 9 пъти бутона "+" за избиране на степен, с бутона "-" директно се включва най-високата степен.

# 231
  • София
  • Мнения: 22 544
И аз така - газ и сензорни бутони никога. Моята печка е с стъклокерамичен пот, но си е с врътки.

# 232
  • Мнения: 4 240
Потвърждавам за no frost. Имам чувството, че само докато отворя вратата и ми се спаружва лицето Joy
Направо се чудя, дали да не суша суджук Simple Smile

Става, аз месо си суша Simple Smile

# 233
  • Мнения: 10 777
Нищо им няма на сензорните бутони (с индукция съм). Нито парят, нито ми правят номера. А всичко е гладко и прибрано.

# 234
  • Варна.
  • Мнения: 849
Преди година претапицирах двата дивана. Едновременно поръчах да ми ушият и калъфи за тях. Свалят се и се перат в пералнята. Ако имам по-офицални гости, което рядко се случва, махам калъфите. По ежедневие не се притеснявам от ядене на пица пред телевизора, чипс или друго цапащо. Удобно е.

# 235
  • Мнения: 7 930
Нищо им няма на сензорните бутони (с индукция съм). Нито парят, нито ми правят номера. А всичко е гладко и прибрано.
Индукцията и затова е добра (много съм доволна) - при нея не пари и не загаря, но на обикновените електрически керамични котлони често се загряват плота и копчетата.

# 236
  • Мнения: 786
И ние нямаме проблеми с индукционните. Много лесно се работи с тях, изключват се ако има нещо дървктно върху тях т.е. сложа кърпа, тенджера или нещо подобно. От дръжката на тигана не се изключват.

# 237
  • Варна
  • Мнения: 3 258
А индукционните изключват ли сато мятате палачинки или разбърквате зеленчуците като вдигате тигана?

# 238
  • Мнения: 10 777
А индукционните изключват ли сато мятате палачинки или разбърквате зеленчуците като вдигате тигана?

Да,....ама не Grinning

Изключват се на мига, в който отделиш съда от плота, защото ако не изключат полето ще се разсее в пространството ( в това число и в готвача), вместо да се концентрира в съда. А това не е хубаво. Обаче остава в режим на готовност за да кажем 30 секунди (не съм мерила) и в момента, в който върнеш съда, всичко си продължава по старому. Чак ако съдът стои вдигнат по-дълго време плотът се изключва. Но времето преди да стане това е предостатъчно за обръщане на палачинка.

# 239
  • Мнения: 13 425
Аз съм с керамични котлони и не съм забелязала плотът да се нагрява.
Мисля да си купувам нова печка и старата да я сложим на вилата.
Как стои въпросът с изкипяването на нещо върху сензорните бутони и индукционните котлони?
После работят ли нормално?

Общи условия

Активация на акаунт