КАУФЛАНД - тема 38

• 59 999
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
  • оттам, откъдето започва България
Добро утро! Благодаря за брошурата!
Аз пък си харесах доста неща за пазаруване. Simple Smile

# 241
Понеже доста от вас имат филтриращи кани, тази от новата брошура заслужава ли си?

# 242
Понеже доста от вас имат филтриращи кани, тази от новата брошура заслужава ли си?
Брита по принцип са хубави, скъпи кани. Аз съм с аквафор, по евтина но пак съм доволна. Не пием от нея, само пълня кафемашина, готвя и др. Водата при нас е много варовита за това без кана вече не си представям живота.  Laughing

От брошурата май нищо, барни и бисквити за хлапето.  Grinning

# 243
Добро утро!

А бе и аз нищо не харесах. Прекалено много страници ми се видяха със сладки неща в брошурата. Прелистих ги набързо. Но се замислих за инфрачервената лампа,  че напоследък пак се обади болката в гърба. Дали върши работа това чудо?  Пускали ли са я друг път?

# 244
Имате ли впечатление от уреда за затопляне на стъпала? Миналата зима си взех от Лидъл,но за съжаление на втория месец се развали и сега се чудя дали този от Кауфланд ще издържи по-дълго.

# 245
Брита по принцип са хубави, скъпи кани. Аз съм с аквафор, по евтина но пак съм доволна. Не пием от нея, само пълня кафемашина, готвя и др. Водата при нас е много варовита за това без кана вече не си представям живота.  Laughing

От брошурата май нищо, барни и бисквити за хлапето.  Grinning
В цената са включени е 3 бр филтри, може бе затова си мисля, че си заслужава. А от къде пиеш вода? Извинявам се за офф-а.

# 246
Тенджерите на Брио хубави ли са?

# 247
Къде изчезна Доместос ? Поне в нашия Кауфланд го няма никакъв , Медикс-а хич не ми харесва !

# 248

В цената са включени е 3 бр филтри, може бе затова си мисля, че си заслужава. А от къде пиеш вода? Извинявам се за офф-а.
Всички вкъщи пием Девин изворна.

Днес намерих в нашия филиал потници за малката. Не вярвам много в биото на памука, но са меки и приятни на допир.

# 249
Кашкавала на Белииса как ви се струва на вкус? Твърд, мек? По натрапчив или млечен вкус?

# 250
Здравейте,

има ли някой от вас на когото му се е налагало да връща стоки? Развли ми се цитрус пресата (още е в гаранция), но не знам каква е процедурата за връщане на стоки. А също така, на момента ли става или те бавят много време по сервизи и т.н.?

# 251
Днес си купих един тиган и пише, че има 3 години гаранция.
Нищо не са ми попълвали на информация, касовата бележка достатъчна ли е?

# 252
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте,

има ли някой от вас на когото му се е налагало да връща стоки? Развли ми се цитрус пресата (още е в гаранция), но не знам каква е процедурата за връщане на стоки. А също така, на момента ли става или те бавят много време по сервизи и т.н.?

Отиваш на информация с гаранционна карта или касов бон (каквото служи за гаранция). Казваш на служителката какво й има, вземат я и мисля срокът е 1 месец за поправка. Ако не успеят да я оправят се връщат парите.

Meraviglia  , сигурно гаранцията е касовия бон. Аз също си купих тиган и за всеки случай му запазих и картона, защото върху него пишеше, че гаранцията е 3 години. Миналата седмица обаче се разчистих, намерих картона, зачудих се за какво съм го оставила и го метнах в кофата. Smile
Сега ти ме подсещаш защо съм оставила картона от тигана. Тц, тц, тц, винаги чистя това, което не трябва.

# 253
Здравейте,

Цитрус пресата е дребен електроуред и е много вероятно директно да ти върнат парите. Но понякога зависи и от конкретната марка. Наскоро връщах ютия Philips (повредена и в гаранция) и не ми се наложи да чакам за ремонт. На информацията си отвориха някаква папка с моделите ел.уреди на марката, провериха и ми казаха, че директно ще ми върнат парите.

# 254
  • София
Днес си купих един тиган и пише, че има 3 години гаранция.
Нищо не са ми попълвали на информация, касовата бележка достатъчна ли е?

Да достатъчна е. Но касовите бележки избеляват и нищо не се чете. Затова като купя нещо с гаранция и правя копие на ксерокс и така си ги пазя двете.
По повод връщането на стока в гаранция - Скъпия купи акумулатор за колата. След няколко месеца даде фира, върнахме го на информация с касовата бележка и копието и. Девойчето веднага върна парите, не е коментирала нищо.

Общи условия

Активация на акаунт