КАУФЛАНД - тема 38

• 59 999
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
За тези пари какъв да е.

# 271
  • Варна
Тенджерите на Брио хубави ли са?

Аз имам тиган и тенджера на марката и съм доволна много.

# 272
За тези пари какъв да е.

Че какво му е на парите? Нали е 2 за 1, по 400г бройката. Цената не е на кг.
Не знам какъв е, не ям кашкавал, за мама е.

# 273
Като за тази цена не е лош , но не ми е любим иначе

аз пък чак на място в магазина разбрах че има 2 малки пресни млека Саяна на промо, след като разгледах брошурата няколко пъти...окото ми се плъзва покрай червена опаковка...много странен избор на цвят

# 274
За тези пари какъв да е.

Много евтин ми се видя, за това.
Аз ям кашкавал и съм забелязала, че под 10лв килото не е кашкавал, а нещо с примеси.  Peace

# 275
Любим кашкавал вкъщи е Мероне, но вече го имат в Кауфланд само пакетиран. Взимам, когато е на промоция. Днес мисля да си пробвам късмета със скреч картите им, че миналата година бяха свършили преди крайния срок.

# 276
Аз ям кашкавал и съм забелязала, че под 10лв килото не е кашкавал, а нещо с примесиPeace
С какви примеси?

# 277
Аз ям кашкавал и съм забелязала, че под 10лв килото не е кашкавал, а нещо с примеси.  Peace
С какви примеси?
Не мога да го определя, но не е от 100%мляко , със сигурност. Залагам на палма, и др
За направата на 1 кг кашкавал отиват минимум 8л прясно мляко. Как да го докарат до 10 лв/кг, когато млякото е над 2 лева литъра?

# 278
  • оттам, откъдето започва България
Като за тази цена не е лош , но не ми е любим иначе

аз пък чак на място в магазина разбрах че има 2 малки пресни млека Саяна на промо, след като разгледах брошурата няколко пъти...окото ми се плъзва покрай червена опаковка...много странен избор на цвят

Брадли, благодаря ти, че сподели. Simple Smile Аз също не бях обърнала внимание на прясното мляко.

# 279
За тези пари какъв да е.

Много евтин ми се видя, за това.
Аз ям кашкавал и съм забелязала, че под 10лв килото не е кашкавал, а нещо с примеси.  Peace

Мислех още вчера да кажа, че цената е 6,99 за 400 грама, което е доста над 10 лева за килограм. Но тъй като не купувам често кашкавал нямам представа как вървят цените на другите кашкавали. Но мисля, че не е от евтините този.

# 280

Мислех още вчера да кажа, че цената е 6,99 за 400 грама, което е доста над 10 лева за килограм. Но тъй като не купувам често кашкавал нямам представа как вървят цените на другите кашкавали. Но мисля, че не е от евтините този.
2 опаковки са, идва малко над 10лв/кг.

# 281
Аз купувам кашкавал на местни марки от кварталния магазин и си знам кой ми харесва и кой не, но миналата седмица случайно мярнах за 10лв/кг Родопско чудо в Кауфланд и взех. На мен и на мъжа ми ни допадна, затова сега като е пак на тази цена отново си купихме. За Белииса забравих, че е още по-евтин сега, следващите дни ако има да взема от него.

# 282
Скрит текст:
Аз ям кашкавал и съм забелязала, че под 10лв килото не е кашкавал, а нещо с примеси.  Peace
С какви примеси?
Не мога да го определя, но не е от 100%мляко , със сигурност. Залагам на палма, и др
За направата на 1 кг кашкавал отиват минимум 8л прясно мляко. Как да го докарат до 10 лв/кг, когато млякото е над 2 лева литъра?

Е ти пък 2 лева. близо до нас продават наливно за 1,30 , на едро е под лев със сигурност, а за големи производители може и с 50 ст да е Simple Smile

# 283
Аз купувам Фибела 3% на 1,69, а 1% е на 1,59. И така вече няколко месеца е на тази цена при нас.

# 284
Около 2 лв е 1 л мляко за нас, за изкупуващите, производителите е на около половин цена.
Белииса съм купувала в началото и сирене, и кашкавал не ги одобрих. Кашкавалът по спомени е твърд, сух.
И за мен хубавите кашкавали са 15-20 лв на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт