КАУФЛАНД - тема 38

• 59 962
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
"Гаден, мътен, твърд, люспест, безвкусен... "
Точно, същият.

# 376
  • Пловдив
Следващият път си купете консервата грах на Хайнц...страхотен е!Не съм сигурна дали ги има обаче в К.

# 377
  • Карлово
Аз предпочитам замразен  и го препоръчам.

# 378
А, то и при замразения има гаден. Препоръчвайте марки, че Лидъл си спряха хубавия замразен грах. Аз купувах само от него и на Бондюел. На Бондюел е скъпичък, пък не ми е вкусен като лидълския.

# 379
Веднъж бях взела набързо от кварталния магазин ето този:
https://images.app.goo.gl/6j5fRXqWyTm63WCU6
Хубав беше. Но не знам дали го има по веригите.

# 380
От 11.11 ще има някакъв ранен Черен петък,мернах някъде реклама. Да видим какво ще пуснат.

# 381
  • София
Като купувам грах в консерва  гледам да пише "Млечен". Доволна съм от Леда, Сторко и собствената марка на Фантастико/за софиянки/.

# 382
А относно Бондюел, само на мен ли царевицата им не ми харесва вече, не е със същото качество?

# 383
А, то и при замразения има гаден. Препоръчвайте марки, че Лидъл си спряха хубавия замразен грах. Аз купувах само от него и на Бондюел. На Бондюел е скъпичък, пък не ми е вкусен като лидълския.

Сигурна ли сте за лидълския грах? Да не би в конкретния момент да е нямало? Вземам един на който пише файн и струва 1,09. В интерес на истината не съм купувала повече от месец.

# 384
В Лидл няма грах в консерва повече от месец

# 385
# 386
От 11.11 ще има някакъв ранен Черен петък,мернах някъде реклама. Да видим какво ще пуснат.
В В България черен петък е период в който клиентите подаряват на търговците като купуват залежалите им боклуци на завишени цени. Некой е излъгал баят народ че стават за търговци и сега си патим от неадекватнци зели се на сериозно. Работата е малко като селяндурите по пътищата - карал трактор из полето и си мисли, че може да кара джип в Софето и после ги гледаш из задръстванията. Сещам се за закона на мърфи: Простотията не изчезва като я качиш в джип ... само става видима от по-далече Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 ное 2019, 07:57 от netman71

# 387
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря за брошурата! Оставам безмълвна за "черния" петък.
За мен е разчистване на изостанала стока на реални цени. Astonished

# 388
Брадли, мерси за брощурата. От така наречения черен петък нищо не харесах, те и цените не са особено намалени. Иначе ще си купя лимони, краставици, авокадо, спанак, зехтин и т.н.

# 389
Нищичко за мен...нищо не харесах

Общи условия

Активация на акаунт