КАУФЛАНД - тема 38

• 59 929
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Не е от кафето да ти кажа. От машината е.

# 481
  • оттам, откъдето започва България
viki_1974, сирене "Елена" от витрината е намалено до неделя на 8.80 лв. Пробвай го, ние само от него купуваме.

# 482
Пробвайте с кафе Чибо. Машината ми е подобна, прави страхотно кафе

# 483
Аз два път си взех миналата седмица от сиренето Лакрима. Много е хубаво. И гауда също си взех - вкусовете им са много различни, не знам как ги сравнявате.

# 484
И нашата Лакрима е хубава. Може да са различни партиди.

# 485
  • София
На мен също не ми хареса Лакримата от промоцията. Беше ми много солена и миришеше. Ще пробвам тази "Елена" от витрината.

# 486
Взех "Елена" , хареса ми , макар и малко по солено за моя вкус

# 487
  • Русе
viki_1974, сирене "Елена" от витрината е намалено до неделя на 8.80 лв. Пробвай го, ние само от него купуваме.
При нас е 7,99 лв. Купих си преди час. Не е лошо, ама като го ядеш не е сухо сирене, а седи някак мокро, мажещо се в устата и много суроватка му се отдели за около половин час след като го купих.
Краставици отново нямаше, а преди три дни беше пълно, но краставиците бяха по-дебели и от тиквички. Един мъж казваше на жена си: "Какво ги гледаш? За семе ли ще ги купуваме?". Joy Точно такива си бяха, само, дето не бяха жълти,а зелени.
Въобще, доста опразнено беше при плодовете и зеленчуците тази вечер.
Кисело мляко Домлян - взех последните четири кофички 3,6%. Всички касетки бяха празни.

Някой купи ли си възглавницата на Тед от 4,99 лв.? Интересува ме как е като вид пълнежа и. Така, както е вакумирана, поопипах, но нищо не разбрах.Трябва ми за допълване на други въглавници.

# 488
Вярно ли за сирене "Елена" усещаш да е мазно, точно от него замезвам. Simple Smile Вече съм сигурна, че е явно до вкус. Огромна буца имаме у дома и ни е много вкусно.
Отделно от това да уточня, че аз съм объркала цената - 7.99 лв. е.

Държа да предупредя. Когато купувате сирене "Елена" гледайте задължително да има надпис на самото сирене: Елена. Пиша го, защото понякога стават грешки и от едната тава сиренето минава в другата.

viki_74, извинявай, ако се чувстваш подведена от мен при покупката.

# 489
  • Русе
Ами, няма печат "Елена", гладко си е. Взех 0,5 кг. за проба. Сложиха ми една отрязана бучка. Хм, май наистина ще спра да купувам сирене от Кауфланд Joy Кой да ти знае, че трябва надпис да има. Сега, като се замисля, сирена с надпис не видях, а докато чаках да ме обслужат ги оглеждах.
Скрит текст:

# 490
  • софия
аз пак да си питам - някой взе ли от намалените кани тазни седмица?

# 491
Вкъщи ядем само сирене Елена. Надпис може и да има, може и да няма, зависи как е отрязана бучката.Smirk
Това от витрината е същото като вакуумираните опаковки, в малките тенекии по 500 и 800 гр. е по-различно, то пък е като малките найлонови опаковки със саламура. Избягвам да взимам от витрината, точно защото е много воднисто, накиснато. Нооо всичко е въпрос на вкус.

# 492
# 493
Добро утро! Кафе Нова Бразилия, не знам вие какъв каймак искате, но за мен този е задоволяващ...

# 494
Скрит текст:
Ами, няма печат "Елена", гладко си е. Взех 0,5 кг. за проба. Сложиха ми една отрязана бучка. Хм, май наистина ще спра да купувам сирене от Кауфланд Joy Кой да ти знае, че трябва надпис да има. Сега, като се замисля, сирена с надпис не видях, а докато чаках да ме обслужат ги оглеждах.
Скрит текст:

viki_1974, iknik вече ти е отговорила за надписа. Аз винаги искам да ми режат от бучка с надпис. Сега погледнах нашата (тя е повече от 1 кг) сам от едната страна има надпис. И, да, в найлоновата торбичка се е отцедила саламура, но това за мен не е проблем, тъй като е много и ще му правя саламура. Можеш да го оставиш в чиния да ти се отцеди.

Лъки, благодаря за брошурата!
На пръв прочит си набелязах кухненска хартия, коледен календар, кафе 3 в 1, форма за печене, бира "Бургаско", боя за коса "Гарниер", мокри кърпички. А на място.... пак ще има нещо в повече.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 07:50 от didka pitka

Общи условия

Активация на акаунт