След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 188 842
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
 Whistling Whistling Whistling

Могат ли Яман и Аслиша Алкоклар да живеят влюбени?

https://www.gecce.com.tr/haber-can-yaman-ile-aslisah-alkoclar-ask-yasiyor-mu

# 121
Чувствам се като мазохистка като чета , гледам и  "преглъщам" подобни новини. Да взема да се откажа да чета във фейсбук, инстаграм, бгмама, та дано пристрастието ми премине на други нива. То това вече клони към глупост, да ме прощавате. Нямам търпение да почне поне проекта на Демет, та да се концентрирам в новата й трансформация. Да бяха кой-знае колко красиви, а то след края на сериала направо погрозняха, но не: аз чакам някой да ме "тресне" с новината, че не се понасят, но... не могат един без друг. Тази неосъществена любов просто не ми дава мира. А може всичко да е много просто и кристално ясно, но ...аз ще продължа да се надявам...докато ги забравя...

# 122
Добро утро,момичета! Hug Hug Hug

Благодаря на всички за споделеното! bouquet bouquet bouquet

нова от InstaStory на Джан

https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250061%2F15985263 … pl_wall_-60100797

нова-Джан с треньора Умут

https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250059%2Fc7060823 … pl_wall_-60100797

пуснато от Демет в InstaStory

https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250056%2Fb55697fc … pl_wall_-60100797

от феновете афиш....

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 123
Добър ден, птиченца! 😗

Злати 🤗 Сега ще пия кафе тепърва ☺

По нощите видях рекламата на Птичката по БТВ 😍.
“Свободен дух” ще се излъчва всеки делничен ден от 18:00ч.
Поне на рекламата дублажите на Демет и Джан ми се сториха добре, така че ще има с какво да се разсейвам следобедите, когато не съм навън.
Чак се вълнувам да видя сериала на роден екран. 😂

Хубав ден от мен 🤗

# 124
Аз пък тъкмо го пуснах, умишлено не исках да чуя, но честно много смешно ми стана. Какъв за Бога е този тънък глас който дублира Джан, и на Санем същия, то нищо общо с реалността няма да има, бих си пускала дублираните серии за да се забавлявам с тях.

# 125
Здравейте момичета  Hug
Благодаря на всички за новините и всичко което споделяте  Hug
mari08  Hug , гледай на нещата от към забавната и информативна страна и всичко ще е наред . Те са актьори и работата им е да забавляват и впечатляват зрителите и го направиха повече от добре . А ние феновете се вкарахме в една приказка от която ни трябваше известно време за да си " проветрим " главите и да приемем нещата такива каквито са .Видно е че и двамата си паснаха много добре като актьори и колеги , този комфорт който постигнаха им позволи да успеят да пресъздадат ром.сцени по невероятен начин.Дори и да е имало щипката афера между тях , това е било добре както за тях , така и за нас и продукта - Санем и Джан , който те направиха и успяха да ни завладеят по толкова уникален начин .Но най - разумното за тях беше след приключване на сериала да се разграничат един от друг . Цялата тази мания и еуфория да са заедно и в реала не би им се отразила добре в подготовката и реализирането на новите им проекти .Те тепърва ще продължат да се доказват като актьори и да затвърдят постигнатото и в следващите си сериали .Феновете ще трябва да ги приемат и да ги оценяват не като Джан и Демет и никой друг до тях , а като професионалисти , които се справят добре в своята професия и заслужават тяхната любов , подкрепа и адмирации като отделни един от друг актьори , т.е. акцента да е върху работата и постиженията им като актьори , а не като двойка и личният им живот в реала .
На мен не ми пречат ежедневните новини за тях , дори ми е забавно , защото след като започнат проектите нещата ще са на друга основа .Всичко ще е съобразено с това как по - добре да бъде представен и приет новият им екранен образ и сериал в който участват .
Всичката тази натуралност и естественост ще се загуби и пак ще се почне едно чакане на случайни снимки , следене на рейтинги , фрагмани и някое и др. задкадрово , а при мен ако не ме грабнат новите им проекти изобщо няма да си го причинявам отново . Колкото и да ги харесвам , няма да следя нещо което не ми е интересно .
При Птичките ме държеше и ме омагьоса химията и невероятната екранна съвместимост между Джан и Демет като актьорска и и екранна двойка и все още продължавам да си гледам клипчета на Джан и Санем .Всеки се развлича както му харесва , при мен опцията гледане на турско дизи е много ограничена от към предпочитания и много трудно ми харесва нещо , така че ще поживеем и ще видим какво ще ни поднесат нашите любимци .Да се надяваме , че ще е нещо интересно , което ще си заслужава обсъждането в темата както го правихме и преди .

Приятен ден от мен и се възползвайте максимално от последните слънчеви дни на есента  Yellow Heart Nature Sunny

# 126

Джан си намери нов хабитат - ресторант/бар Руби. Лука стана вече много пренаселен.
Въпреки, че фенките го дебнат навсякъде. Вчера влязъл горкия да си купи нещо от една квартална лафка в Истанбул и отпред пак тълпа женоря. То са снимки, то са прегръдки. Чудя му се в това хладно време как продължава да ходи разгърден и по риза. В същата премяна, с която е на снимката е бил и по-рано през деня - при рускините има клипчета от въпросната лафка с фенките.
mari, аз лично се ядосах на Джан и така преодолях разочарованието от несбъднатата връзка с Демет, от скомкания финал, от рязкото приземяване на розовия балон.
Сигурно не сме прави както в "осанна", така и за "разпни го".
Защото вече съм решила за себе си, че Джан Яман не е "моят" тип мъж и човек, подобни новини не ме разстройват. Гледам сеир и се надявам да видя и неговия следващ проект. Защото съм сигурна, че Демет ще се представи блестящо в нейния.  Мисля, че колкото повече минава времето, толкова по-малко вероятно е да ги видим отново като двойка в друг сериал.  Новите им различни проекти ще променят и насочат в различни посоки професионалните им пътища.

# 127
Eто отговорът на Аслишах по повод чуденките са ли севгилита или не са. "Познава Джан Яман, но само толкова. Отишла в заведението с баща си и там срещнали Джан в социална среда. Отношенията между двамата били на "Здравей" и "Здрасти". В момента момичето е много ангажирано и няма време за любов, а освен това съвсем скоро е преживяла раздяла и  в момента любовта за нея не е на дневен ред."

https://www.aksam.com.tr/magazin/can-yaman-ile-ask-yasadigi-konu … ama/haber-1016764

# 128
Добро утро,момичета! Hug Hug Hug

Днес е Димитровден!Честито на именниците! bouquet bouquet bouquet

Благодаря на всички наминали в темата и споделили по нещо! bouquet bouquet bouquet

нова от InstaStory  на Демет 💫

нова с Джан

с фенки

https://vk.com/feed?q=%23%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%9E%D0 … _-118664574_14225

Приятна събота на всички! Hug Hug Hug

# 129
Продължава феноменът на Джан Яман
Скрит текст:
и турските сериали в цяла Европа. Атрактивният герой от "Свободен дух" и "Горчиво и сладко" отново предизвика фурор този път по време на посещението си в Кан, Франция, докъдето той пътува за участие във фестивала "Mipcom" 2019 г., международна среща на телевизионните проекти, заедно с продуцента Фарук Тургут. Това посещение във Франция е още едно от европейското турне, което турският актьор започна през лятото, пътувайки до Италия, а по-късно, през септември, до Гърция и отново до Рим. Следващата дестинация може да бъде Испания през ноември.
Актьорът обясни как подготви героя си Джан в "Ранобудна птица": "Шест месеца пусках брадата и косата да растат, тренирах кикбокс, кросфит ... и когато срещнах Демет, героят се допълваше повече, защото тя има капацитет да импровизира, което ме насърчи и аз да го направя. Това беше работа в екип и ако Демет не беше моя партньорка, със сигурност моят герой би бил различен."

Що се отнася до бъдещите му проекти, той коментира, че чете много сценарии и предложения с продуцента си, но: "за момента няма нищо определено, защото първо трябва да изпълня военната си служба, която е задължителна в Турция, така че през януари ще отсъствам".

Заради военната служба той ще трябва да подстриже косата си и това не е проблем за него: "Ще е подходящ момент да променя стила си, искам да го направя, а също и да създам нов герой с този нов стил, който да е толкова добър, колкото предишните."
http://tvnovellas.blogspot.com/2019/10/blog-post_62.html

# 130
Демет тази вечер в Zorlu center, мисля че ще гледа Онур Сайлак.

От днес.❣

Джан с една твърде напориста фенка.😳

Две нови снимки на Джан от Кан, публикувани от оператора Roger Sales.

# 131
# 132
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за новите снимки! bouquet bouquet bouquet

нова от InstaStory-Демет с Руткай на театър ....

посетила е спектакъла с Онур Сайлак и Шюкран Овалъ....

Анъл на кинофестивал в Анталия

нови с Биранд

Приятна есенна неделя! Hug Hug Hug

# 133
Демет става лице на марката за шампоани Пантен. Ще получи 3 млн. турски лири, или с 2 млн. повече от Неслихан Атагюл, предишното лице на марката.

Джан Яман и неговото его. Журналистът разсъждава върху негативните изказвания за популярността на Джан зад граница. Да, той има его, но това което виждам е един млад мъж, който истински се радва на любовта на феновете си. И защо трябва да търсим негативното, вместо да се радваме, че имаме такива личности, които са разпознаваеми и харесвани зад граница. Демет Йоздемир също е една от тях.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 12:42 от naidenova

# 134

Общи условия

Активация на акаунт