След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 188 293
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Привет, птичета!:hugs:

Днес се разбра за още една награда за Джан Яман , престижната  Awards 2019 in Asia.TrophyNature StarHands Clap

Същата награда е дадена на Озге Гюрел и сериала "Пълнолуние"

Интересно ми как актьорската гилдия ще посрещне и как турската преса ще отрази тази награда, която е получавана от Къванч Тътлату, Енгин Айкюрек , Чаатай, а сега се връчва на актьор, който няма представа за "занаята" и се слави с "либидото" си.Sunglasses

# 511
Алекс, благодаря за хубавата вест! Браво на азиатците Hands Clap, разбират от изкуство.
От турската преса не очаквам нищо положително по отношение на Джан, ако изобщо я отразят, ще намерят начин да го ухапят. Все пак той е "най-невъзпитания" мъж в цяла Турция, да беше убил, нямаше да го линчуват по този начин. Все пак ще бъда приятно изненадана, ако ме опровергаят.
Чудя се дали ще отидат да си получат наградите

Закачки от феновете

Творят химия Smile

Демито си купила пет чифта боти от един модел в различни цветове, защото не могла да прецени кои харесва повече. Била коментирала, че понякога не може да се въздържи когато пазарува. За алъш-вериша похарчила 9 хил. турски лири.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 17:30 от naidenova

# 512
Не тиражирайте ЛЪЖИ!
Тези награди нямат нищо общо с престижния  международен филмов фестивал в Сеул!   Пожелавам на Джан да има възможността да изиграе ролите,  които изиграха  Енгин, Къванч, Чаатай!  Не става само с ромкоми  и една и съща роля на богат собственик на фирма, който се влюбва в инфантилните си подчинени. Смятам, че Джан има потенциал да изиграе нещо по-добро, надявам се един ден да му се случи!

# 513
За какво в същност става дума...

https://www.facebook.com/gmaheartofasia/ 

Не съм на ясно с азиатските сериали, драми и фестивалите им, така че моля да ме извините, че съм ви подвела неволно ,  с това че са награди , аналогични на тези на Къванч, Енгин и Чаатай. Не са!

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 19:06 от alex_94

# 514
  • ... да усещаш мириса на море ...

Не разбирам защо е необходимо да се крещи, заради едно объркване? Rolling Eyes Тези награди са на канал, който излъчва на филипински сериали и филми от Китай, Южна Корея, Тайван, Япония, Тайланд, Индия и Турция. И да, няма общо с наградите от Сеул, които се връчват есента. Джан и Йозге заслужават поздрави, че са спечелили при тази конкуренция и може би са първите турски актьори, които я получават. Не можах да намеря кои са носителите през миналите години. Предполагам, че тези награди няма да бъдат отразени от турските медии. Thinking

# 515
В опитите на феновете на Джан Яман да го спасят от самия Джан Яман, в интернет-пространството се изписаха толкова много лъжи и клевети по адрес на други хора, че наистина ми се крещи!  Съжалявам!  А наградите  наистина са мнооого престижни, дай боже всекиму!  Новината заслужава челните страници!

# 516
Добро утро! Hug Hug Hug

Честито на Джан и Йозге за получените награди! bouquet bouquet

нови от Демет...

с блогер Токио

режисьорът

от сета...Демет с гримьорите 

Приятен ден и лека седмица! Hug Hug Hug

# 517
В опитите на феновете на Джан Яман да го спасят от самия Джан Яман, в интернет-пространството се изписаха толкова много лъжи и клевети по адрес на други хора, че наистина ми се крещи!  Съжалявам!  А наградите  наистина са мнооого престижни, дай боже всекиму!  Новината заслужава челните страници!

Не помня в темата да се е писало по адрес на когото и да било другиго, да клеветим и лъжем. Пишем за Джан и Демет, за които е тази тема. Не мисля, че точно тук е подходящо да си разтоварите негативните емоции. Може би е по-подходящо да ги насочите към хората, които са го направили или още продължават да го правят.

"Не става само с ромкоми  и една и съща роля на богат собственик на фирма, който се влюбва в инфантилните си подчинени"

Мдааа, непонятно е, как с такива роли се печелят награди и фенове от цял свят. 

Израелките от клуба на РП са си организирали сбирка

https://vk.com/feed?z=video-173526015_456240089%2F34baaa8fbf1c9b … _-173526015_59052

# 518
Добър вечер!:hugs:

В последно време почти не ми се влиза и не ми се пише  в темата ...Smirk
Очаквам някой  умишлено регистриран,  чисто нов потребител, пак  да  ни е обяснил  как разпространяваме лъжи и клевети за турските актьори, само  защото се опитваме да си обясним нещата, които се случват на Джан Яман в собствената му страна.Pensive
И няма значение колко и кога е чел темата, важно е да изсипе цялата си жлъч и злоба  тук... Angry 

tara_lezhka,:hugs: naidenova,:hugs: благодаря ви , че опитахте да защитите темата и мненията тук, от нападките на тази "непозната" особа. 

Новина за Джан Яман ,  този път от египетския продуцент Sammeh Magdy ,Меdia Housе Pictures .

Казва, че готвят проект за него, в който може би ще говори на арабски, но отказва да уточни дали става дума за шоу или сериал, защото още няма подписан договор.     

НЕ Е ЛЪЖА! 

Промо към очакваното  на 11.01. 2020г. италианско предаване "C'e Posta per Te", на което ще гостува Джан.

Джан спечели и анкетата на “Geccе”... НЕ Е ЛЪЖА!

Снимка от IS на Демет.

Надписът  на сградата е цитат на Ницше:

“Тези , които бяха видяни да танцуват, бяха помислени за луди , от тези, които не можеха да чуят музиката.”    

Хубава вечер!

# 519
  • ... да усещаш мириса на море ...
Новина за Джан Яман,  този път от египетския продуцент Sammeh Magdy, Меdia Housе Pictures.
Казва, че готвят проект за него, в който може би ще говори на арабски, но отказва да уточни дали става дума за шоу или сериал, защото още няма подписан договор.     
Както е тръгнало, следващите няколко месеца/година, Джан ще говори на всякакви други езици, но не и турски Joy

# 520
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за инфото! bouquet bouquet bouquet

Приятен ден! Hug Hug Hug

# 521
За МНОГО ГОДИНИ! Честит Иванов ден! Добро утро на всички добронамерено  пишещи тук! Честно казано няма значение какви награди му присъждат на Джан. Да, всяка една е добре дошла По-важни обаче са обичта и еуфорията, с които го обгръщат почитателите му. Интересът към него е все така голям. А тук е приятното местенце и пространство, където може да се  споделят  и  научават новостите около Джан и Демет. Очевидно крясъци и грозни думи, и упреци не са уместни в този форум.Пишещите тук са възпитани и се отнасят с уважение. Персоната с грубите претенции и начин на общуване няма да успее да помрачи атмосферата. Приятен ден!

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 13:02 от Spaste

# 522
Добър вечер!:hugs: 

Италианският канал с ново промо за предаването "C'e Posta per Te" с Джан, което ще се излъчи  в събота 11.01.по канал 5

Интересна подробност е, че в същото предаване гост ще бъде и Джони Деп. 

Oт IS  на Демет...Nature Snowflake

# 523
 Hug

Скрит текст:
Като чета май пак е имало добронамерено набиване на канчетата от нечии фенове,  smile3560

Алекс Hug, наминавай по често, че липсваш с новините Peace

Злати и останали Wink

Аз така и не разбрах, Джан влезе ли в казармата. Татко Яман е качил някакво видео за войника....

Младост...

# 524
"Dogdugun Ev Kaderindir" е закупен от гръцки канал и се готвят за превода му.Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт