След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 188 307
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро! Hug Hug Hug

Приятен ден! Hug Hug Hug

# 541

Познайте кой е оригинала Wink

# 542
Промо снимки към 2 епизод

и тате е бил дългокоско 

# 543
Добър вечер!:hugs:

Деми от сета.

Испански тв канал за новата визия на Джан Яман.

Джан, Истанбул, ноември 2019г.

И още от Демет.

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 22:28 от alex_94

# 544
  • София
Добро утро!!!!! Да се отчета и аз 😊
Джан е както винаги бонбонче, някъде прочетох, че до лятото ще говори всички езици освен турски😁Аз предлагам да си го осиновим. По повод това как изглежда сега се сетих, че имаше едно интервю в което изглежда точно както в момента+-няколко години.😁
Лек ден за сега!!!!

# 545
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за новите снимки и видеата! bouquet bouquet

още една от новите снимки

Приятен ден на всички! Hug

# 546
Добър ден!

Пристрастена съм към тези прекрасници ... Sparkling Heart

# 547
Привет! Hug

FBID1 Hug Найденова Hug

още един превод на озета
Скрит текст:
❄ Озет

▪После того, как родная мать Зейнеп, Сакине предлагает ей выйти замуж за Мехди, а последний не против, Зейнеп приходится пройти через сложный путь принятия решения. Зейнеп, которая не знает что делать с чувствами Мехди, что так внезапно вошёл в её жизнь, решается предстать лицом к лицу с Фаруком и не родным отцом Экремом.
Фарук и не родная мать Зейнеп, Нермин постараются помешать свадьбе Зейнеп и Мехди.

# 548
# 549
# 550

Да изпълнеш дълга към родината си... но се сърба с лъжица от войнишко канче Whistling

И нашите не пропуснаха Mr. Green

Актьорът от "Горчиво и сладко" и "Любов на инат" поема 21-дневната си военна служба и за това му се е наложило да подстриже дългата си коса и и да обръсне брадата си. Това беше един от най-очакваните моменти  от неговите почитатели и дори от самия него; фактът, че трябваше да подстриже дългата си и привлекателна грива, беше нещо, което му предизвика известно уважение: "Последният път, когато обръснах косата си, беше в гимназията, любопитен съм как ще стане и се надявам феновете ми да не изпитат голямо вълнение". Това бяха думите му преди месеци, когато научи, че ще влезе в редиците на армията на страната си веднага щом започне 2020 година.
Преди да влезне в армията, актьорът научи, че сериалът "Горчиво и сладко", в който участва заедно с Йозге Гюрел, получи наградата за най-добър сериал на последните награди на GMA The Heart of Asia 2019.

Сега турчинът предприема това ново приключение, което включва изпълнение на задълженията на своята страна, и ще бъде 21 дни, служейки на родината и далеч от обществения живот и работа, точно както направиха и други колеги като Арас Булут. Това е нещо, което мъжете от Турция, родени преди 1 януари 1994 г., трябва да направят задължително, съгласно закон, който беше приет наскоро в Турция, и който също предвижда, че тази военна служба може да бъде платена (около 2500 евро) и по този начин да получи само обучение в продължение на три седмици. Преди това те можеха да плащат повече и да избегнат задължението.

Актьорът разкри какво е планирал да направи с дългата си коса, когато я подстриже: "Предлагаха ми да я даря на хора с рак и точно това ще правя". Освен това той коментира, че: "Ще бъде подходящ момент да променя стила си, искам да го направя, а също и да създам нов герой с нов облик, който да е толкова добър, колкото предишните."

Източник http://tvnovellas.blogspot.com/2020/01/blog-post_8.html#more

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 19:53 от Slawena

# 551
Според Бирсен Алтунташ към каста на Домът се присъединява Ali Oğuz Şenol. Героят му ще се казва Толга  и ще бъде приятел на Фарук .

Нашите птичета сред най-обсъжданите личности за 2019 година.

# 552
Демет и Ибрахим на днешния сет на DoğduğunEvKaderindir .

Испанките за Джан Яман "El Hombre"Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

Днешната снимка на Биранд е направена в Ава, на мястото където снимаха 30-ти епизод на ЕК.
Демет я е лайкнала.

Приятелката на Биранд е публикувала снимка на кея, на който снимаха.

Една снимка на Джан и Демет на същото място, извън кадър.

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 23:48 от alex_94

# 553
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за споделеното! bouquet bouquet bouquet

Демет на 3-то място за седмицата по обсъждане...

Демет и Ибрахим на сета

от InstaStory на бащата на Джан
''Нашият войник''

Приятна събота! Hug Hug Hug

# 554
Добро утро и от мен! Благодаря за кафето и споделеното!

Според италианките  въпреки обявеното, че на 11.01. ще се излъчи предаването Имате поща с Джан, той няма да участва в този епизод. Гостите на предаването ще са Джони Деп и италианският актьор Лука Арджентеро. Колко е достоверна информацията, няма как да знам, затова  за всеки случай поствам линк към предаването и часовете, в които може да се гледа от различни страни.

[/i]https://www.wittytv.it/ce-posta-per-te/tutto-questo-e-ce-posta-p … cjT0OMC01tjpfcFzM

последната снимка, която Джан е споделил от сериала е събрала над 1 млн. харесвания

Общи условия

Активация на акаунт