След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 187 695
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
 bouquet Зравейте, птичета! Вече има много място в гнездото ни - повечето отлетяха нанякъде, а и има защо. Няма я магията, която ни привличаше цяла година, няма и адреналин. Аз съм от тези, които наивно вярват в приказки, може би защото искат животът на всеки да бъде приказка ... Мари08, Ana Stef ... и хиляди, хиляди фенове, заразени от болестта D&D. Какво да се прави - животът е един, но когато съдбата се намеси, става съвсем различно. Един Бог знае какво се случи в реалния свят на нашите птичета, няма и да разберем истината. Но аз винаги ще съжалявам за тях, за това, което ни дадоха, за чувствата, които събудиха в нас  Embarassed Сега отново можем да гледаме Джан и Санем на големия екран, но има изрязани моменти, а и с дублаж не е толкова вълнуващо. Не успях да се сваля всички серии, а толкова искам да имам пълен набор. От Vbox и You Tube не всичко може да се свали, на някои серии липсва видеото. Някой от вас може да е успял, ще бъда безкрайно благодарна, ако ми помогнете, но моля стъпка по стъпка.  bouquet Благодаря на тези, които продължават да поместват нова информация за Джан и Демет, аз не мога да се справя с това нито технически, нито езиково - просто любител и потребител. Очаквам с нетърпение новите превъплащения на нашите любимци - нали и в очакването си има романтика!? Но няма да е същото ... поне за мен!  newsm78

# 181
neorum Hug

Виж тук. Има избор на места за гледане.
Има го и в първия пост на темата.

https://vk.com/topic-113691288_39018017?offset=0

# 182
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за споделеното! Hug bouquet Hug bouquet Hug bouquet

Демет с оператора на РП

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 183
Здравейте и от мен. Не се появявам често последно време, но то няма и кой знае какво ново. Затова пък благодаря на всички, които не оставят темата без новини и мнения и на неуморната Злати, за кафето всяка сутрин. 🤗🤗😚😚😚

Нямам търпение да започнат снимките на Демет към новият сериал,  да получим малко повече съдържание, че последно време само Джан в Лука и Руби и никаква Демет.
Новата фотосесия на Джан, която се очаква да излезе тези дни май е правена в Рим, явно затова и Парлак е ходила заедно с тях.

Нещо друго, което ми направи впечатление от тази снимка, която Злати е публикувала.

Незнам дали си въобразявам, но адвокатската кантора и тя май е преживяла раздяла.
На снимката пише само Джан Яман и отдолу адвокат Бурак Ипликчи. Няма вече ИпликчиЙозтуркЯман май.
Загложди ме любопитство и потърсих профила на Назлъ Йозтюрк, третият партньор във фирмата и в инфото има сайт на кантората ѝ, която вече е само ЙозтюркИпликчи.

Незнам дали въобще има нещо такова или просто търся под вола теле 😂 но ми се стори странно. Ако някой е чел нещо такова някъде ще се радвам да сподели повече информация.
Хубав ден на всички 🤗🤗🤗

# 184
  • Плевен / София
Здравейте и от мен. Не се появявам често последно време, но то няма и кой знае какво ново. Затова пък благодаря на всички, които не оставят темата без новини и мнения и на неуморната Злати, за кафето всяка сутрин. 🤗🤗😚😚😚

Нямам търпение да започнат снимките на Демет към новият сериал,  да получим малко повече съдържание, че последно време само Джан в Лука и Руби и никаква Демет.
Новата фотосесия на Джан, която се очаква да излезе тези дни май е правена в Рим, явно затова и Парлак е ходила заедно с тях.

Нещо друго, което ми направи впечатление от тази снимка, която Злати е публикувала.

Незнам дали си въобразявам, но адвокатската кантора и тя май е преживяла раздяла.
На снимката пише само Джан Яман и отдолу адвокат Бурак Ипликчи. Няма вече ИпликчиЙозтуркЯман май.
Загложди ме любопитство и потърсих профила на Назлъ Йозтюрк, третият партньор във фирмата и в инфото има сайт на кантората ѝ, която вече е само ЙозтюркИпликчи.

Незнам дали въобще има нещо такова или просто търся под вола теле 😂 но ми се стори странно. Ако някой е чел нещо такова някъде ще се радвам да сподели повече информация.
Хубав ден на всички 🤗🤗🤗
Здравейте момичета
Не знам въобще той дали упражнява в момента адвокатската си професия....Явно единият партньор е решил да работи само за себе си...
Погледнах снощи епизода и мисля повече да не си го причинявам....Предпочитам да запазя впечатленията си от онлайн гледането и превода на прекрасният екип, който ни направи съпричастни към случващото се в РП...

# 185
 Hug

От издательства журнала Hello! Turkiye

"После Афин, мы встретились в Риме, куда он прибыл перед Каннами, и отлично сняли на улицах города, музей под открытым небом. В нашем следующем выпуске, завтра."

По повод едни снимки на път за Малдивите, киото се появиха последните дни в темата, и да е имало нещо между Джан и Демет, може би са отишли там да изживетя нещо сами далеко от фенски фантазии и очи и не само. А може би и само като приятели, споделено пътуване Whistling

Пробвах се да гледам Свободен дух- не повече от две минути, после само слушах, но така и не разбрах кой герой как е озвучен, монотонен и безизразен.

# 186
  • España (Плевен)
Добър деН! 😚
Аз пък съм решила да гледам с БГ дублажа и нямам проблеми с това.. 😁😁

Имам снимчици на красивата Ознур

# 187
И Джан на корицата на Hello

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 19:38 от Mariya_R_84

# 188
На корицата на списание Hello! Turkiye

"Аз съм човек, който се бори с предразсъдъците още от малък!" 

Джан Яман,  за който напоследък се говори много, изглежда готов да промени концепцията за славата, с която сме свикнали. Той не бяга от тълпите, които го очакват, не нарушава молбите на феновете си, шегува се с журналисти през нощта, свързва се с излъчвания на живо на чужди канали и споделя публикации в социалните мрежи. Невъзможно е да не забележите  енергията му движена от любовта. След Атина се срещнахме с Яман в Рим, където той беше поканен преди заминаването за Кан и съчетахме звездният му блясък с този на есенната светлина на този красив и древен град.

от  Утко

# 189
Мария, май партньорите вече са продължили без Джан. От публикуваното от профила на дамата съдружничка се вижда, че тя е в тандем с другия им приятел. Нали през лятото се омъжи. Може съпруга й да не харесва новия имидж на Джан. Защо името на Бурак Ипликчи още виси на табелата не е много ясно, но пък Джан Яман е написано точно като реклама - с големи букви, само за фаца. Пък космясалия Джан зад табелата изобщо не е добро лице на сериозна адвокатска практика. Това момче направо откачи от славата. Вижда се и по глупостите /поне за мен/, които реди в Римското интервю.

Една красива Демет:

# 190
HugHug

HeartNature Fire

Джан - ноември 2018 и ноември 2019 г...Hands Ok Hand

От италианските медии.

Красавецът от “Пълнолуние”...
“Името му е Джан Яман, навършва 30 години в петък, 8 ноември , но за широката публика е Ferit Aslan от Bitter Sweet - Love Ingredients, лятна, сапунена опера на Канале 5. Турският актьор е пленил италианската женска публика и се носи слух, че нашата телевизия е насочила погледа си му към него и че много скоро той може да се върне в мрежите на Mediaset Защо? А, не знам...»

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 23:40 от alex_94

# 191
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за новите снимки,преса,преводи и коментари! Hug Hug bouquet

Джан с баща си в Лукка

https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250193%2F9217273f … pl_wall_-60100797

нова от InstaStory на Анъл с Джихан

нова от InstaStory Башак

Приятна сряда на всички! Hug Hug Hug

# 192
Привет 🤗

Малко Демет 😇
Вчера е била на покупки в мол и когато е видяла журналистите е излязла , за да не ги кара да я чакат, тъй като пазаруването можело да се проточи. 😊
"Скоро започвам снимки, ще бъда доста натоварена и може да не ме виждате много често."

И много Джан 🙂 😍
"Като Скорпион се доверявам на интуицията си, но не ѝ позволявам да се превърне в предразсъдъци, защото се боря с тях още от дете.
Публиката първо харесва героя, а след това изследва актьора. В този момент, когато им харесва енергията на човека, който виждат, и намират диалозите им за приятни и неподправени, мисля, че любовта расте."

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 11:47 от Mariya_R_84

# 193
Добър ден!:hugs:

Превод на интервюто на Джан Яман за HELLO/ или по-точно това, което излезе като превод до сега/.

"Слуховете говорят, че има някой в ​​живота ви ..?

- Не, не вярвайте в това.

- Последният ви партньор Демет Йоздемир каза за вас: „Актьор, който не спира и наистина се раздава за роля“ Съгласен ли сте?
-Ако Демет кава така, значи това е вярно.
Нашата работа е да създадем нов герой и да му дадем душа. За следващия проект мога напълно да се променя “. „Публиката първо обича героя, след това те се интересуват от актьора. Ако им харесва енергията му, ако го намерят за приятелски настроен, тази любов се засилва от само себе си. "
„Те обичат телевизионните сериали, така че актьорите също са оценени от обществеността. Ако турски актьор е обичан в чужбина, това ще се отрази положително и върху имиджа на Турция. Не трябва ли това да е добра гледна точка? "

"Краката ми са здраво стъпили на земята. Не съм толкова развълнуван от интереса, но е грешно да обърнеш гръб и да си тръгнеш, пред хората, които те чакат..."
✔"За съжаление в нашата култура има тенденция да се преувеличава това, което е в чужбина и се забелязва презрение към самите нас. Без разбиране, изследване, емпатия, малко внимание, всеки има правото да пътува не само аз..."

"Тъй като има социални медии, вече не сме толкова свободни и няма начин. Все още има хора, които се опитват да избягат от тази реалност, но това означава да бъдеш срещу тази историческа епоха. Най-добре е да я приевеш и да живееш със социалните медии."

"Като Скорпион се доверявам на интуицията си,но не позволявам да се превърне в предразсъдъци.Защото съм човек, който се бори с предразсъдъците още от дете."

От мама Гюлдем. Джан Яман , Рим2019, HELLO.

Джан с израелски фенове, може би става дума за делова среща и покана да посети Израел.

Oт Демет.

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 21:15 от alex_94

# 194

Това коте явно е женско Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт