ОСМОКЛАСНИЦИ шестици редят, мама и татко в Школо ги следят

• 31 422
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Цели 4 кандидатури е имали за мястото в НЕГ...Да му е честито на момичето! Simple Smile Мързи ме да проверя, но с този бал не е ли влизало още на първите класирания?
На второ не му е стигало, а по-натам места за девойки в 91 нямаше. Все си мисля, че е някое девойче от 73то, все пак доста са напреднали с езика вече. Но до някой ден канала на БГ-мамма ще проработи и ще се чуе кой от къде е... Stuck Out Tongue Winking Eye

Jenap, да пусна и аз една кандидатура..? Blush Шоколадовото суфле много се цени вкъщи, баницата ми я харесват доста хора - е, не е месена, с готови кори, но ставала... пък и младите имат една съдба това лято...Joy

# 556
Все си мисля, че е някое девойче от 73то, все пак доста са напреднали с езика вече. Но до някой ден канала на БГ-мамма ще проработи и ще се чуе кой от къде е... Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано да се чувства добре в НЕГ! Висок бал, ех и пак място в друго добро училище, не се свърши.. Grin

Моето момиче може да бъде моментално спечелена със суши, всякакви морски дарове и повечето риби. Суфле и лава кейк също няма да откаже, обича много макарони и още няколко вида дребни сладорийки от конкретни любими местенца в София (аз съм лоша и правя само здравословни алтернативи), ще помагам с локация при нужда! Satisfied Даже точно вчера похапнахме такива:

# 557
  • София
Сиси, изредила си любимите неща и на моето момиче. Тя не е от много ящните и винаги това е било голямата борба вкъщи и моя голяма драма, но от изброените от теб неща никога не би се отказала.

Jiema, могат даже и задачи да порешават. Нали им била липсвала математиката. Можем да им организираме синхронно решаване на задачи с похапване на суфле, баници и други вкусотии. Grin

Скрит текст:
Моята заплува вече в свои води в НЕГ и се чувства добре. Как е твоето момче?

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 15:59 от jenap

# 558
  • София
В "уча се" не може ли да се преговори? Все още отвреме-навреме поглежда синът ми там. Първите дни и аз влизах да видя що за език е испанският😜 Е, малко повече време е гледането на урок от прелистването,. А и какво толкова като входното ниво ти е ниско, след като не си учил нещо две лета и една учебна година си е нормално.

# 559
  • Sofia
Аааа, jenap, Jiema, вие много така компле си потръгнахте Satisfied

И аз си мисля, че  от 73-то  ще да е момчието в НЕГ. Скоро ще се чуе, предполагам. Дано не ни избяга приятелката китаристка от Г-клас, която е била съученичка с младши saffron и Jiema. Сещам се за момичето на mavmava. Силно се надявам да се е сбъднала нечия мечта!

jenap, ти подхвана, да питам и аз - как се чувстват децата в НЕГ? Гимназията и "нашите" деца там продължават силно да ме вълнуват Grin

# 560
  • София
Все си мисля, че е някое девойче от 73то, все пак доста са напреднали с езика вече. Но до някой ден канала на БГ-мамма ще проработи и ще се чуе кой от къде е... Stuck Out Tongue Winking Eye
Не е задължително девойчето да е от 73 то СУ.Има и други училища,в които се учи немски език както от 1 клас,така и от 8 клас.
А много вероятно е детето въобще да не е учило немски,но да разчитат на това че само месец е минал от началото на учебната година и няма да е толкова трудно да се навакса.

Да попитам вашите деца официално уведомени ли са,че 28.10 понеделник е присъствен ден?
Според мен това е поредното недомислие от страна на МОН.

# 561
  • В средата на времето
Моето ще го попитам довечера какво знае за 28.10.
В Първа са станали 187 деца, според Школо-то. Има -1. Ще хвърлям по един поглед дали  няма да се появи като официално място.

# 562
  • София
Сега проверих - има си ги линковете на сайта на МОН, и поне тези, които пробвах, работят.

Ето на Просвета, примерно.
Линковете ги има, но май вече не могат да се свалят. Аз ги имам в PDF. Струва ми се по-удобно за четене, а и може да се разпечата нещо при необходимост. Не че някой се възползва от това удобство в нашта къща. Smirk

# 563
Ali97, разсъждаваме така заради високия бал на детето, не че не може и с висок бал да е в училище различно от 73-то..
А за 28.10 коментирахме напред. На дъщеря ми още не знам какво са казали, в момента е на училище. Но на сина ми - от 9 до 16 ч. в двора на училището. Класната е писала, че отсъствия няма да се пише и общо взето призовава да не ходят, тъй като по закон 24 часа след изборите нямат право да влизат в училището и 7 часа навън без тоалетна!?

# 564
  • Sofia
Ali97, допускаме 73-то, защото повечето деца, чиято цел е НЕ в гимназията, подреждат него след НЕГ. Със сигурност може да е от всяко друго училище - дърдорим си просто Hands V

На нашите са им казали да ходят организирано в някакъв парк, но неофициално са се разбрали да не ходят Wink

# 565
Лелее, нямате изчитане! Хубава раздумка сте подхванали. Аз докато се включа със спортовете и уменията си, вие вече сте се и сватосали.  Мислех да рекламирам и моята госпожица, но ще почакам да утихнат страстите, че то не винаги от първия път стават нещата, а иначе не е като да няма с какво да я похваля, нали си е на мама и тати изтърсачето. Доста по-оправна върви от кака си, поне засега, ма е малко вироглава.
Бях решила, да се включа и аз в наддаването на Ани К за младежа, че ако не друго със сватята ми върви раздумката, но тактично ще изчакам.
Допълвам се, че имам голям мерак и за срещата. Като решите кога - дано мога да се включа, а къде - нямам никакви претенции, не пия, но пуша, но и да не пуша няма да е проблем.

# 566
Е не - те всеки ден се мотаят в Южния, сега пък когато са им казали да ходят (не знам дали е там де, но друг парк в района няма) - се били разбрали да не ходят.  Страшни са - все да е наобратно!  Ани, безценна си ми: като "Свободна Европа" по време на тоталитаризма ... Иначе трябва да тегля с ченгел всяка вечер, а сега отивам и изпреварвам първоизточника информирана.  Утре ще докладваме след РД дали някое нашенско момиче е мигрирало в НЕГ.

# 567
  • Sofia
Уф, saffron,  източникът ми невинаги е надежден Confounded Чул-недочул, разбрал-недоразбрал, затова ти сверявай Wink Уж нямаше да имат философия днес, а то девойката си била на училище - нашият съответно без учебник и домашното в къщи на компа.

# 568
  • София
Уф, saffron,  източникът ми невинаги е надежден Confounded Чул-недочул, разбрал-недоразбрал, затова ти сверявай Wink Уж нямаше да имат философия днес, а то девойката си била на училище - нашият съответно без учебник и домашното в къщи на компа.
Ани, философия няма да имат от следващата седмица. Simple Smile

# 569
  • Sofia
merrynem, хич не съм видяла, че си писала, явно едновременно сме публикували - направо щях да те търся вече на лични къде се загуби и дали ще успееш за срещата Revolving Hearts

ganis, Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт