Паническо разстройство - 39

• 42 490
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,

Не съм писала от дълго време, но ви чета редовно!
Надвявам се, че сте добре и с по-малко негавитни мисли....

Искам да споделя с Вас, какво съм предприела за да се справя с паническото разстройство...
Малко въведение... Лятото ми се случиха епизоди от негативни емоции, което естествено "изби" на някъде .... Сега не мога да се храня, нормално.... Дори не изпитвам нужда от храна, което леко почва да ме плаши.
В събота съм на първата си терапия с психотерапевт. Колкото и да не ми се иска ще се наложи да пия и хапчета. Цялата ми нервна система е тотално срината.
Напрежението в гърлото и корема оказват влияние на начина ми на живот и дори мисля, че го застрашават.
Не мога да повярвам до къде се докарах, но трябва да се стегна и да се боря за нормалният си начин на живот....

# 76
Аз пък се чудех как така ми е напрегнато, а ми се спи, защото се прозявам. От всички симптоми този определено ми остана, не го свързвах с ПР.

Умората и силното желание за сън, няма как да не се проявяват при тревожност и ПР. Постоянното или често напрежение, изморява много.

# 77
Аз пък се чудех как така ми е напрегнато, а ми се спи, защото се прозявам. От всички симптоми този определено ми остана, не го свързвах с ПР.
Точно когато ти е напрегнато започва това прозяване, за да насити с кислород мозъка и да се успоиш. Мен колежките все ме питаха какво правя по цяла нощ, та не спя и все се прозявам. Викам правя се.с  хаха, какво да им обяснявам...

# 78
Някой от вас пие ли червено вино конкретно ме интересува с АД?

# 79
Някой от вас пие ли червено вино конкретно ме интересува с АД?
Аз пия всичко с АД. Никакви проблеми, те не реагират. АД не са депресант на ЦНС, и не взаимодействат с алкохола. Всички АД, които не са ЦНС депресанти не пречат да се консумира алкохол. Това не важи за бензодиазепините.

# 80
Да, ама четох, че предизвиквали сърцебиене до кома.
https://medpedia.framar.bg/%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8% … D1%85%D0%BE%D0%BB

# 81
Аз също пия всичко с АД.....без мента, защото не я обичам...

# 82
Много обичам червено вино, но пия 2 чаши макс..Не че нещо ще стане, но поне при мен съм забелязала, че по-бързо ме хваща алкохола откак пия АД и по-тежък махмурлук на другия ден. Но това ако препия. При две , даже и три съм пила, чаши вино нищо ми няма. Даже напротив, спя като пън.

# 83
Абе и на аспирина пише, че предизвиква кръвоизливи в мозъка, ама... Те са длъжни да не ги съдят все пак.

# 84
Вече в работата се чувствам по-добре от нас. Демек свикнах.

Да оставим работата, след час и половина свършва смяната и два дни почивка. Тази вечер съм с едно бившо гадже. Отдавам се на пиянство и ....
Ще Ви рева утре, ама поне да си изкарам хубаво!

# 85
Аз пък онзи ден се обринах-някаква уртикария...Поразмина ми,но все още ме сърби тук там.От тогава съм в постоянно очакване да получа някакъв ангиодем,подуване ,задушаване и т.н.Направо не съм на себе си😞

# 86
Аз пък онзи ден се обринах-някаква уртикария...Поразмина ми,но все още ме сърби тук там.От тогава съм в постоянно очакване да получа някакъв ангиодем,подуване ,задушаване и т.н.Направо не съм на себе си😞
Има и по лош вариант - да се случи страха ти и да се излекуваш в болницата. Не се мре толкова лесно. И като се излекуваш и страха се е случил, учудващо фобията ти ще изчезне и паниката ще поолекне. Това е парадоксално, но често при много хора се е случвало. Бях чел за един човек, който се е страхувал от камъни в бъбреците, но не знаел какво е да ги извадиш, просто е имал фобия. И един слънчев ден 2 поредни кризи и вади 3 камъка. От тогава фобията му изчезнала, останали му някакви други проблеми, но този му страх вече не съществувал.

# 87
Благодаря за подкрепата,ама сега съвсем ме хвана шубето☹

# 88
Здравейте на всички Simple Smile Исках да попитам, относно спуканите капиляри, прозрачната кожа с хиляди венички по нея, и сините участъци. Всички ли ги имате, и как се справяте с това?

# 89
Аз довечера ще изпия чаша червено вино на ваша отговорност Laughing
/иначе и листовката пише, че не са установени фармакокинетични в-я с циталопрам и алкохол, ама като ме е шубе/

Общи условия

Активация на акаунт