Паническо разстройство - 39

• 42 601
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Аз откак напуснах работа, си сръбвам редовно. Сега покрай празниците няма да си слагам спирачка, че ми става още по-депресивно. Но след нова година май ще трябва да спра алкохола. Взех да се поуливам...

# 586
Аз напускам тази група😂
Не се вписвам в пейзажа😁

# 587
Ти си решаваш! Не, че на някога сме хукнали да наливаме питие в устата де....

# 588
Ти си решаваш! Не, че на някога сме хукнали да наливаме питие в устата де....
Пошегувах се!Такава подкрепа ми бяхте, когато бях сама в ада.Не, че съм изплувала, но и на дъното не съм, вече
Благодаря, че ви има
А избора, кой, какво ще прави, не е моя работа, да съдя.Важното е да се чувствате добре😘

# 589
Аз също се пошегувах, макар, че ако човек отстрани погледне групата, ще каже, че тук сме банда алкохолици..

# 590
И ще се чуди какво е това заглавие паническо разстройство, ще се чуди дали не сме го объркали с пиянско разстройство.
Аз бях решила да не пия тази седмица, ама какво да се прави в сряда дават пенсии, социални, а кой ли не има да ме черпи, а аз съм толкова мека душа... Въпросът не е толкова в пиенето една вечер, а да има възможност да се пооправиш на следващия ден - да поспиш, да хапнеш супичка и после нещо по калорично. И много течности.

# 591
Ето ви заглавие за следваща тема
Паника настава вече, щом алкохола е далече

# 592
Алкохола е често срещан при хора с ГТР и ПР, както и злоупотребата с него. Още са цигари, марихуана и подобни. Впрочем марихуаната уж я дават полезна за борбата. Ама може ли напушен все да ходиш Simple Smile Сигурно де, в Люлин никой няма тревожност, явно има ефект. Аз се чудя друго - ние хубаво пием и правим всичко, но сумарно в месеца колко дни сте ОК нормални, и в колко ви изгаря отвътре какво се случва Simple Smile

# 593
Георги, хубав въпрос. Мен депресията изобщо не ме пуска. напрягам се цял ден, треперя, па вечер не издържа и цапна една ракия. Джерито не я мисля, тя поне с тате си произвежда. Аз се наливам с ментерляви истории, колкото да се отпусна...

# 594
Аз само водка пия, нищо друго. Финландия, Столичная, Смирноф или Дамска. Друго не пипам.
Георги, хубав въпрос. Мен депресията изобщо не ме пуска. напрягам се цял ден, треперя, па вечер не издържа и цапна една ракия. Джерито не я мисля, тя поне с тате си произвежда. Аз се наливам с ментерляви истории, колкото да се отпусна...

# 595
  • Перник
Аз съм на бира only... Но по 4-5 за 24 ч ми се събират, не на един път. Маха ми гадната тревожност. Иначе на 1 ксанакс от 25 и 1 деанксит.

# 596
Като заговорихме за алкохол, на нова година възнамерявам да се поотпусна  и да си пийна повече. Бензота не гълтам, но пия АД. Та, дали него ден просто да пропусна едно хапче(или две) за всеки случай? Че не ми се ограничава алкохола точно по нова година.

# 597
Аз на вино. Simple Smile любимото ми вино. С него спрях антидепресантите.

# 598
Аз на по седмица издържам. После почва ужасно да ме души депресията, 'аповете не помагат и хващам бутилката. По-рано бира само пиех, но много боклуци се приемат с нея. Или водка пиех. Ама стига с този скапан, примесен етилов спирт. Поне знам, че ракията в нас е качествена. От винаро-лозар и биотехнолог, защитил дисертация по ферментационни процеси е произведена.  Въпреки лекарствата, като се пие нещо чисто не е толкова страшно положението после.
До колкото знам алкохолната зависимост много по-лесно се лекува от зависимостта към бензото.
И алкохолно зависимите ги тикват в психото. Имах една комшийка, която изпадаше в алкохолни кризи, тропаше по всички врати за алкохол или пари за алкохол. Идваше майка й, тикаше я с полиция в Св. Наум. Тя, като се поусвестеше се разписваше и си тръгваше...

# 599
  • София
Вчера и аз си взех бира. Изненадващо днес съм много добре, даже и сърцебиене нямам. А и цигари пуших. Че то миналата вечер като не пих и почти не пуших ми прехлопа сърцето.
Обикновено не съм така де (след пиене), явно е на случаен принцип.
И не знам как да се нагодя все да съм добре като днес (до момента поне) Grinning След обяд не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт