Паническо разстройство - 39

• 43 599
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Здравейте, имам един въпрос наистина не разбирам от антидепресанти.
Искам да попитам Седорелакс/валериан и мента/ води ли се антидепресант?
Аз нямам проблеми в семейството, работата и т.н. или са в рамките на нормалното, но преди 6 месеца получих едни сърбежи по тялото които отминаха за около месец. Обаче сега втори месец не издържам. Може с дни да ми няма нищо и изведнъж започва да ме сърби тялото навсякъде по корема, краката, ръцете, шията...всеки път различно. Появяват ми се червени петна и ако започна да се почеша сърбежите стават по силни. Ако успея да не се докосвам всичко изчезва за минутки все едно нищо не е било.
ЛЛ ми изписа седорелакс и зодак, затова питам.
Пия хапчета за отслабване и на тях пише да не се приемат с антидепресанти затова питам Седорелакс дали се води антидепресант 🙄🙄🙄?

# 571
Въобще не, АД са сериозни лекарства, а не прости билки. По ми изглежда твоето на алергия.

До големите дози бензота се стига след дълго и редовно приемане. Както при всички наркотици се привиква с една доза и минаваш на по-висока.

Сутринта си сбърках  сънена бизогамата с хедонина и цял ден съм спящата красавица. И то 2 таблетки.

П.П. Честит празник на настоящите и бивши студенти!

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 19:54 от Jerry F

# 572
  • Перник
Говорите за бензо и твърд алкохол, бира или изобщо? Аз пия бира и ксанакс, пък не ми е спряло дишането, та не знам къде е истината

# 573
Джери, аз сериозно те предупредих за хедонина. Ми внимавай бе. Аз понеже си нямам доверие, хапчетата си ги разпределям всеки ден в едни кутийки. Че объркам ли нещо, може да стане и сериозно...

# 574
Пък аз Ривотрил и бира пия...

Али, вече ги слагам на различни места. Ама понякога забравям дали съм си пила лекарствата. Айде реших отбелязване на календара. Айде пак - дали като отбелязах пих... А, не се оплаквам, че спах цял ден. Едно ми е готино, от както се събудих.

# 575
Виж сега, аз пробвах вчера вечер, за името на науката - 4 финландии големи и 2 ксанакса от 0.5 без тревожност. Е пиша днес жив съм, спокоен съм и кръвното ми цял ден е 100/70, което за мене е адски ниско. Ама спах като пич 12 часа. Заспах между 4 и 5 серия на Хари Потър.

Говорите за бензо и твърд алкохол, бира или изобщо? Аз пия бира и ксанакс, пък не ми е спряло дишането, та не знам къде е истината

# 576
  • Перник
Виж сега, аз пробвах вчера вечер, за името на науката - 4 финландии големи и 2 ксанакса от 0.5 без тревожност. Е пиша днес жив съм, спокоен съм и кръвното ми цял ден е 100/70, което за мене е адски ниско. Ама спах като пич 12 часа. Заспах между 4 и 5 серия на Хари Потър.

Т. Е. и на теб не ти е спряло дишането, дори с твэрд алкохол. Вероятно става въпрос за големи дози бензо с много алкохол, иначе кано чета доста си попийваме от тук. Някой ако има конкретно инфо, моля да сподели.

# 577
Пила съм и бензо с твърд алкохол. Ми нищо особено. По ми е кофти с АД и алкохол. Сега във фитнеса ще се ровя из нета да видя някакво инфо за количества.
В една от статиите четох за Уитни, че хапче ксанакс леко се натопило в шампанско. Та за това й спряло дишането. Тези на друг да ги разказват. Пък и знаем каква наркоманка беше. Така лесно не си е заминала.

Да взема да сменя следващата тема на Алкохол и ПР. Как и по колко може да съчетаваме с лекарства  -:)

# 578
А аз доколкото съм говорил с колеги от фирмата американци, нейния случай е бил 12 ксанакса, 2 фентанила и бутилка шампанско. И се е удавила, не е спряло сърцето.
Пила съм и бензо с твърд алкохол. Ми нищо особено. По ми е кофти с АД и алкохол. Сега във фитнеса ще се ровя из нета да видя някакво инфо за количества.
В една от статиите четох за Уитни, че хапче ксанакс леко се натопило в шампанско. Та за това й спряло дишането. Тези на друг да ги разказват. Пък и знаем каква наркоманка беше. Така лесно не си е заминала.

Да взема да сменя следващата тема на Алкохол и ПР. Как и по колко може да съчетаваме с лекарства  -:)

# 579
Аз писах, какво съм прочела от един журналист, че смешно ми стана.

Няма ли малко слънце да пекне днес, да се разходя за малко серотонин!

# 580
  • София
Снощи като си легнах така ми прехлопа сърцето, че подскочих. 2 по-силни удара, даже нещо като потреперване.
Помислих си, че умирам Confounded Много неприятно.
След това мерих пулса няколко минути. Ускорен беше, но нямаше прескачания и сърцето не биеше силно (имам предвид да блъска в гърдите). Някакви екстрасистоли ли са това, предсърдно мъждене ли, не знам.
Не бях пила, изпушила съм 5 цигари за деня Confounded

# 581
Тревожност му се вика на това Simple Smile Често се среща между нас. Систола е, или кратък адреналинов отговор. Доколкото съм чувал, докато няма болка , всичко е наред. Но си е страшно, съгласен съм!
Снощи като си легнах така ми прехлопа сърцето, че подскочих. 2 по-силни удара, даже нещо като потреперване.
Помислих си, че умирам Confounded Много неприятно.
След това мерих пулса няколко минути. Ускорен беше, но нямаше прескачания и сърцето не биеше силно (имам предвид да блъска в гърдите). Някакви екстрасистоли ли са това, предсърдно мъждене ли, не знам.
Не бях пила, изпушила съм 5 цигари за деня Confounded

# 582
Нищо съществено не открих в нет. Бензо и алкохол отпускат мускулатурата, забавят действията на ЦНС и водят до дихателна недостатъчност, кома и смърт.
Ми да кажат точно и ясно на кило живо тегло колко бензо да изпием, колко бутилки концентрат... Simple Smile
Да се хрърлиш, пак не е сигурно дали няма да си парализиран цял живот. И какво остава, да се учим как се връзва възелът. Гробарски хумор ме е обзел...

За цигари не мога да кажа, че ги отказах преди 10 години. Но след препиване пулсът ми е страшно ускорен.

# 583
  • София
Аз гледам да не препивам. Имам някакъв "капак", след който не мога да пия повече. Но пък като пия, пуша и повече цигари. Максимум 10 - 12.
Интересно е, че след такива дни сутрин съм ОК, без махмурлук и подобни неразположения, пулсът е ок, а чааак в късния следобед се започва със сърцебиенето, тревожността и оттам - замайване и други неприятности.

# 584
Джери, и аз съм същия. Да кажем седна да пия с 63-65 пулс. След 2-та водка вече е 85. А ако продължа, стига до 95! Което за мен е ужас като усещане. Отделно и не мога да заспя дори си спомням случай. Но след 1 ксанакс всичко си дойде на мястото Simple Smile
Нищо съществено не открих в нет. Бензо и алкохол отпускат мускулатурата, забавят действията на ЦНС и водят до дихателна недостатъчност, кома и смърт.
Ми да кажат точно и ясно на кило живо тегло колко бензо да изпием, колко бутилки концентрат... Simple Smile
Да се хрърлиш, пак не е сигурно дали няма да си парализиран цял живот. И какво остава, да се учим как се връзва възелът. Гробарски хумор ме е обзел...

За цигари не мога да кажа, че ги отказах преди 10 години. Но след препиване пулсът ми е страшно ускорен.

Общи условия

Активация на акаунт