Паническо разстройство - 39

• 43 609
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
За ксанакса ли-на мен изобщо не ми действа. нали ви казах, преди да го спра 10 изпих и даже не заспах. Сега пия клонарекс при нужда. Обаче на депресията за съжаление ми действа само питие....и то за няколко часа. Иначе съм в постоянна депресия, мисля, че е станала хронична. направо съм отчаяна. Сега пих клонарекс, дано ми подейства, че да напълня шарана. съвсем елементарни неща, които съм обичала да правя, сега ми костват нечовешки усилия...
Aз на 2 ксанакса последно така спах, както от тинейджърските години не бях спал Simple Smile Клонарекс 1 брой много ме събаря мен. Аз шарана го напълних с орехи, стафиди и други благинки Simple Smile

# 556
Всички ли често посещаваме кардиолозите аз да попитам? Че тука си правя една статистика Simple Smile При някои са екстрасистоли, про други като мен бодежи и болки Simple Smile
Пиши ме и мен в твоята статистика. Заради тези екстрасистоли мине, не мине и хоп на кардиолог!

# 557
  • София
Пропуснах за тази статистика да кажа, че и аз съм с бодежи, болки и стягане в гърдите. И сърцебиене. Екстрасистоли не съм усещала като че ли. Имам някакви единични като по-силни удари на сърцето, но като замеря пулса си бие равномерно, макар и бързо.

# 558
До тук 95% сме редовни платци на кардиолозите Simple Smile Ама нека и те хляб да ядат Simple Smile Иначе си е доста стряскащо болки и систоли, а иначе безобидни неща. Ама мозъка ги приема за края на света Simple Smile

# 559
  • Варна
Здравейте имам ПР доста отдавна,но чак миналата година събрах смелост да отида на психиатър.Изписа ми Стимулотон,пих ги 9месеца,ка то имах периоди през които пак ми ставаше зле.Реших че явно ни ми действат и ги спрях.Не съм ходила пак на лекар,защото честно казано ме е срам.Почнах да пия Дианксид,мента,глог и валериан и 5HTP.Странното е,че какно се чувствам добре и изведнъж ставам като парцал,постоянно ме е страх от всичко,немога да си върша задълженията покрай децата и вкъщи,все едно главата ми е блокирала и не сэм аз ужасно и.Това състояние ме държи 10 дена и после минава изведнъж.Какво да пия нещо ,от което да ми просветне!

# 560
Здравейте, миналата седмица завърши първото ми ин витро. Предполагам повечето от вас знаят, че това е свързано с натъпкване с хормони. От вчера имам сърцебиене и не мога много добре да спя. Имам ускорен пулс, имам чувството, че сърцето ми прескача, не знам как най-точно да го опиша. Снощи имах и високо кръвно. Днес бях на лекар, но според него нищо ми няма и всичко е в главата ми. Изписа ми валидол. Цял ден ме боли главата в тила, а като меря кръвното е нормално. Имам един момент на паника, който все ендо губя контрол над самата себе си. Започвам да изпитвам страх, че едва ли не умирам. Чудя се от хормоните ли е? От стрес след процедурата ли?
Към какъв доктор да се насоча. Другият месец ми предстои ЗЕТ и не ми се иска да имам паник атаки по време на бременност Simple Smile

# 561
  • Перник
Здравейте, миналата седмица завърши първото ми ин витро. Предполагам повечето от вас знаят, че това е свързано с натъпкване с хормони. От вчера имам сърцебиене и не мога много добре да спя. Имам ускорен пулс, имам чувството, че сърцето ми прескача, не знам как най-точно да го опиша. Снощи имах и високо кръвно. Днес бях на лекар, но според него нищо ми няма и всичко е в главата ми. Изписа ми валидол. Цял ден ме боли главата в тила, а като меря кръвното е нормално. Имам един момент на паника, който все ендо губя контрол над самата себе си. Започвам да изпитвам страх, че едва ли не умирам. Чудя се от хормоните ли е? От стрес след процедурата ли?
Към какъв доктор да се насоча. Другият месец ми предстои ЗЕТ и не ми се иска да имам паник атаки по време на бременност Simple Smile
При мен вс спря като разбрах/след инвитро/, "че съм бременна. Лекарствата ги спрях от раз и не съм имала проблеми. Всичко се завърна малко преди детето да направи 1 година, та до днес... Хормоните са тотален стрес за организма, споко, всичко ще отмине. Успех!

# 562
Абе хора, как по 10 ксанакса пиете и нищо не ви става? А Георги, този твой приятел с 30 изпити чак не вярвам...
Аз преди от един диазепам трупясвах яката.

# 563
Имам една съседка, тя наркоманка иначе, последно беше предозирала с диазепам , някъде 4 блистера изпила и заспала. Викахме линейка че не можаха да я освестят. Оказа се, че не било опасно за живота.
Абе хора, как по 10 ксанакса пиете и нищо не ви става? А Георги, този твой приятел с 30 изпити чак не вярвам...

# 564
Аз познавам хора, които ги пият и с алкохол. Ей така вече наистина може да се гътнеш. Или мешаш няколко вида успокоителни + алкохол - при знаменитостите е много „модерно” да се гътнеш по този начин.

# 565
Имам една съседка, тя наркоманка иначе, последно беше предозирала с диазепам , някъде 4 блистера изпила и заспала. Викахме линейка че не можаха да я освестят. Оказа се, че не било опасно за живота.
Случил си и на съседи и на приятели 🙂

# 566
Такава ми е и професията, че се налага да познавам всякаква сган. Като се замисля, имам всякакви хора за каквото се сетя Simple Smile Бензото не може да те убие, обаче с алкохол вече нещата стават други, там може да си спре дишането. Само по себе си бензото не може нещо кой знае какво да направи. Дори мисля, че няма записан случай на свръхдоза и смърт с бензодиазепини, но не съм го чел.
Случил си и на съседи и на приятели 🙂

# 567
Аз съм пила алкохол с ривотрил, но много малко - примерно 0,25 мг ривотрил сутринта и 4-5 глътки вино по повод.

Но няма да забравя веднъж с около 1 мг ривотрил за деня и половин бира как се напих. Беше ужасно. Направо омекнах.

Според паихиатъра тогава, дозата била бебешка и нямало проблем до чаша вино. Но и мен винаги ме е било страх да пробвам.

# 568
Е стига сте ме плашили де.....ми то и аз съм пила бензо с алкохол. Ама аз преди да тръгна на банкет си вземам по 1/4 клонарекс и на банкета си пийвам ракия.  Ама аз със моята социална фобия ако не пия клонарекс-няма да мога да изляза от къщи.....Но това не е от вчера, или днес. Години наред  съм така......

# 569
Ми ти по добре изпий една ракия увас преди банкета отколкото клонарекс. И мен ме започнаха пак екстрасистоли , бяха минали за около месец, голям ад. Веднага като спрях магнезия започнаха, не знам дали е съвпадение. Дефицит нямам, затова реших да го спра. Някой да се е справил със страха от тях и как? То е ясно , че няма да изчезнат никога..

Общи условия

Активация на акаунт