Паническо разстройство - 39

• 43 615
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Без цигари, със спорт пак си го имам това сърцебиене и бодежи. Пия си Бизогамата.
Как като ходя на работа ми няма нищо, а сега и изтръпване на ръцете, и паника, и депресия.

Понякога ми идва да изпия всички ривотрили у нас и да се свърши всичко. Но по-добре да се напия. Едно готино ти става и нищо няма значение. Ама на другия ден...

Айде да ходя на фитнес да се стабилизирам за днес.

# 541
Няма да умреш с ривотрилите Simple Smile Ще стане като един познат - изпи 60 ксанакса (нямам идея защо го направи) и спа 3 дена. И това му беше.
Без цигари, със спорт пак си го имам това сърцебиене и бодежи. Пия си Бизогамата.
Как като ходя на работа ми няма нищо, а сега и изтръпване на ръцете, и паника, и депресия.

Понякога ми идва да изпия всички ривотрили у нас и да се свърши всичко. Но по-добре да се напия. Едно готино ти става и нищо няма значение. Ама на другия ден...

Айде да ходя на фитнес да се стабилизирам за днес.

# 542
Или да ме хване шубето и да търча за промивки Simple Smile

# 543
Хах, верно ли не е умрял?
На мене ми скриха вкъщи останалия ксанакс, ама аз знам къде е 😈😈.

Иначе, като бях по-малка, заради "тежки любовни несгоди" се бях натъпкала с някакви розови хапчета (за нерви) на майка ми, цяло шише деган, някакви нестеродини противовъзпалителни и тн, та повръщах бая, легнала съм да спя последен сън, добре че ме е намерила, едвам ме събуди и в спешното оня ми рече - като ще умира, скрий се следващият път...мноооого кофти от лекар 😑

# 544
О, Ивче, ти съвсем сериозно си подходила Hug

Щом не ти понася золофта, смени го. Кажи на псито за ципралекса. Аз през що АД-та съм минала.

# 545
Ами, Джери, от малка съм свръх емоционална и бях станала drama queen 😀. Пусти гаджета 😀
🤗🤗
Аз ще кажа на псито, ама тя е доста директна от много "луди", та не знам ще се съгласи ли. Има много пациенти и това пречи да провежда редовно разговори...изписва там хапчетата и след три месеца да се видим, сякаш ще лекувам настинка...за мен правилно е да се вика редовно пациентът, за да се проследява какво се случва и да се коментира, ама май много искам за малък град 😀

# 546
То аз за какво се отказах от Карадалиев в Св. Наум. Безплатно, много пациенти. Изслушва те на 2 на 3. Бута ти няколко рецепти. Не ти и казва кога и изобщо ли да ходиш пак.

# 547
Да, почти същото. Гледа на календара кога да дойдеш, казва да се обадиш на секретарката за час и толкова. Нито ела, ако си зле, нищо.
Преди беше по- отдадена, нямаше секретарки, чувахме се...и за това пак избрах нея, ама явно вече не й се занимава.
Последният път имаше едно момиче преди мен на моите години с много възрастен приятел. Тази като ми рече  след нейния преглед глупави момиченца сте, ала бала...гадно ми стана. Тя не е там да съди, а да помогне, Аман 😤
Моят съпруг е с 9г по-голям, но тя не знае...колко го мислих тогава дали и аз съм в кюпа й за големите разлики 😀😀😀. Мислех да се върна да я питам...ей такава съм - все анализирам 😀😀😀

# 548
  • София
Тази година имам 4 ходения на кардиолог, при трима различни Grinning
От деанксита нямам посочените странични ефекти. Много съм си добре с него.

# 549
Аз тази година съм посещавала два пъти 3-та градска болница по спешност заради прескачанията на сърцето, както и две кардиограми отново заради екстрасистулите.

Вдигам кръвно 140/100 заради ПА.

От 3 седмици пия АД, от които първата сдмица ми беше зле после нямах проблеми.
Нямам ПА, тревожността почти се изпари..... Явно това са моите хапчета.

Все пак не мога на 100% да се отпусна.... имам едно наум.

# 550
Здравейте.Някой пие ли Хлорпротиксен? Днес съм втори ден с него и имам сърцебиене страшно.Дали да се обадя на пси да го спра или ще отшуми след няколко дни прием

# 551
Аз тази година съм посещавала два пъти 3-та градска болница по спешност заради прескачанията на сърцето, както и две кардиограми отново заради екстрасистулите.

Вдигам кръвно 140/100 заради ПА.

От 3 седмици пия АД, от които първата сдмица ми беше зле после нямах проблеми.
Нямам ПА, тревожността почти се изпари..... Явно това са моите хапчета.

Все пак не мога на 100% да се отпусна.... имам едно наум.
Че аз редовно съм вечер за по час със 140/100 Simple Smile То не е драма това кръвно, въпроса е да не отива нагоре. Кардиолога рече до 150/100 няма драма. Ако обаче е постоянно такова или се будиш с такова, тогава вече има проблем и не е паника. А отпускане на 100% след тия неща не мисля, че някой от нас ще има. За добро или лошо сме свръхбдителни вече. Което според мен е по-добрия вариант от това да не си обръщаш внимание и да те събори я инсулт, я инфаркт, я някоя друга болест Simple Smile

# 552
Георги , и аз не вярвам на ксанакса. Бях изпила 10, ама не за да се тровя, а щото ми беше много тревожно. Пих на 1-2 часа по 1, по едно време гледам-блистерът свършил. Ни на тревожност ми повлия, ни на нищо. на другия ден вече беше спрял да ми действа...

# 553
Ети, ние с Али го пием. Пиех го за сън, но не съм забелязала проблеми. Нека и Али каже, но не вярвам да е от него.
Аз привикнах с него и го смених с херодин.

П. П. Купих си жълта шапка (най-изгодна и свястна беше) и да си лича от далеко Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 14:43 от Jerry F

# 554
За ксанакса ли-на мен изобщо не ми действа. нали ви казах, преди да го спра 10 изпих и даже не заспах. Сега пия клонарекс при нужда. Обаче на депресията за съжаление ми действа само питие....и то за няколко часа. Иначе съм в постоянна депресия, мисля, че е станала хронична. направо съм отчаяна. Сега пих клонарекс, дано ми подейства, че да напълня шарана. съвсем елементарни неща, които съм обичала да правя, сега ми костват нечовешки усилия...

Общи условия

Активация на акаунт