👢Нови придобивки в гардероба - 55

• 100 203
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
Пускам ги в пералнята на 30 градуса, суша на окачалка и гладя след това. Досега нито едно не ми се е съсипало, въпреки че винаги имам едно наум като ги слагам в пералнята. Нито едно не е 100% вълна все пак.
При кашмирените пуловери унищожаването е сигурно - от опит го казвам Disappointed Relieved Тях пера само на ръка.
Извинявам се за спама Simple Smile

# 346
Ауу, страхотни са! От къде са купени?
Поръчах ги от тази фейсбук страница

# 347
На химическо палтата.

# 348
RelaxedОт мен рокля, на която мисля да намеря някакво приложение по празниците:

Една за ежедневието, на която не устоях:

Стои много добре, пада тежко и подчертава талията. Само не знам как ще я поддържам. Вискоза с вълна е и според етикета е разрешено само химическо чистене Anguished Аз с химическо нямам нерви да се занимавам. Всички сака и палта си пера. Мисля да я пробвам с пране наръка. Най-много да съм се сдобила със скъпа рокля за еднократна употреба ... Sweat

Ботуши:

И понеже не харесвам Дика, взех и една тяхна от новата зимна колекция Satisfied Не я намирам на сайта да покажа.

Би ли дала линкове към роклята и ботушите?

# 349
Заповядай, Kate82
https://www.giannibg.com/bg/product/17865/04.10236
https://www.junona.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8 … D0%BD%D0%B0-1481/
https://bg.benetton.com/check-shirt-dress-multi-color-4KP75VAL5_901.html
Ботушите са с 30% намаление до утре. Преди около 2 месеца си купих лачени боти с връзки със същата подметка и са ми страшно удобни за ежедневието.

# 350
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Kate Spade crossbody bag

Fossil

Fossil портмоне

# 351
Скрит текст:
Kate Spade crossbody bag

Fossil

Fossil портмоне

Може ли да кажеш портмонето от къде е?

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 10:01 от bubanka

# 352
Adoralova, много хубави придобивки, честито!

# 353
Light Beam, благодаря ☺️

# 354
Добро утро,някои си беше купил ето такива боти.Ще ми кажете ли удобни ли са ,как са ,че мисля да поръчам същите.

# 355
Пускам ги в пералнята на 30 градуса, суша на окачалка и гладя след това. Досега нито едно не ми се е съсипало, въпреки че винаги имам едно наум като ги слагам в пералнята. Нито едно не е 100% вълна все пак.
При кашмирените пуловери унищожаването е сигурно - от опит го казвам Disappointed Relieved Тях пера само на ръка.
Извинявам се за спама Simple Smile

Палта никога не съм прала в пералнята, само на химическо чистене. Виж, кашмирените пуловери ги пера на програмата без центрофуга, щото моите почти всички са такива и ме мързи. Нямам скапан досега. Майка ми разбира се не знае за това и си мисли, че да ги пера на ръка като нея. Joy

# 356
  • Бургас
Никога не съм прала палта и пуловери в пералня.

# 357
# 358
Аз пера и палта, и пуловери, но не всички. Имам програма 15 минути, 400 оборота центрофуга, студена вода. До сега не е имало издънки. За чиста вълна или кашмир по никакъв начин не бих рискувала обаче. Химическото да е 10 лева, не си струва за тях да съсипя пуловер за 150-200.

# 359
Проблемът не е в цената на химическото. По-скоро не ми се занимава да ходя да ги нося, след това да вземам,... а и нямам удобно такова наблизо.

Общи условия

Активация на акаунт