Голямата тема за малките масла - 22

• 61 460
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте. Четох, четох, записвах в тефтера и стигнах до тук:
Моята коса : мазни корени, слаба, късаща се, сухи краища, цъфтяща, падаща наскоро
Подходящи масла (рецепти) - нанасят се на сух скалп, ако нанасям и на дължини ги навлажнявам :
1.Розмарин+рициново+лавандула - нямам идея от кое по колко се смесва
2. Ему+ЯЧРМ+розмарин - нямам идея от кое колко се смесва
3. За мъжа ми със себорея - чаено дърво+лавандула+испански розмарин

Моето лице - мазна/смесена кожа. Ползвам главно кремове за матиране и маски за хидратация. Мажа маслата след хидратиращи продукти, а след маслото слагам мат крем.
1. Околоочно масло - шипка вечер, сутринта мажа фактор.
2. Конопено семе, маково семе, гроздови семки, жожоба, кактусова смокиня, бабасу, малинови семки. 

Моля, кажете, ако съм обърката нещо и ми подскажете как да смеся онези дето не знам как да ги смеся.

Благодаря!

# 391
  • Пловдив
Здравейте!
Нахлувам в темата с въпрос...на сина ми(на 14 е) пуснах секрет от храчка, който излезе с наличен Златист стафилокок. Личната изписа АБ, но...спрях с даването, заради спадането на имунитета. В условието на пандемия май не е ок...
Може ли да си помогнем с някои от маслата?

# 392
Здравейте!
Нахлувам в темата с въпрос...на сина ми(на 14 е) пуснах секрет от храчка, който излезе с наличен Златист стафилокок. Личната изписа АБ, но...спрях с даването, заради спадането на имунитета. В условието на пандемия май не е ок...
Може ли да си помогнем с някои от маслата?
За етерични масла не знам, но антибиотик не се спира току така, а винаги се пие до край (освен ако няма много сериозни странични ефекти). Има си сериозни причини за това, но не съм наясно точно какви са.

# 393
  • Пловдив
Не съм почнала АБ.

# 394
  • Варна
Причината да не се спре лечението с АБ по средата, е да не станат резистентни бактериите към тази група АБ. Това са ми казвали лекарите.

# 395
Здравейте не знам дали въпроса ми е за тук. Сухото флорално олио на нюкс имали го по 50 мл.

# 396
Здравейте не знам дали въпроса ми е за тук. Сухото флорално олио на нюкс имали го по 50 мл.

Всички олиа на Нюкс ги има по 50 и 100, като съм виждала и по 30 мл, но в подаръчните комплекти Simple Smile
*Олиото с частици е най-божествения продукт, нямам търпение да дойде лятото и да се обливам с него!

# 397
Имам въпрос за етеричните масла. Искам да си купя немска лайка, погледнах на ривана, освен съставката Matricaria chamomillaoil, което си е наименлванието на лайката, на етикета пише, че съдържа limonene, linalool. Това дали са натурални съставки на самото масло, или са изкуствени добавки?

# 398
  • Пловдив
А с колко капки да си направя гаргара за биолно гърло...с чаено дърво?

# 399
Съмнявам се, че може да се разтвори във вода, нали е смола. Ще чакам с интерес отзиви за лечението - мой близък има същият проблем. Успех.
Пиша пак след 2 седмици. Доволен е! Няма кървене от венците. Няма някаква рязка и видима регенерация на джобовете, но трябва явно да се постоянства. Важно е процесът да бъде овладян и спрян. Прави го два пъти на ден  -  сутрин и вечер, като сменя смирна и евкалипт, като мазане на венци и вода за уста.

# 400
Дами, някоя има ли отзиви за продуктите на Розобер?
Kолебая се между някой от техните и серума за суха кожа на Wooden Spoon.
Какво ще кажете?

# 401
Северина, много се радвам. Ще препоръчам....когато може да се пазарува пак.⚘

# 402
Момичета кое масло е подходящо за краищата вместо кристали след баня? Благодаря предварително!

# 403
  • Варна
Арган,Камелия,Макадамия,Марула.....Но без да се прекалява.

# 404
Нанасям умерено количество арганово върху цялата коса - дълга, изсветлявана, суха. Марулата и камелията също са от по-леките като консистенция масла, но нямам в количества, които бих изхабила за коса, ако имах - бих. Ползвала съм ги за лице и много ми харесаха.
Макадамията също е става за коса, съгласна съм.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 13:14 от *Камея

Общи условия

Активация на акаунт