Голямата тема за малките масла - 22

• 59 663
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Имам масло от кафе. Много добре ми се отразява на кожата и най вече на околачния контур. Мисля че това е любимото ми масло. Проблемът е че вече му изтича срока и не мога да намеря от къде да го поръчам в Бг. Моето е печено кафе. Ухае страхотно. Ползвам го и за тяло. Някой срещал ли е из магазините масло от кафе? Бих се радвала да пробвам и от зелено кафе. Имате ли отива как се отразява на околачния контур и от къде да си купя?
Благодаря

# 616
Икаров имат масло от кафе, виждала съм го в магазин Елитис, но не съм го ползвала. Не зная дали е печено или зелено.
Иначе съм си поръчвала от чужбина масло от печено кафе, слагам го в маски за коса. На лицето не съм го ползвала.

# 617
  • София
Имам масло от кафе. Много добре ми се отразява на кожата и най вече на околачния контур. Мисля че това е любимото ми масло. Проблемът е че вече му изтича срока и не мога да намеря от къде да го поръчам в Бг.  Някой срещал ли е из магазините масло от кафе?

Тук има https://domashensapun.com/maslo-ot-kafe-detail Преди купувах от биофетиш, но вечесайта не работи.

# 618
На Икаров има масло от кафе, продава се по аптеките.

# 619
Имам едно масло от жасмин , седяло е навън в жегата , да го сложа ли в хладилник, определено миризмата му  не е като преди седмици ,  а и в какъв крем мога да сложа малко все пак да се използва за нещо ?

# 620
  • София

В това си права - няма никакво обозначаване на маслата на Дотера, нито на хемотип, нито пълен състав на маслата. Аз харесах доста масла от Арометера, но мисля от френския сайт да поръчам. Сестра ми знае френски и ще ми помогне с регистрацията и поръката. Чудя се обаче дали имат доставка до Англия, защото ми се струва по-добре с доставчик от Англия да ви ги донесе. Така поръчвам от Фармашопдискаунт, който е френски сайт до Англия и оттам с превозвоч до БГ. По-бързо и по-евтино ми е, отколкото направо до БГ.

Доставката до Бг е 7 евро, при поръчка над 70 евро е безплатна. Доставят с федекс до адрес. Около 10-11 календарни дни от пускането на поръчката. Едва ли до Англия и с превозвач ще е по бързо, и много по евтино.

Разгледай има качествени базови масла, голямо разнообразие от флорални води. Спокойно можеш да направиш 70 евро. Ако имаш нужда - мога и аз да ти помогна.

# 621
  • София

Доставката до Бг е 7 евро, при поръчка над 70 евро е безплатна. Доставят с федекс до адрес. Около 10-11 календарни дни от пускането на поръчката. Едва ли до Англия и с превозвач ще е по бързо, и много по евтино.

Разгледай има качествени базови масла, голямо разнообразие от флорални води. Спокойно можеш да направиш 70 евро. Ако имаш нужда - мога и аз да ти помогна.

Благодаря ти много Simple Smile
Аз ще направя повече от 70евро, даже двойно най-вероятно, защото си харесах доста неща. Много хубав сайт с много полезни обеснения (добре че е гугъл преводач Simple Smile ) и просто ти иде да останеш часове и да разглеждаш.
Ще поръчам до България тогава.

# 622
Не знам дали в тази тема да питам, но все пак да ми препоръчате качествена розова вода?

# 623
На Агива/Nature of Agiva Roses има  Био розова вода 250мл, в момента е намалена в Ремедиум. На капачката има лепенка с надпис био, много си прилича шишенцето с другите им води. Дълго време търсих такава с розово масло и без добавки и тази е ок. Иначе съм чувала добри отзиви за Алтея, но тя май е по-скъпа. Не мога да поствам снимки, не знам защо иначе щях да ви я покажа.

# 624
Благодаря. Точно към Ремедиум отивам за маслото от кафе на Шкаров. Сега и вода ще си взема

# 625
Маслата на Икаров са пълен боклук, нищо лично, ако има почитатели в темата. На Ваше място бих потърсила друга алтернатива.

# 626
Потърсете розовата вода на Армина! Те дестилират само за вода - т.е водата им не е отпадъчен продукт от производството на розово масло + са регистрирани и за храни. Водата им може да се консумира и вътрешно. Една от най-хубавите и ароматни води, които съм ползвала. В никакъв случай не бих пипнала нищо на Агива, а етикетчето Био не означава че са преминали сертификация.

# 627
От маслата на Икаров и аз не съм очарована, но кафето е супер.

# 628
  • София
Маслата на Икаров са пълен боклук, нищо лично, ако има почитатели в темата. На Ваше място бих потърсила друга алтернатива.

Без да съм толкова крайна съм съгласна, че не са добро качество тези масла. Дори Ривана не са достатъчно добри, макар да са не толкова лоши. В зората на изолзването на масла от моя милост Joy и аз ползвах Икаров, но тогава на нашия пазар нямаше нищо, а и аз не разбирах много. Дори съм хвалила Ривана като добро качество преди повече от 5-6 години в тази тема. Постепенно след доста четене и инфорниране съм си изградила мнението.

От българските Алтея са добри, като по- голям производител. Но не само те. Например на масло от безсмъртиче, маточина и лавандула, също има доста български производители, които произвеждат качествени масла. За розоввото масло е ясно.
За.съжаление в съвремения пазар постоянно има такива, коитослагат етикет "био", без да посочват никаква информация за произход и сертефикат.

# 629

Напълно съм съгласна. Трябва да се купуват истински студенопресовани масла. На Икаров не са такива.

Общи условия

Активация на акаунт