Голямата тема за малките масла - 22

• 59 896
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
  • Edinburgh-UK
Момичета, бихте ли ми дали съвет кое масло би било по-подходящо за кожа с несъвършенства (пъпки и разширени пори), но суха - шипково или арганово?

Аз ползвам в момента сладък бадем за почистването на лицето и съм много доволна .Кожата ми е смесена .

# 361
Здравейте дами,
Някоя да знае от къде може да се закупи масло, тинктура или прах от смирна?

# 362
Терапевтично масло от смирна имат DoTerra, доста скъпо. Зоя също имаха, ако не се лъжа.

# 363
Терапевтично масло от смирна имат DoTerra, доста скъпо. Зоя също имаха, ако не се лъжа.
Благодаря! Ще проверя! А смирна на прах да знаете къде може да се намери?

# 364
Пак в Зоя. На по - едри парчета е, но сигурно лесно може да се стрие на прах. За какво ще се използва?

# 365
Пак в Зоя. На по - едри парчета е, но сигурно лесно може да се стрие на прах. За какво ще се използва?
Търся за мъжа ми! Проблем с венците! Ужким вършело чудеса, но трябвало да се постоянства!
Ако не друго, то няма да навреди!

# 366
И аз го бях търсила заради близък, със същото оплакване, но се разколебах - една от съставките на рецептата беше с предупреждение за токсичност при по - продължителна употреба( не помня коя), а ако в смирната има попаднал тамян, ми казаха, че правел зъбите черни, та се отказах.

# 367
Не знам какъв е проблема, но при мен кървенето на венците спря след  като започнах да ги обтривам сутрин с кокосово масло. А бонус беше, че зъбите ми изсветляха Smile

# 368
Не знам какъв е проблема, но при мен кървенето на венците спря след  като започнах да ги обтривам сутрин с кокосово масло. А бонус беше, че зъбите ми изсветляха Smile
Проблемът е в оголване на няколко шийки на зъби. Прави си вода за уста с есенция от евкалипт, което също е много полезно за хигиената на венците и спира кървене.
Но също му били казали, че със смирна на прах, разтворена във вода, при намазване на поразените участъци се полвиявали много добре. И венците се регенерирали...видим ефект имало от след две седмици до месец.
Ще предупредя иначе, да се оглежда за оцветяване в неприятен цвят...
Купих днес. 100 гр. е 24.56 лв. от Зоя дрогерии.

# 369
Съмнявам се, че може да се разтвори във вода, нали е смола. Ще чакам с интерес отзиви за лечението - мой близък има същият проблем. Успех.

# 370
Момичета, някой пил ли е масло от черен кимион? Препоръчаха ми го за имунната система и за още доста проблеми, но май няма да мога да го гълтам така с лъжицата Grinning

# 371
Аз съм пила масло от черен кимион, много помага за доста здравословни проблеми. Една чаена лъжичка сутрин, не е много гадно.

# 372
Съмнявам се, че може да се разтвори във вода, нали е смола. Ще чакам с интерес отзиви за лечението - мой близък има същият проблем. Успех.
Дано модераторът не заключи темата до след 2 седмици Simple Smile Ще пиша иначе дали има видим ефект.
Смолата от смирна иначе се смила в машинка за мелене на кафе и става на брашно. Без проблем става на доста лепкава смес, тип тесто, като се смеси с вода. Пробвах и аз даже като как е...нали в "болест и здраве" и т.н....Simple Smile Приятно е, стяга определено, а е и полезно за венците!

# 373
Северина, благодаря, дано има успех лечението!

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 10:45 от silver pearl

# 374
Здравейте дами,
Някоя да знае от къде може да се закупи масло, тинктура или прах от смирна?

Масло от смирна има и в ekomag.bg на фирма Таоазис.  Купувала съм няколко вида етерични масла , хубави са но са за външно ползване само. Единствено серията им Baldini е и за вътрешна употреба.

Общи условия

Активация на акаунт