Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 336
  • 783
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Каква ще да е драмата на Сашето и Петърчо?

# 301
Сигурно ще се оплаква от Биба.

# 302
Синовете й също са автентични неадекватни, но пък са лекари... толкова ли отричат фактите?

# 303
  • София
Чудя се каква ще е съдбата на Жени на финала на сезона. Няма как да я излекуват. Дали ще умре, едва ли ще я затворят някъде. Синовете ѝ си имат свои семейства и няма как да я гледат денонощно. newsm78

# 304
Мен затова ми е ужасно тегаво да гледам тази сюжетна линия. Защото знам, че няма никаква надежда за нищо добро и с всеки изминал епизод ще става още по-тежко.

Дами, помните ли как се казваше жената, която изигра майката на малката Диана? Помня, че коментирате, че е певица, а не актриса, но не се сещам за името й. И понеже я чакам всеки момент да цъфне, та си задавах въпроса ще бъде ли в състояние да изиграе повече от сцена-две Grinning

# 305
Москита, Ася Христова се казва. Преди беше водеща в телевизия ММ и част от музикален дует, ако не се лъжа.

Чудя се дали Мария Каварджикова не е решила да излиза от сериала?

# 306
Аз мисля,че Табаков ще я закрепи Жени.

# 307
След Жената чудо и Пепе с кихавицата, хич няма да се учудя Жени да бъде най-много с ума си от всички герои накрая Joy

След като вчера Табаков спомена майката и социалната работничка също вероятността тя да цъфне е огромна.

# 308
  • София
Синовете й също са автентични неадекватни, но пък са лекари... толкова ли отричат фактите?

И аз това се чудя. Разбирам да гледаме два-три епизода, е който Калин и Алекс все още мислят, че Жени ще може да се справя сама, без необходимост от 24 часова грижа, но вече 5 епизода ми идват повече. Все пак говорим за лекари, които много добре знаят за какво става въпрос и какви са последиците от тази болест.

Табаков ще излекува или поне ще спере и овладее развитието на болестта, в това съм 100% убедена, без значение дали е реалистично или не.

Много се надявам да приключат с историята за бебето. Удобно дадоха време на Табаков, в което да минат разни административни процедури по припознаването. Междувременно, той ще се захване с болестта на Жени и когато я оправи ще си вземе Диана. И се надявам майката да не се появи. Достатъчно ми беше вчера да гледам безочието на Табаков, който обвиняваше бившата си, но бързо забрави, че до вчера беше същият и не искаше да имам нищо общо с дъщеря си.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 10:10 от rosi_ta

# 309
Епизодът беше глупав. На момичето с операцията на крака, не разбрах думичка от това, което говореше. И представяте ли си, о чудо, лекцията, която Стаменова прочете на детето, предизвика мигновен ефект, как ли пък не, точно така щяло да стане...
И аз съм на мнение, че започва да се прекалява с трагедията на Жени.

# 310
  • Разпиляна във въображението
Каква ще да е драмата на Сашето и Петърчо?

Според мен търси помощ за "молбата" на Жени - Биляна и Петър "убиха" милостиво и знаят как се прави.

# 311
  • Пловдив
Нататък очаквам все тегаво да върви...и братята няма да оправят дереджето Head Band

Miriel...може, ама пак клони към глупост!Хич не ми мина това през ума.

# 312
  • София
Много глупава серия, дори краят не я оправи.
Пък и ми омръзна с тази драма около бебето. Сега пак ще търсят майката. Не знам, такива ли са процедурите в действителност. И за да има осиновяване, тя не трябва ли да подпише отказ от родителски права, иначе само приемно семейство?
Нищо не разбирах на момичето със счупения крак. И как така се оказа на възрастта на Ана, тя не беше ли по-голяма?

# 313
Имам чувството, че Зорница започва да се топи като восък в присъствието на Табаков. Той само трябва да я погледне с големи зелен очи и тя се е предала 😁

# 314
Относно Жени-в една от предходните серии се каза,че има някакво експериментално лечение или операция,не помня точно,което обаче не е правено в България.Вероятно  Табаков ще се реши да го направи.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 11:18 от W

Общи условия

Активация на акаунт