Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 209
  • 783
  •   1
Отговори
# 45
Друго не знам дали ще ми остане, но заради тоя сериал не смея да слагам чубрица и дафинов лист вече! 🙁
Хах, аз чубрица не ползвам, но доколкото знам дафиновият лист се изважда след като се сготви яденето, иначе започва да горчи след време.

# 46
С идванвето на Калин най-после сериала започна за мен.Надяван се да се позадържи, някакво спокойствие ме обзема като го гледам, много приятен актьор и персонаж.
От на Жени състоянието ме побиват тръпки, ужасна е тази болест.
Изневярата е грозно нещо, но Марио си го проси. Само се развява като някакъв плазмодий покрай Нора. Като две различни вселени са. Нора и Тасев ми харесват много. Дано Мирослава не прави някакви тъпотии там.
Честно, неудобно ми е да гледам Марио и Зорница. Евала на актьорите. Той е такъв просещо-все още влюбен в нея, но отричащ, а тя милата - все слага една глуповата усмивка като е с него, не мога да разбера съжалява ли го, има ли все пак някакви чувства към него...
Кофти за Алекс и Биби, 100% ще го залюбят с някоя, че и Калин като нищо. То в тази болница много любов, много нещо. Силно се надавям, Зорница да не я натресат на някой от братята, че ще повърна вече с такава подигравка. За Алекс виждам Мирослава като потенцилна кандидатка, за Калин - Кая. Особено Кая, все страда по Христо, време и е вече да излезе на сцената, пък Калинчо е идеален за нея.

# 47
  • Разпиляна във въображението
И аз преставам да осъждам Нора за случилото се с Борис. Само искам да се разбере всичко и всеки по пътя. Марио и Зорница как си говореха на диванчето все едно тя не го бе сринала до земята. Стана ми неприятно от думите му за Нора, неприятно от държанието му към нея, липсата на съпричастност, няма го и желанието за подкрепа. Нищо.
Зорница пък взела, че съжалявала, че го напуснала на сватбата. Тя доскоро съжаляваше, че и по-рано не е правила секс с Табаков. Вече ми писна от тази драма.

Мирослава да не я направят преследвачка и да гледаме епизод от "Фатално привличане" Simple Smile

Карагьозов се прибира, така че Кая не е свободна. И аз се замислих за свободни лекарки и сестри, но уви няма.

# 48
Аа има-Кирилова,Чокова,Магда,Йосиф. 🤣 Шегувам се.
Аз не знам защо все трябва да ги сватосват. Не може ли без тези любовни искри да се работи в нормална колегиална обстановка?! 😁

# 49
Не знаех, че Христо се прибира. Нищо де, любовните триъгълници никога не са излишни Grinning
Като не могат да имислят интересни медицинси случаи, ни показват банални житейски такива...

# 50
Ако не греша, още при предишно идване на Алекс или Биляна (не помня вече кой и по какъв повод), намекнаха, че нещо им куца връзката.
Май беше Биляна, когато идва при Виолета.

Христо не го знам кога и за колко ще се появи, но е ясно, че с Кая няма да бъдат безгрижно влюбени, така че трети човек при тях е добре дошъл 😃

# 51
  • Разпиляна във въображението
Да, и аз останах с такова впечатление за Алекс и Биляна. Ще видим какво ще кажат за Наталия.

# 52
Интересно. Нора, дето уж била много хейтена, може да си кръшка и я разбираме, то е нормално. Ама ако Зорница го беше направила, досега да е изгорена 5 пъти на кладата.

Изневярата е грозно нещо, но Марио си го проси. Само се развява като някакъв плазмодий покрай Нора.

С кое свое действие Марио е определен като плазмодий? Затова, че се извинява няколко пъти на Нора за гафовете си и се опитва нещата с нея да са нормални? Когато разбра, че е изгубила пациент, се опита да е до нея, но тя отказа подкрепа. Тя е тази, която не му говори. Какво повече да направи? А, може би да й изневери 2-3 пъти, тогава няма да е плазмодий сигурно.
И как си я проси тая изневяра? Смешно и жалко е това оправдание - просил си изневяра. Добра или лоша - Нора си е виновна за изневярата. Докато се сърди на Марио, ходи да спи с Тасев.

# 53
Да, и аз останах с такова впечатление за Алекс и Биляна. Ще видим какво ще кажат за Наталия.
Дано поне с Наталия да не развалят нещата, че те толкова преживяха докато намерят щастие заедно и сега ще е грехота без нищо да ги разделят.

# 54
  • София
На мен ми хареса епизода Simple Smile.
Честно казано, не ви разбирам, но явно не искате да прескочите личните си пристрастия и да започнете да мерите с еднакъв аршин всички герои. Лично аз смятам, че Марио и Зорница бяха много готини. Седяха и си говориха като близки хора, каквито са били в продължение на месеци. Независимо от грозните епитети и квалификации, които някои от пишещите ползват, не видях очакване за нещо повече, а просто споделяне с някого на когото можеш да се довериш. Писах и вчера, че много се раздвам, че от продукцията не заложиха на низости и отмъстително поведение от страна на Марио. Тава да простиш и по-този начин да продължиш напред е далеч по-достойно от уважение от например начина по който Мазов унижаваше Лора, след връзката и с Владов (но никой не се наема да съди там, нали Wink) Ковачев каза, че Зорница е била важна част от живота му и не може просто така да я зачеркне независимо от очакванията на другите, както и че любовта не се превръща лесно в омраза, а Зорница, че съжалява че си е тръгнала от "нашия" ден. За мен лично страницата със сватбата е затворена и няма да се връщам назад Simple Smile

Продължавам да харесвам Нора и Тасев, но ще има драма там, когато Боби разбере за връзката и с Марио. С риск да кажат, че хейтя, но вчера Нора се държа грубо, предполагам, че е била гузна и за това. Марио не знаеше за пациента, когато разбра се опита да говори с нея, да я успокои, но тя грубо го отряза, не желаеше да разговарят и го изгони. Наистина не разбирам на какво отгоре се чувства изпозлвана, каква още съпричастност се очаква и как точно я даваш, когато отсрещната страна не я иска.

Много хубава беше сцената с Алекс и Жени. Но някак не мога да и се нарадвам, защото там е затишие пред ужасяваща буря. Ще има много драма, дано поне не стигаме до така харесваните от някои триъгълници, а наистина заложат на подкрепа и човещина. Не вярвам да има нова жена около Алекс, по-скоро или Биляна ще се появи и ще се оправят или ще е за следващия сезон. За Калин и Наталия пък въобще не се притеснявам, там всичко ще е наред Simple Smile

Папуче, какво казваше за хейта? Simple Smile
Откровенно ми е неприятно да чета коментари изпълнени с толкова злоба. Честно казано наистина не разбирам как е възможно жени да използват толкова грозен език. Но явно може

# 55
  • София
Не осъждам Нора, но за мен трябваше да има друга последователност. Разделят се с Марио по живо по здраво и след това се награбват с Тасев. А тя дори замина, без да му каже нещо, въпреки че той ѝ даде шанс.
И аз не мога да си представя приятелство в случая на Марио и Зорница.
Кая пак с огньовете, чудят се вече какво да ѝ измислят.

# 56
За Биляна да попитам - има ли някаква официална информация за участието наРадина?

Тези дни някой писа, че били с Алек в сутрешен блок и говорили за връщането й, после някой друг каза, че официално е отказала участие?

# 57
За Биляна да попитам - има ли някаква официална информация за участието наРадина?

Тези дни някой писа, че били с Алек в сутрешен блок и говорили за връщането й, после някой друг каза, че официално е отказала участие?
Ванилия, аз не съм чула или прочела нищо официално за връщането й (както и на Дария Симеонова). За мен това са само предположения.

# 58
Скрит текст:
На мен ми хареса епизода Simple Smile.
Честно казано, не ви разбирам, но явно не искате да прескочите личните си пристрастия и да започнете да мерите с еднакъв аршин всички герои. Лично аз смятам, че Марио и Зорница бяха много готини. Седяха и си говориха като близки хора, каквито са били в продължение на месеци. Независимо от грозните епитети и квалификации, които някои от пишещите ползват, не видях очакване за нещо повече, а просто споделяне с някого на когото можеш да се довериш. Писах и вчера, че много се раздвам, че от продукцията не заложиха на низости и отмъстително поведение от страна на Марио. Тава да простиш и по-този начин да продължиш напред е далеч по-достойно от уважение от например начина по който Мазов унижаваше Лора, след връзката и с Владов (но никой не се наема да съди там, нали Wink) Ковачев каза, че Зорница е била важна част от живота му и не може просто така да я зачеркне независимо от очакванията на другите, както и че любовта не се превръща лесно в омраза, а Зорница, че съжалява че си е тръгнала от "нашия" ден. За мен лично страницата със сватбата е затворена и няма да се връщам назад Simple Smile

Продължавам да харесвам Нора и Тасев, но ще има драма там, когато Боби разбере за връзката и с Марио. С риск да кажат, че хейтя, но вчера
Нора се държа грубо, предполагам, че е била гузна и за това. Марио не знаеше за пациента, когато разбра се опита да говори с нея, да я успокои, но тя грубо го отряза, не желаеше да разговарят и го изгони. Наистина не разбирам на какво отгоре се чувства изпозлвана, каква още съпричастност се очаква и как точно я даваш, когато отсрещната страна не я иска.

Скрит текст:
Много хубава беше сцената с Алекс и Жени. Но някак не мога да и се нарадвам, защото там е затишие пред ужасяваща буря. Ще има много драма, дано поне не стигаме до така харесваните от някои триъгълници, а наистина заложат на подкрепа и човещина. Не вярвам да има нова жена около Алекс, по-скоро или Биляна ще се появи и ще се оправят или ще е за следващия сезон. За Калин и Наталия пък въобще не се притеснявам, там всичко ще е наред Simple Smile

Папуче, какво казваше за хейта? Simple Smile
Откровенно ми е неприятно да чета коментари изпълнени с толкова злоба. Честно казано наистина не разбирам как е възможно жени да използват толкова грозен език. Но явно може

Марио забрави да вземе Нора, когато ходиха с Огнянова до детския дом. Заряза си я като едното нищо. В главата му напоследък, е само Зорница. Ето за това някои дами го определят като "плазмодий". Няма грам достойнство - изоставиха го на сватбата пред цялата болница - това в реалния живот ще даде материал за клюки за години напред. Премълча пред Нора за връзката си с Огнянова, това ок, има право. Но й се нацупи, когато тя премълча за това, че е намерила леля си в болницата. Тя го потърси за спешен случай - при положение, че се видяха и тя знаеше, че той е в болницата - той не вдигна. Потърси дежурната лекарка Огнянова - тя не вдигна също. Е, Нора не е идиот, веднага събра едно и едно. Освен всичко това, Марио си каза в прав текст на Огнянова, че във връзката си с Нора харесва това, че ТЯ го обича - очевидно той не споделя чувствата й.
Е, тези неща в един момент започват да се усещат от другата страна и Нора е в пълното си право да "му бие шута". Както и, надявам се, ще направи.

# 59
Цамбурвам се в новата тема, за която първо да благодаря Simple Smile
След това да споделя и аз истинската си радост от връщането на Калин.
И понеже гледам не можете да се решите кой отнася повече хейт, да споделя, че яко хейтя Билянчето аз - още от първите сезони.
Никога не знае какво, как и кога го иска. Абсолютна отнесена блейка, която доста напомня за баща си Захариев в онази част, в която винаги има някой друг виновен за нейните грешки. Но докато той ми е симпатичен въпреки всичко, тя ми е просто...ами, смотана. При двама родители тарикати, изпечени в лъжите номерджии, тя го раздава една наивна, добра, принципна, та чак да не повярваш.

Общи условия

Активация на акаунт