Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 383
  • 783
  •   1
Отговори
# 120
Боже,голяма драма с тези ръкавици.То много ум и професионализъм се изисква да го измъдриш този сценарий за ръкавиците ! Rolling EyesХабят ефирно време.

# 121
Сестра ще държи такъв тон на шефа си... да, да 🤐

# 122
Мирослава пък за каква се взе?! 🙄 Цял свят й е крив,че Бобчо й бяга по тъча. 🤣
Дано се сетят за Галя нещо да покажат. 🙄
Сега и Кръстева ли се маха? Кофти...

# 123
Хе-хе-хе! Коя беше тази, която обясни на Мазов, че е нисък щото е злобен? Joy

# 124
Поревах си... много силна сцена с Жени! 🙁

И накрая... Гочевото протеже ме разби... задавих се от смях

# 125
  • in Wonderland
Е, много силна сцена. Браво на всички. Плаках от сърце с тях 😭😭😭

# 126
И аз ревнах. Много добро! Може би след смъртта на Ина,това ми беше най-емоционалната сцена. Браво! Евала.

# 127
  • София
Много се радвам, че Калин се върна.
И утрешното промо  е обещаващо.
"Грозна муцуна"  ха ха.

# 128
  • София
Последната сцена бе много силна и осмисли иначе скучния епизод. Страхотни Калин, Алекс, Жекова и Кръстева.  Simple Smile

# 129
  • София
За пореден път ще кажа- Кавърджикова е титан! Гледала съм я и в театъра и в киното, дано всички млади нейни колеги да попият от досега  с нея!
И аз си поревах! Баба ми беше 7 години с "Паркинсон" , много, много мъчно ми стана! Много мила и трогателна беше сцената с бележките и ръчичките!

# 130
  • София
Е, хареса ми сцената накрая. Страхотно изиграна от всички. Аз не я харесвам винаги Кавърджикова, но днес беше безупречна.

# 131
Наистина беше много трогателна сцена с тез бележки.

Явно Тасев ще иде да успокоява Норчето и ще помоли Калин да го замества....

# 132
Страхотна Кавърджикова, силен епизод! Радвам се, че Димо се върна, просто е съвсем различно с него. И аз си поревах.

# 133
Ох страхотна сцена. Една от най-силните в целия сериал може би. Особено Димо и Мария бяха невероятни. Те ме разплакаха истински. Александър малко дърво, Марта пък леко преигра, но за тях е нормално.
Димо влезе и сериала засия. А за отношенията в чата между Алекс и Биляна думи нямам. Те определено не са заедно.

# 134
  • София
Димо невероятен просто. Сашко си е дръвце малко ама симпатяга е той. Жените нямаха място там, това трябваше да майката с двете си деца, излишни бяха особено Жекова. Непрекъснато ни я бутат навсякъде, все едно света не може без сестра Жекова.

Общи условия

Активация на акаунт