Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 318
  • 783
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Е, тя Лора трябва да е много тъпа, че да повярва, че наистина Стефан е пуснал статията от негово име.  ooooh! Не вярвам. Кунка ще се сети и ще навърже нещата. А и Лора би трябвало да вярва на мъжа си.
Иначе не лош епизод. Ама наистина прекаляват с Жени, а и прекалено бързо се разви тази болест нещо, нямаше такива индикации. Дано Табаков помогне, уф.
Жалко за Галя, отива си...
Това с глухонямата бе поредното преекспонирано отношение на лекар спрямо пациент. Това и да го видя няма да го повярвам. Много далеч са нашите лекари от това което ни показват в сериала.
И за финал от мен, прекрасен Марио!  Simple Smile

# 346
И пак Зорница и Марио - не могат да направят една серия без разни любови.
Компенсират заради Любовта лекува Joy

# 347
Ама наистина прекаляват с Жени, а и прекалено бързо се разви тази болест нещо, нямаше такива индикации. Дано Табаков помогне, уф.
Жалко за Галя, отива си...
Имам чувството, че откакто се върнаха Калин и Алекс, рязко изсилиха развитието на болестта. Преди те да се появят, околните дори не приемаха сериозно случващото се с Жени, пристъпите й бяха по-леки и по-рядко се случваха.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 23:42 от yanitsa.s

# 348
Добре, това с яденето на пица от боклука как може да го " измислят"? И ние сме гледали някой и друг сериал и помним. Очаквах Евгения да каже " тази пица има вкус на боклук" и щях да ги призная. ( Визирам сцена от " Секса и градът")

# 349
  • София
Толкова са им способностите просто. Все едно не си ги знаем какви са.  Confused

# 350
  • София
Зорница спа с Табаков, целува се с Марио...накрая ще я вземе някой трети. Образът ѝ е кошмарен.
Лора явно за пореден път ще я направят глупачка, която не вярва на мъжа си. Тя няма как да знае, че Гочева е прочела статията, но може да се усъмни в Кунка, но не Мазов я е прецакал.
Историята с Жени е много досадна вече. Двамата "братя" пореден епизод се чудят какво да правят с нея и не могат да измислят.

# 351
Лорчето има редки проблясъци, но принципно си е голяма бяла птица, така че няма да ни изненадат.

# 352
Още от промото съжалявам Табаков. Горкичкият, обяснява, а никой не го чува какво казва Joy

# 353
  • София
За да обвиняват Лора в плагиатство, трябва мама Гочева да е пуснала статията преди това. Къде? Ще речеш, че имаме 10 медицински издания. Пък и има много хора, които знаят, че статията е писана от Лора, включително Мазов. Нещо тъпа ми е тая интрига. Калин и Алекс се държат адски неадекватно за лекари.
Калин какъв картон взимаше за малката, че не разбрах?

# 354
За да обвиняват Лора в плагиатство, трябва мама Гочева да е пуснала статията преди това.
Скрит текст:
Къде? Ще речеш, че имаме 10 медицински издания. Пък и има много хора, които знаят, че статията е писана от Лора, включително Мазов. Нещо тъпа ми е тая интрига. Калин и Алекс се държат адски неадекватно за лекари.
Калин какъв картон взимаше за малката, че не разбрах?

Лорчето има редки проблясъци, но принципно си е голяма бяла птица, така че няма да ни изненадат.

Понеже Лорчето е голяма бяла птица, затова даде статията на Кунка. Мазов и той ми се види глупав, при положение, че ще е научен ръководител в статията. По принцип, за да разрешат публикуване на каквато и статия в сериозните медицински издания, под статията трябва да се е подписало някое известно хабилитирано лице (Мазов е доцент, Гочева - професор, който и от тях да е, бива) - статии от подобна величина се публикуват от екип, като младите лекари нямат шанс за самостоятелна публикация, ако зад тях не стоят някои от маститите светила в областта. Случаите, които се споменават в статията са реални и могат да бъдат проследени реално, поради което кражби в това отношение са рядкост. Не, че не може да се случат, но са рядкост в медицината, точно поради това, че се основават на реални случаи, третирани в съответното болнично отделение. Така че, тази интрига е бая поизмислена, тъй като описва уникален случай, лекуван при Мазов и Лорчето.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 10:09 от DeltaAzimut

# 355
  • Пловдив
А Лорчето тъкмо ключ му даде...

# 356

Историята с Жени е много досадна вече. Двамата "братя" пореден епизод се чудят какво да правят с нея и не могат да измислят.

Какво да направят? Да напуснат работа, да си оставят семействата, за да са с нея ден и нощ? Да я дадат в дом? Нима е лесно? Пък и да го решат за няколко дни! Който не е преживял нещо подобно, въобще не може да си представи за какво става дума.

# 357
Изгледах епизода.Много драма,натъжават ме.Две жени, които си отиват,по-различен начин,но не виждам надежда... Добре,че са Марио и Зорница да отсрамят любовният фронт,съвсем го зарязаха .Където тлее е въпрос на време пак да пламне огъня Simple Smile
В разрез на всеобщият възторг от Калин,мен пък ме дразни с тези нервни изблици.Той е добър,принципен,професионалист,но нервак(за моят вкус).Алекс доста по-адекватно се държи.В рискови ситуации трябва стоицизъм,дипломация и здрави нерви.
Моите адмирации за играта на Каварджикова този път!Димо и Емил също са много достоверни.

# 358
Амбър, и аз не харесвам нервността и арогантността на Калин.
Алекс ми е много по-мил и симпатичен, има нещо меко и благородно в него.

# 359
Амбър, и аз не харесвам нервността и арогантността на Калин.
Алекс ми е много по-мил и симпатичен, има нещо меко и благородно в него.

Димо играе брилянтно. Такъв е образът на Калин. Алек Алексиев никога не би могъл да го изиграе. Докато Димо с лекота би изиграл неговия герой.

В Седем часа разлика, когато беше братята близнаци, които бяха коренно противоположни, не можех да повярвам, че е един и същ човек.

Общи условия

Активация на акаунт