Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 306
  • 783
  •   1
Отговори
# 405
И кво, да разбирам ли от промото, че малката ще се прибере, ще се прави на невинна и ще си продължава със секса с Тасев?! Язък му на Марио, че се мъчи да е почтен Grinning

Романова ще е щастлива, вече хирурзи дал господ Joy

А в началото как нагласата беше Марио да не залъгва девойчето напразно 😂

# 406
А в началото как нагласата беше Марио да не залъгва девойчето напразно 😂
Хаха, недей, че ми става смешно. Joy
А иначе мина кратко промо след епизода - Нора и Тасев се разминават на вратата и се гледат някак любовно/виновно, особено тя него, а точно отпред я чака Марио и не вижда.

Сигурна бях, че ще наемат Алекс и Калин и се радвам, че и като лекари ще ги гледаме, а не само тичане по Евгения. Бяха започнали да прекаляват с това.

# 407
  • София

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този с по-малък размер на видеото.

Епизод: 27
Откраднат живот - С08Е27 
24.10.2019

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 408
Айде пак "неслучайна" пациентка.

Еее, д-р Огнянова лечителката научи езика на глухонемите по интернет. Уондър уоман, Черната вдовица, капитан Марвъл и т.н взети в едно. А Ковачев чист гений Wink

Айде зачепкаха и любимата тема за държавата, чиято липса скоро ще стане на 30 г. СоциализъмА наистна се оказа недоносче, но демократичният му наследник преизпълни плана до невиждани висини ...

Идеен пикник, но имат ли право да изнасят инвентар на болницата за лично ползване?

Голяма гнус с кофата, но играта беше убедителна.

И Пецамун изтрещя, но перспективата да гледат два зеленчука звучи интересна, тъй като с евтаназията много лесно ще се отърват и няма да има материал за следващите сезони.

Явно трайно ще се възражда любовта между Огнянова и Ковачева. Този път той ще я изостави в сватбения ден. След това пак ще се лутат няколко сезона, след което ще дойде дългоочаквания хепиенд.

Тъкмо се зачудих как Магда разбра за Ковачев, а то се получи поучително недоразумение.

Маминка изненада всички. И тя ситска лордкиня ще излезе и Лора Рей последната джедайка ще има сериозен сблъсък с изкушението на Тъмната страна ...

Айде пак "неслучайна" пациентка. Ковачев и Огнянова ще стават първо най-добри приятели и после ще се решат да развалят приятелството и да станат гаджета.

Къде е Боби, къде е Ламбо като инструктор? Стига се подигравахте със заслужилите артисти и легенди ...

# 409
Хареса ми😁

# 410
Не разбрах коя и защо е "неслучайна пациентка".

# 411
  • София
Нерде Бобчо, нерде Ламбо. hahaha

Яд ме е, че на Романова не намериха един симпатяга, а виси сама като кукувица.

# 412
  • Пловдив
Как взеха решение и хоп! остават  Rolling Eyes па и веднага костюмите им връчиха...ни жени питат, ни работодатели уведомяват...то така стават работите ooooh!

# 413
Йее, Нора се връща. Стана ми любимка. Не мисля, че още дълго ще се крие. Не смятам, че е човек, който дълго време ще заблуждава себе си и околните. Мисля, че ще се осъзнае какво става и с Марио ще се разделят. Само че тук вече не знам кой ще е инициаторът, но е ясно, че и двамата се мъчат, няма смисъл.
Мирослава не мога да я харесам и това е.
Калин и Алекс наистина малко изневиделица с тази работа. Интересно как ще се развият нещата със семействата им. Дария, а и Радина и помен нямат от снимки. Може пък да крият до последно като с Теодора.
И според мен ще се появи тази Теодора - майката на Диана. Получи каквото искаше в крайна сметка, само че не мисля, че Табаков гори от желание да си станат семейство. По-скоро ще я отгледа сам.

# 414
За майката на Диана и аз си мисля, че ще се появи.
И като нищо ще си вземе Диана.
Не си представям Табаков как ще я отглежда. Ще бъде поредното дете заминало в небитието с бавачки.
И все пак е прекалено малка и не става Табаков да продължи по старо му все едно няма дете.

А ако майката се появи и претендира за Диана - то ето ти още материал за драми и локуми.
Сагата ще продължи, само че този път Табаков ще се бори за нея.
Накрая майката ще си я гледа, а той ще се грижи за нея от време на време и ще си продължи работата в болницата спокойно. Хем вълкът сит, хем агнето цяло.

# 415
Цитат
Явно трайно ще се възражда любовта между Огнянова и Ковачева. Този път той ще я изостави в сватбения ден.
Е, тоя епизод искам да го гледам! Joy

# 416
На Тасев и Мирослава беше толкова тъпо паркинг мъчението. Нея я представят като малоумница, за да изпъква той ли? Аз сигурно щото съм дърта и не мога да го оценя, ама ми е най-немъжественият от мъжките герои.
Покрай Пенев също можеха да завъртят някоя интересна история. Уж почнат нещо, зарязват го и продължават с някакви пълнежи. И на мен ми омръзна с това бебе и пристъпите на Жени.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 10:35 от ~Тити~

# 417
  • Разпиляна във въображението
Надявах се на Пенев и Романова, но уви.

# 418
Тасев определено вече дразни с вечно недоволния си вид, цупенето и изпъшкването в края на всяка реплика.
Струва ли ми се или е пил топло чайче за смазване на гласните струни?

Относно Галя. Сценаристите,  които както знаем не се отличават с особена дълбочина на мисълта, се вкараха в задънена улица по казуса с лекарските грешки и сега не знаят как да се измъкнат.
Вероятно просто ще пратят героинята в отвъдното и няма да видим как ще я осъдят за смъртта на пациенти.

# 419
  • София
Ей тая мама Гочева - кога взе статията, кога я преведе, кога я публикува? Идиотско е вече, чак не може да ме подразни. И поредните (Лора и Мазов), дето само си четат лекции, а не си говорят. Мазов само брадата му трепереше. Изключително тъпо драги ми сценаристи!

Общи условия

Активация на акаунт