Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 304
  • 783
  •   1
Отговори
# 420
  • София
О, да. Това го бях забравила  - така се публикува статия в престижно медицинско списание, от днес за утре. Това да не е вестник "Телеграф"?
И Мазов си мълчи. Защо? Отношенията с мама и без това никакви ги няма, сега да гледаме няколко серии безмислени разправии с Лора.

# 421
  • София
Е, и вие сега, как се публикува в медицинско списание! Ами по същият начин както, в рамките на ден се напуска работа в болница в чужбина и се започва такава в България Simple Smile

# 422
  • Разпиляна във въображението
Я припомнете Мазов изобщо присъстваше ли на операцията?

# 423
  • София
Я припомнете Мазов изобщо присъстваше ли на операцията?

Присъства. Това беше операцията с много "смешните" подигравки на Мазов с името Кунка.

# 424
Губят ми се. Благодаря.

Всъщност цялата история е толкова скалъпена, че ми е неудобно да я гледам. Най-малкото можеха да извикат Мазов на място, вместо Хинова да търпи думите на онзи при Стаменова. И това ли беше? - ще остави труда си на Мазов?

# 425
  • София
Ее, няма да останат така нещата. Възможно е Мазов да си признае, че статията не е негова или Кунка да говори с Лора и да и каже за намесата на Гочева.

Ето анонса:
Разобличаване и раздяла в „Откраднат живот: Кръвни връзки"

В първия работен ден между Калин и Александър назрява напрежение. Каква е причината за обтегнатите им отношения и ще послуша ли Александър съвета, който ще му даде доц. Захариев?
Лора споделя на Кунка как доц. Мазов е откраднал и публикувал статията й във френско списание. Атанасова си дава сметка за наивността си и за грешката, която е допуснала. Ще има ли смелост да признае връзката си със случая?
Нора се завръща в София. Как й се е отразила почивката и какво решение е взела за бъдещето си, гледайте в „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

# 426
Явно Кунка ще признае. Лора и Мазов е немислимо да проведат адекватен разговор и да се разберат.
От сега виждам Лорчето как се разкайва и извинява за думите си към Мазов.

# 427
Понеже той нямаше уста да й каже какво е станало?

# 428
"Стефанеееее"
"Лорчееееее"
Цун цун цун Joy

# 429
Ще се разбере какво е станало, но как ще се поправи?

# 430
  • ENGLAND
Понеже той нямаше уста да й каже какво е станало?

И тя пък не можа първо да го попита как нейната статия се е отзовала с неговото име. Тъпа история.

# 431
Да, бе! Изкараха мама Гочева звяр. Кога прочете статията, кога я опечатаха във френско списание? Точно за половин ден. И, каква е целта й? Да скара семейството? И защо? Какво точно Лора я дразни? Или просто така, защото е свекърва а те по дефолт са зли и лоши?

Двамата братя на секундата ги приеха на работа. Стискаха се и не назначаваха лекари, че пАри нямат,сега двама наведнъж и то една специалност.

И на мен ми досади вече болната Жени. Не е нужно да ни показват фазите на болеста.

# 432
  • София
Браво, радвам се, че двете големи звезди на коремната хирургия, Калин и Алекс са отново в играта. Wink
Хем знаех, че ще се завърнат и като хирурзи, хем пак се радвам. Simple Smile
Марио и Зорница бяха готини заедно, добре им се получи този път.
Мазов що мълчиш като пукал?  ooooh! офффффффф, 1000123 епизод на сапунката Мазови.  ooooh!
останалото скип

# 433
Постлаха му на Ицко килимчето.

# 434
  • София
Който е казал на Неда Спасова, че е актриса да си скъса дипломата.

Общи условия

Активация на акаунт