Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 204
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
Ох, не им подпалвайте фитила на сценаристите, че току виж им дойде пак някоя муза и онзи във Франция да вземе да се оригне и да направи бебе на Марио, което ще прилича на Мазов и за неговото майчинство ще спорят Йосиф и Стаменова. И когато истината излезе наяве таткото ще е...Захариев.
😆😂

# 646
Ох, не им подпалвайте фитила на сценаристите, че току виж им дойде пак някоя муза и онзи във Франция да вземе да се оригне и да направи бебе на Марио, което ще прилича на Мазов и за неговото майчинство ще спорят Йосиф и Стаменова. И когато истината излезе наяве таткото ще е...Захариев.

Пфф, Огнянова и Грънчарова пак без бебе Joy

# 647
Божке! Добре, че влязох в темата за да разбера за драмата на Плачков и Плачковица. Не гледам маскирани певци, но тътена от разпрата стигна и да мен. Калин Сърменов преди десетина дни също изрази публично "възторга" си от сериала и "таланта" на актьорите в главни роли в ПнЧ.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 18:39 от *Melanie*

# 648
Аз смятам, че Марио и Мирослава биха стояли много добре заедно. И на външен вид, и като типажи.

Сакън! Моля те, недей така. Къде забута Марио?

# 649
За мен лично Марио е киселяк, но не и меланхолик, прекалено бързо се пали, а в пети сезон обещаваше на брат си да му чупи главата през епизод Joy
Не го възприемам и като циничен, въпреки че той се самоопределя като такъв. Даже от всички лекари за мен той е от най-малко циничните като се има предвид колко се дразни на приказването на глупости в операционната.

# 650
За мен лично Марио е киселяк, но не и меланхолик, прекалено бързо се пали, а в пети сезон обещаваше на брат си да му чупи главата през епизод Joy
Ех, колко хубаво беше тогава HeartHeartJoy
Доброто старо време Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 19:03 от Анонимен

# 651
Като си спомня  сезон 5 , в който показаха какъв тежък живот е имал Марио като млад /смъртта на родителите , грижите за малкия брат , който става наркоман и се разболява .../ , изобщо не мисля ,че е киселяк . Просто е затворен , защото  много е препатил . Зорница намери път към него , съживи го , а после го заряза .
Сега се изясниха , простиха си и могат да продължат напред - заедно или по отделно , за мен няма значение , стига историите им да са добре написани .
Не крия ,че предпочитам да а заедно Grinning
Не ми се иска Марио пак да е болногледачка , като му натресат  пияндето . Хайде малко и за него да има светлина в тунела .

# 652
Аз смятам, че Марио и Мирослава биха стояли много добре заедно. И на външен вид, и като типажи.

Сакън! Моля те, недей така. Къде забута Марио?

И ти ли? 😃

Какво толкова казах, че реагирате така?!
Отново повтарям, че го казах чисто хипотетично.
Не смятам нито, че имат някакви допирни точки, нито, че прехвърчат искри между тях или някакви намеци за нещо, не мисля, че ще ги залюбват и т.н.

Както бих казала, че ми е абсурдно да го съберат с Грънчарова, например, така казвам и че ми допада да го съберат с Мирослава, без да влагам някакъв смисъл в тези теории.

# 653
  • София
Ванилия, честно да ти кажа ужасно ми е неприятно да ми хвърляш индиректни обвинения, че съм разваляла тона на темата и съм ти докарвала неприятни дежа вю-та. Написах ти защо реагирах така и те помолих да ми дадеш доводите си. Ти каза, че ти е лично усещане. Точка. Хайде стига вече, може ли?

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 19:55 от rosi_ta

# 654
Тази вечер ще има епизод, нали?

# 655
Ще има епизод днес, а в понеделник по принцип няма.

П.с. да напомня, че наближава време за нова тема, а аз се отказвам. Трябва някой друг да я направи. Simple Smile

# 656
Петмезов е голямо дърво. Като го слушам и се вкаменявам.

# 657
Роси, на мен също ми е неприятна тази дискусия. 
Не мисля, че ти хвърлям индиректни обвинения за каквото и да е.
Казах просто, че не премам първия ти пост към мен за дружелюбен.

# 658
  • София
Кунка как се навря в л..ната.
Сега как ли ще я подреди Гочева Simple Smile

# 659
Ей, много нагло това Норче. Пак се цупи, при положение, че проблемът не е само у Марио.

Общи условия

Активация на акаунт