Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 223
  • 783
  •   1
Отговори
# 630
  • София
За мен Марио е прекалено голям циник, за да е подходящ за Мирослава . Не гледайте как се държи със Зорница, там нещата са "безнадеждни". Съдя по това как се държи с останалите си колеги, много далеч от меланхолия. И тук въобще не намесвам факта, че нито Марио, нито Мирослава е показал и един процент интерес към другия.

Ванилия, съжалявам, ако си ме разбрала погрешно. Но аз наистина искам да разбера защо. Критерия на Хъмбъл ми е ясен, нея въобще не я замесвам в разговора, за това се обърнах към теб.

# 631
  • София
Мисля, че попресолиха манджата, говоря най-вече за Марияна Попова. Предаването с маските е 100% по сценарий според мен. Въобще не вярвам глупостите, които си говорят, да са случайни. Плачков участва в сериал, който пак е продукция на Маги. Само Попова май не е разбрала това, че и пише от два профила.
За нашия сериал сега - Мирослава доста често прибягва до този налудничав поглед, мисля че ще създава проблеми на Нора и Борис.

# 632
Ох, умирам 😆

# 633
Докрая на сезона драми с Пепе...Това мерна като новина за завръщането на Христо и син.

А бе тая Апостолова нещо не е много на център. Това детенце все болно ли ще го кара да играе? Да вземе да направи сезон Игрите на глада и да се изпотрепят помежду си.

# 634
Реално аз не смятам, че ще завъртят Мирослава около Марио, затова и мисля, че е излишно да задълбаваме в този сценарий и да развиваме теории, едва ли ще се осъществи.
По-скоро тя ще страда по Борис и ще създава неприятности.
Още, когато беше сцената с бала казах, че повече си пасват Марио с Мирослава и Нора с Тасев, отколкото Марио с Нора и Тасев с Мира.
Харесват ми в тази комбинация, това е.

# 635
  • София

Ох, немой умира Smiling Imp

# 636
За нашия сериал сега - Мирослава доста често прибягва до този налудничав поглед, мисля че ще създава проблеми на Нора и Борис.
И аз така мисля. На моменти наистина Мирослава ми идва малко налудничава и обсебваща, като нищо да направят там един триъгълник.

# 637
Марио с колегите си се държи професионално. Не се сближава особено ( е, като изключим Зорница). Дори и с Нора не искаше да демонстрира връзката си, точно за да не дава повод за излишни клюки и за да може да се съсредоточи върху работата си, а не върху това кой какво казал и рекъл. Цинизъм трудно откривам в него. По-скоро горчивина някаква и принципност.
Той за мен е антиподът на Пепи Захариев.
Още като се усети, че нещата с Нора не вървят на добре, се срещна с нея и й каза. Честен до непоносимост. Дори не беше физически изневерил. Ако беше Пепи, два сезона щеше да ги мотае и двечките с усмивка на уста, гушки, цунки-мунки итн.
За Мира може и да не познаем, че ще ги съберат, но и тя очевидно не умее тънкото изкуство на любовната игра. Или - или. Затова вместо да я преследват мъжете, я отхвърлят.  Друго, по което си приличат с Марио е, че макар и несъзнателно се поставят в ролята на жертва.
Ще видим, какво ще се случи. Дано успеят да ни изненадат Wink

# 638
  • София
Мира има доста тежка съдба и се надявам да измислят нещо хубаво за нея. Все пак заслужава да е щастлива, но ми се струва, че ще е Ванчето номер 2.

# 639
  • София
Ето анкета за новата тема: Ще ни покажат ли как след месеци познанство пламва дълбока любов между Марио и Мирослава и ще се съберат ли?

# 640
Може и анкета с въпрос "Коя ще е жената до Марио в края на сезона?" и се изброяват примерно Нора, Зорница, Мирослава и т.н.

# 641
Залагам на Табаков 😁😆

# 642
Залагам на Табаков 😁😆
Той кога стана жена?Open Mouth Joy

# 643
Залагам на Табаков 😁😆
Той кога стана жена?Open Mouth Joy
до края на 856 сезон може и двамата да станат жени😆😁

# 644
Ох, не им подпалвайте фитила на сценаристите, че току виж им дойде пак някоя муза и онзи във Франция да вземе да се оригне и да направи бебе на Марио, което ще прилича на Мазов и за неговото майчинство ще спорят Йосиф и Стаменова. И когато истината излезе наяве таткото ще е...Захариев.

Общи условия

Активация на акаунт