Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 225
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Плачков е кошмарен актьор, а Мариана Попова е селянка (лични впечатления). Вергов се шегуваше.
Мирослава гледа супер злобно в промото. Мисля си, че ще създава проблеми на Нора.

# 616
Мирослава гледа супер злобно в промото. Мисля си, че ще създава проблеми на Нора.
Мда, имам чувството, че ще се пръсне направо. И се чудя какво ще му признава на Борис, като той вече знае за нейните чувства към него.

# 617
Може би, че има цироза? Или набързо я излекуваха?

# 618
Плачков също се изказа след Мариана, вчера някъде прочетох. Написал, че Вергов само може да си мечтае Мариана Попова да го определи като прекрасен актьор. Grinning

То смешното е, че най-вероятно и от неговия профил тя е писала.
Граматическите грешки са същите 😃

# 619
  • София
Може би, че има цироза? Или набързо я излекуваха?

Не се ли оказа, че няма цироза, не бяха ли объркали нещо изследванията. newsm78 Или си въобразявам.

# 620
Ще се окаже цироза и Марио ще й се притече на помощ. И ще лумне една либов, в сравнение зорницината трици да яде😁

# 621
Аз смятам, че Марио и Мирослава биха стояли много добре заедно. И на външен вид, и като типажи.
Докато с Тасев изглеждат като десетокласник и учителката му по математика.

# 622
  • София
Марио и Мирослава??? Хахаха, моля ви Simple Smile И какво точно във външния вид или типажа ги прави да стоят добре един до друг?
А, да, да се грижи за цирозата и, защото Тони е имал проблем с черния дроб. И двамата са къдрави!!

# 623
И аз не ги виждам заедно, нищо общо нямат. Предпочитам да гледам Марио с Нора, ако трябва да избирам между нея и Мирослава. Grinning

# 624
  • София
Мирослава може с Петмезов да се вземе, нали ще я утешава. Mr. Green

# 625
Роси, това дали двама души си подхождат е въпрос на лично усещане.
Всеки има различен вкус и възприятие, не е задължително всички да мислим еднакво и да харесваме еднакви двойки.

На моменти имам дежа вю към едни кофти моменти в темата, явно пак натам отиваме...

# 626
Мирослава може с Петмезов да се вземе, нали ще я утешава. Mr. Green
Aми хайде, стига се е правил на джентълмен, ценител на женската красота. Grinning

# 627
  • София
Няма такова нещо, Ванилия, недоумявам защо правиш такова заключение за дежа вю и т.н. Просто ми е интересно да разбера защо смятате, че стоят добре. Те, за има няма 30 епизода, не са си казали и дума до сега. За това ми е интересно да разбера, какво показва, че стоят добре.

# 628
Мира и Марио за мен си приличат по това, че излъчват една безгранична меланхолия. Не че и Зорница не ми къса сърцето с този навлажнен поглед вече няколко сезона, но тя тук-таме има разни проблясъци, в които се смее като луда. Плюс това тя поне дотук показва един афинитет към по-настъпателен тип мъже. Изключвам Марио, защото от него избяга. Сега пак се е хванала за него, защото Табака не й е много ясен, а Марио поне й е в кърпа вързан. Освен ако не вземе да й изиграе тоя номер с Мира.

# 629
Роси, за мен коментарът ти е враждебен и ироничен.

Съжалявам, ако грешно съм те разбрала, но честно ти казвам, че така го възприех.

Написах просто, че стоят добре заедно като хипотетична двойка, а ти веднага реагираш с моля ви се, какво толкова си подхождат...

Общи условия

Активация на акаунт