Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 226
  • 783
  •   1
Отговори
# 600
Някой има ли линк към това промо, където Мирослава вижда Нора и Тасев да се целуват? В дългото промо гледах, гледах, ама не виждам да е там Grinning
Това е едно кратко промо, за което няма линк, защото го дават само по Нова между рекламите.

# 601
Само на мен ли ми се стори не съвсем ОК държанието на Вергов във "Маскираният певец", освен ако не е било някаква тъпа хрумка на сценаристите...

И на мен ми беше странен, нещо не беше на кеф.

Но пък на Плачков си му каза право куме в очи, а то егати и драмата стана. 😂

# 602
  • София
Само на мен ли ми се стори не съвсем ОК държанието на Вергов във "Маскираният певец", освен ако не е било някаква тъпа хрумка на сценаристите...

И на мен ми беше странен, нещо не беше на кеф.

Но пък на Плачков си му каза право куме в очи, а то егати и драмата стана. 😂

Не съм гледала, само чух за драмата. Обаче се чудя нищо ли не е казал Плачков , не му ли дадоха думата след изказването на Вергов??? Защо не е отвърнал нещо докато е бил в залата, а се доизясняват по  социлани мрежи?!

# 603
Плачков не е бил там или поне аз съм разбрала, не са го давали.

# 604
Не беше в залата. Май някой предположи, че той или М. Попова се крие зад една от маските и по тази линия беше споменат.

# 605
Не, от предните предавания предполагат, че Розата е М.Попова.
В уликите, които показват за тази вечер Розата казва, че много харесва Плачков и е невероятен актьор.

Та Вергов каза, че Розата наистина е Мариана Попова, защото само тя може да каже, че Плачков е великолепен актьор. 😂

# 606
Абе голяма драма.Все едно не го знаят Вергов от години с неговите пиперливи шеги.Всичко започна май още от Кънчев,че Геро бил по-добър актьор от Вергов,после пък демонстрираха ,че се мразят Геро и Вергов и все в този дух майтапи.Според мен си е сценарий.Как пък никой от там присъстващите не се засегна Simple SmileИ Марияна реши публично да защити мъжа си и стана пошло вече,а не смешно.

# 607
  • София
Плачков не е бил там или поне аз съм разбрала, не са го давали.

Аха, ясно. Аз реших, че е бил там и за това "право куме в очи".
Еххх, това актьорско его.

# 608
Не, от предните предавания предполагат, че Розата е М.Попова.
В уликите, които показват за тази вечер Розата казва, че много харесва Плачков и е невероятен актьор.

Та Вергов каза, че Розата наистина е Мариана Попова, защото само тя може да каже, че Плачков е великолепен актьор. 😂

Вергов е прав за Плачков. Почнах"Пътя на честта", гледах няколко серии-ами то стойки, пози, физиономии... Макар че сигурно е било шега-точно това предаване не можах да гледам.

# 609
Не, Роси, с това имах предвид, че си му го каза директно, макар и под формата на шега през екрана.
По-добре така, отколкото лицемерно да го възхвалява като Гала и подобни, а да го плюе зад гърба.

# 610
Да каже истината (доколкото може да се каже, че е истина, защото е субективно, все пак) в национален ефир, не мисля, че е нещо, за което може да му се прави евала, това си е публично унижение. Aми да му я каже в лицето, като е толкова искрен. Човек трябва да си слага цедка на устата понякога, защото както е видно, не са в близки отношения, за да си позволи подобна пеперлива шега. Защо никой не обърна внимание на шегата на Kънчев, че Вергов е по-слаб актьор от Геро? Защото беше видно, че е майтап, малко хора ще оспорят актьорските качества и на двамата, а и беше направена в тяхно присъствие. Hе разбирам Плачков и Попова, от гледна точка на запазване на достойнство, беше по-добре да подминат, но и Вергов взе да губи чувство за мярка напоследък. Hа мен най-кофти впечатление ми беше направил на Българската Kоледа, когато отново пред цяла България и пред куп официални лица, попита едно от децата: "Kак прекарахте Бъдни вечер? ПЛЮСКАХТЕ ЛИ?"  Shocked Kакто и да е, човешко е да се греши, но ще му е от полза да е по-премерен, а не пак да си накриви шапката.

# 611
# 612
Е, не смятам, че е чак публично унижение. Плачков не е първият и единствен, на чийто гръб  се пускат шеги в такива предавания.

В случая се изложи Марианка, че и Плачков направи за смях.
Нейната реакция е по-унизителна за Плачков, отколкото шегата на Вергов.
Наскоро по другите теми някой писа, че на предизборен концерт тя стояла плътно до него, което било много нелепо. Тогава се зачудих защо, но сега си обяснявам.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 14:25 от Вαнилия*

# 613
Не знаех, че е имало коментари на Мариана Попова след това.
Колкото и да са (не)талантливи, все пак са колеги.

# 614
Плачков също се изказа след Мариана, вчера някъде прочетох. Написал, че Вергов само може да си мечтае Мариана Попова да го определи като прекрасен актьор. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт