Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 247
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
  • in Wonderland
Ейй, как ви завиждам, че имате голям избор за различни представления!

Димо не съм го гледала в театъра и ще ми е интересно после да разкажеш.

Аз трябваше тази седмица да гледам Аня Пенчева и Стефан Данаилов, но го отмениха заради неговото състояние 🙁
и го замениха с Грамофон на Виктор Калев.

Само заради културните мероприятия им завиждам на софианците.
 Многи ми го похвалиха този моноспектакъл на ВК, голям смях било, близо 3 часа 🤪 ще ходя декември аз.

# 586
Черното и още едно има.Снощи в Маскираният, много беше хубав.
Сладурска случка, малко разведряване, че тук с тези любовни драми Simple Smile

Страхотен беше, да. Blue Heart

Аз да се похваля, че взех билети за постановка с Димо за ноември. Казва се "Една седмица, не повече" . Участват и Емил Марков и Йоана Буковска.

Моля те да споделиш после, че ми писна от посредствени постановки...да знам дали да отида да я гледам. Благодаря предварително.
Аз, понеже съм фен на Уди Алън, ходих да гледам "Две големи американски комедии", в театър София, с д-р Романова - Милена Живкова, Силвия Петкова от съседния филм ПЧ, Симона Халачева - Мирослава, момичето от финансовия отдел на ОЖ, Дария Симеонова, ПиАрката и жена на Калин от ОЖ и Лилия Маравиля. Много ми харесаха.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 16:47 от DeltaAzimut

# 587
# 588
Ралица е постанала в инстаграм, че снима-явно си е взела почивка и е излязла от комата Simple Smile

# 589
  • София
Скрит текст:
Черното и още едно има.Снощи в Маскираният, много беше хубав.
Сладурска случка, малко разведряване, че тук с тези любовни драми Simple Smile

Аз да се похваля, че взех билети за постановка с Димо за ноември. Казва се "Една седмица, не повече" . Участват и Емил Марков и Йоана Буковска.

Моля те да споделиш после, че ми писна от посредствени постановки...да знам дали да отида да я гледам. Благодаря предварително.
Скрит текст:
Аз, понеже съм фен на Уди Алън, ходих да гледам "Две големи американски комедии", в театър София, с д-р Романова - Милена Живкова, Силвия Петкова от съседния филм ПЧ, Симона Халачева - Мирослава, момичето от финансовия отдел на ОЖ, Дария Симеонова, ПиАрката и жена на Калин от ОЖ и Лилия Маравиля. Много ми харесаха.

Delta, давай смело с постановката, няма да съжаляваш.
И заповядай тук https://www.bg-mamma.com/?topic=1145683.15 Всички са много отзивчиви и се споделят мнения за много постановки Simple Smile

Днес гледах Димо, много е готин Simple Smile. Имаше изненада - поздрав от Дария. На мен поне ми се стори, че тя не снима и няма да се връща този сезон в сериала.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 18:09 от rosi_ta

# 590
Снимали са сцени в Св.Лазар, които ще видим в идните епизоди.

Интересно защо са били там и кого ще оперира Пешко, на втората снимка ми се вижда като детска ръка??

# 591
По Нова има репортаж от снимачната площадка. Днес е първия снимачен ден за Карамазов и Пепе. Щели да се върнат с голяма драма, свързана с Пепе.
Днес май снимали 40ти епизод, според Карамазов.

# 592
Владо и Пепе хванах за кратко по Нова, но нищо интересно не казаха от това, което чух.
Ще дойдат около 39-40еп.

# 593
  • Пловдив
До тук нищо ново...остава и Вергов с драма да си дойде и всичко е по старому...

# 594
Нищо чудно да е пак някоя драма около Пепе и да го водят в тази другата болница.Друго не очаквам от неговият герой,тя майка му е мазохистка Grinning

# 595
Да, нали някой наскоро писа, че Пепе пак ще се влоши.

# 596
Само на мен ли ми се стори не съвсем ОК държанието на Вергов във "Маскираният певец", освен ако не е било някаква тъпа хрумка на сценаристите...

# 597
Милошева пак е успяла да убеди Владо да участва. Ама става вече смешно Христо за трети път да идва Grinning Пък и на Пепе пак му имало нещо, ми да вървят у френско там е Банков-лечителят Joy

# 598
  • Русе

Ще споделя. На 20.11 вечерта ще ходим с голямата ми дъщеря - и тя е фенка на Димо. За съжаление в нашия град няма толкова често интересни събития.

Да се изкажа и аз за Карамазов и Пепе. По принцип го харесвам, но в този сериал образът му не ми е много интересен.
Радвам се ако Галя излезе от комата, защото май я отписаха.

# 599
Някой има ли линк към това промо, където Мирослава вижда Нора и Тасев да се целуват? В дългото промо гледах, гледах, ама не виждам да е там Grinning

Общи условия

Активация на акаунт