Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 236
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
Аз не мисля, че е било просто зависимост или дълг. В един момент любовта към Виктор е преминала в зависимост към него. А след ендометриозата и изнасилването е приела, че трябва да се оженят с Марио въпреки случилото се и нещата са отишли на тази плоскост. Защото не мисля, че Банков бе някакъв зъл вещер изпиващ живота и радостта от Зорница. Нито че тя е изпивала щастието от Марио.

# 571
Диана и малкият сладур четят книжки в почивките 😁

# 572
Хора, как се изложих днес пред един от бившите вече участвщи актьори .. много тъпо. 1000 пъти съм го виждала на същото
място ( заведение, където ходя), но днес остоятелствата не бяха на моя страна 😀 как се прави скрит текст да не разводнявам темата може ли да ми каже някой?
Еееххх, защо не разказа? Аз те чакам тук...Cry

# 573
Еееххх, защо не разказа? Аз те чакам тук...Cry
[/quote]

Ида..
Скрит текст:
Значи вчера следобед отиваме в един бар в центъра, където си ходим винаги и където виждаме много често и Вергов и други актьори. Вървим си ние и минавайки покрай една от масите виждам Вергов и компания...та виждам го аз него и после погледа ми слиза надолу, защото до масата лежи голямо куче, явно на някой от компанията и си задържам погледа на кучето, за да видя дали ще реагира, защото пък ние сме с чихуа, но от онези които много се дракат с големите кучета и много внимавам да не стане някоя беля. Та уверих се, че кучето не реагира и се обръщам да видя съпруга ми, който вървеше зад мен дали е взел за всеки случай дребното, ама не спирам да вървя през цялото време и само чувам ВНИМАВАЙ и в момета в който се обръщам напред блъскам някакъв човек, ама така го блъскам че той едва се задържа на крака да не падне, защото явно беше много засилен, при което той прави някаква абсурдна акробатика да се задържи... това на метър най- много от компанията и познайте как изглеждаше от страни- някаква хипер, мега, гига фенка в мое лица се зазяпа по Вергов и едва не преби човека 😀😀😀  ...Абе на живо беше много смешно, като се установи че няма “пострадали”, а съпруга ми колко ме подиграваше после 😂😂😂 Сега ми е смешно, но вчера ми се искаше да се изпаря от там на момента 😀😀😀
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 20:44 от ***Alessandra***

# 574
Очаквах,че си се блъснала в него,във Вергов Heart EyesНо нищо и така става Simple Smile

# 575
Нали човекът не е паднал върху масата им 😆😁

# 576
Аххахахах, в първия момент и аз реших, че се е блъснала във Вергов, после четох пак хахахах

# 577
Аа, не ако човека беше паднал върху масата им щеше да е върха просто и щеше да се удари 100%.. сега поне се получи смешно за околните.  
Не, не не блъснах Вергов, но сега се присетих преди години, може би 5-6 пак той седеше до мен на бара в една дискотека и изяде няколко лакета неумишлено разбира се, но то в дискотека се случва, няма как. Спомням си, че тогава само го загледах и си викам ехеее този от Тя и Той ( който съм гледала като малка)  на живо бил много симпатичен 😀

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 20:31 от ***Alessandra***

# 578
Хахахах разсмя ме, макар че на теб хич не ти е било смешно, предполагам.

Иначе Вергов има куче, черен лабрадор. 🙂

# 579
Хахахах разсмя ме, макар че на теб хич не ти е било смешно, предполагам.

Иначе Вергов има куче, черен лабрадор. 🙂

Точно черен лабрадор беше.     
Вече ми е смешно, но вчера никак 😊

# 580
Черното и още едно има.Снощи в Маскираният, много беше хубав.
Сладурска случка, малко разведряване, че тук с тези любовни драми Simple Smile

# 581
  • Русе
Черното и още едно има.Снощи в Маскираният, много беше хубав.
Сладурска случка, малко разведряване, че тук с тези любовни драми Simple Smile

Страхотен беше, да. Blue Heart

Аз да се похваля, че взех билети за постановка с Димо за ноември. Казва се "Една седмица, не повече" . Участват и Емил Марков и Йоана Буковска.

# 582
Ейй, как ви завиждам, че имате голям избор за различни представления!

Димо не съм го гледала в театъра и ще ми е интересно после да разкажеш.

Аз трябваше тази седмица да гледам Аня Пенчева и Стефан Данаилов, но го отмениха заради неговото състояние 🙁
и го замениха с Грамофон на Виктор Калев

# 583
  • София
ПРОМОТО

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 23:32 от Mari_Mar

# 584
  • Пловдив
Калин ли беше с Романова и си държат ръцете...? Head Band

Общи условия

Активация на акаунт