Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 242
  • 783
  •   1
Отговори
# 555
Те си ги пишат сравнително добре диалозите, ама да помнят какво са писали, това е най-важното Joy
Че актьорите ще има да им мрънкат за сценария Grinning

# 556
Просто им беше важно да направят аналог и да ни покажат, че Марио най-сетне я разбира, простил е всичко и знае, че е проява на обич, а не на безразличие.
И лекинко си нагласиха нещата, щото иначе зор, а и кой ти помни какви ги е вършила Зорница преди два сезона време. Въздишаме колко е мъдро и толкова. Че има една група лели, дето помнят детайлите, хич не ги вълнува Joy

# 557
  • Ню Йорк
Да уточним - тук за изневяра ще се счита само наличие на секс? Иначе да си във връзка, в която си обичан от един, т.е. възползваш се, а обичаш друг - не е. И двете са изневяра за мен.

Тук явно отчитат само правенето на секс като изневяра. Иначе е ок да използваш някой за заместител, да го забаламосваш цяла година и т.н. И "Свети" Марио чак сега разбрал милия, че не обича Нора  #Crazy , нищо че сам го заяви още преди време.

# 558
Тука не знам за друго, ама някои от вас четат каквото ви изнася. Днес точно написах, че не съм ок с това, че Марио е с Нора и я залъгва. Това означава, че тук не се говори за св. Марио. Някои оправдават него, други Нора, трети се появяват само да сложат някое потресено човече. Ама ще ви замоля по-леко с обобщенията.
А по какъв начин свинското поведение на единия оправдава свинското поведение на другия за мен остава загадка.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 23:19 от Mosquita

# 559
Хора, как се изложих днес пред един от бившите вече участвщи актьори .. много тъпо. 1000 пъти съм го виждала на същото
място ( заведение, където ходя), но днес остоятелствата не бяха на моя страна 😀 как се прави скрит текст да не разводнявам темата може ли да ми каже някой?

# 560
Изчетох ви малко по диагонал, но да се изкажа и аз - не смятам, че Марио умишлено е използвал Нора за заместител и я е залъгвал.
Има чувства към нея, имат удобна връзка, без прекалена емоционална ангажираност и вричания в безкрайна любов.
Случва се човек да се влюби и обича силно, но нещата да не се получат.
Ами не идва края на света, колкото и да е тежко. Какво да прави, да стои цял живот сам ли?
Продължава напред и си дава шанс с нова връзка.
Да, очевидно си носи товара от несполучливата любов, но това не значи, че не трябва да търси щастието си.
Не смятам, че това е използване на другия човек. Той все пак влага емоции и любов в тази връзка, не я използва само за секс и развлечение, просто в един момент осъзнава, че нещата не се получават.
Имам един любим цитат, който съм си запазила, не съм сигурна дали беше на Зорница, но много добре пасва в ситуацията - "Не можеш да останеш винаги отстрани. Човек трябва да се бори за щастието си. Малцина успяват, но всеки трябва да опита."
И той така, опитва се да бъде щастлив.

Същото смятам и за Зорница и съм го писала преди време.
Мисля, че тя наистина обичаше Марио, както и Марио обича Нора, но тук идва момента, че това не е онази любов и ако застанат пред олтара ще избягат, както и направи тя.
Не я слушах внимателно, но от това, което му наговори точно това разбрах - Марио постъпва с Нора, както Зорница с него като обобщение на връзката им, не конкретно в разговора с вечерята.
Има любов, чувстваш се спокоен и обичан, това е точно удобната, питомна любов, която обаче не ти е достатъчна. Хем имаш всичко, хем нещо ти липсва.

При Зорница има доста противоречия, както казах и преди, тя ми е голяма неизвестна в цялото уравнение и това идва от различните линии, в които я слагат.
Първо беше страстно влюбена в Банков - добре.
Не се получи, но намери любов и подкрепа в Марио - и тук добре.
Колебанието Банков/Марио беше разбираемо до някъде.
Приемам, че е осъзнала, че Марио не е точно това, което иска - тук добре, макар и късно.
После вече стана манджа с грозде.
Историята с Табаков и тия неадекватни разговори вече не ги разбирам.

# 561
Хора, как се изложих днес пред един от бившите вече участвщи актьори .. много тъпо. 1000 пъти съм го виждала на същото
място ( заведение, където ходя), но днес остоятелствата не бяха на моя страна 😀 как се прави скрит текст да не разводнявам темата може ли да ми каже някой?

[ spoiler] текст [/ spoiler] - без интервалите.
Абе давай направо без скрит текст Joy Нали е с актьор от сериала, по темата е Joy

# 562
Нещо не намирам логиката как думата за дълг се приема като липса на обич към Марио, но думата за зависимост си остава дума за любов към Банков?!? 🤔🙄

# 563
  • Разпиляна във въображението
Питай Зорница за Марио. На сватбата каза, че не може да се омъжи против волята си, на Табаков каза че е била обичана, а в последния епизод също ги наговори някакви. При нея дългът може да се е оформил от това, че я събра след Банков, че вярваше в нея като лекар, че я успокояваше, че бе до нея в трудните й моменти. А, и я е обичал. Сега той пак я обича, а тя трябва да навакса.

# 564
Как това, че е била обичана, изключва тя да е обичала?

# 565
Нещо не намирам логиката как думата за дълг се приема като липса на обич към Марио, но думата за зависимост си остава дума за любов към Банков?!? 🤔🙄

Майче, не знам дали визираш някого с въпроса си, но ще ти кажа моята интерпретация -

когато обичаш силно някого, в един момент можеш да станеш зависим от него - действията ти са подчинени да неговото одобрение, харесване, угаждане и т.н.
Което не е добре, трябва да има зваимност, затова и Зорница каза, че не бива да бърка любовта със зависимост.

Когато някой много те обича - изпитваш чувство дълг към него да му отвърнеш със същото.
И това, че е била обичана не изключва задължително и тя да обича.

Общо взето, не знам на къде ни видят, много противоречия има. Веднъж така, веднъж иначе, изказват се някакви размити неща и няма яснота в думите й.

# 566
Аз от думите й разбрах, че два пъти е объркала любовта. Един път със зависимост (Банков) и втори път с дълг (Марио). Т.е., осъзнала е, че и двата пъти не е било любов. И в този смисъл започва начисто със себе си. Тези две връзки са й помогнали да осъзнае нещата и тя вече е наясно какво да търси в любовта.

# 567
Аз от думите й разбрах, че два пъти е объркала любовта. Един път със зависимост (Банков) и втори път с дълг (Марио). Т.е., осъзнала е, че и двата пъти не е било любов. И в този смисъл започва начисто със себе си. Тези две връзки са й помогнали да осъзнае нещата и тя вече е наясно какво да търси в любовта.
И аз това разбрах, Марина Simple Smile Което не означава автоматично, че не е имало любов, че не е обичала Банков или не е била обичана от него, същото се отнася и за Марио. Просто в един момент любовта е останала на заден план и водещи са станали зависимостта и дълга. Сега тя го осъзнава и това я прави свободна. И й дава шанса този път да изгради връзката си на правилната основа.

# 568
И аз това разбрах.
Смятам, че и в двете връзки имаше любов и от двете страни, просто по различан начин.

# 569
  • Разпиляна във въображението
Дано й влеят малко яснота, че става смешно да се търси смисъл в думите и действията й, и досадно.

Общи условия

Активация на акаунт