Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 251
  • 783
  •   1
Отговори
# 540
Признатата изневяра също е изневяра. Емоционалната изневяра също е изневяра. Да целунеш бившата си годеница, в която все още си влюбен и обичаш докато си имаш приятелка е изневяра. Да правиш секс нееднократно с някого, защото си установил, че приятелят ти е емоционално зависим от бившата си приятелка също е изневяра. Всеки има своите мотиви. Такива неща се случват, хората сменят емоциите си заради различните обстоятелства и съответно променят поведението си, понякога правят и нетипични за тях неща.

# 541
Тоя сезон ми е много по- интересен от предишните два. Оня за гнева беше много мрачен и потискащ, после Кая рева, а миналия сезон разправиите за бебето ми бяха много неприятни. Сега има медицински случаи, и по- ведри сцени, Марио го дават почти всяка серия.
 И Калин се върна!!!!! / да изокам и аз като фен групите за натиск/

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 15:22 от fchelata

# 542
Диана и Марков, не знам кой им е бил стилист, но въобще не се е справил...

# 543
  • Берлин
Еееее,това вече е отврат

# 544
Гледам в момента епизода. Че тя Зорница директно си му го каза, по красив, макар и болезнено откровен, начин. Марио почти се разплака. Добре, че се появи Лудото Жени, че да намери причина да избяга. Честно, болеше ме за него, докато Зорница забиваше думи като гвоздеи в сърцето му. За мен тя по-конкретна и категорична никога не е била досега🙂
Харесва ми, че Марио сложи край и на двата фронта и сега, вече на чисто и сам, ще успее да се пребори с кошмарите на име Зорница, ще се успокои, ще излекува сърцето си, и ще го отвори за някой друг, който ще сподели любовта му.
Много ми хареса мисълта на Зорница, че това, което знае със сигурност, че няма да направи повече никога, е да сбърка любовта със зависимост или дълг.

Хъмбълче, спести ми писането. Влизах, за да напиша нещо подобно.

Още в 6-ти сезон стана ясно, че Зорница не ообича достатъчно Марио, но тук в темата някои момичета се мъчеха да ни убеждават в обратното.

# 545
Мисля си, че Зорница тъкмо ще се влюби в Марио истински, и той ще намери любовта в лицето на друга. Например Мирослава. И друг път сте го предлагали. И двамата с разбити сърца, почти адаши, тя със зависимост- любимото на Ковачев. Хем муза, хем кауза в нейно лице. (Междудругото на мен много ми е симпатична актрисата, а и героинята й.)
А Зорница ще се полута, полута, и може би ще се вземе с Табаков в последния епизод 😁

# 546

А защо не важи за Огнянова?
Hе хубаво да обобщавам, но защото нейните грешки се мерят с друг аршин.

Гледах повторно сцената от снощи. Mарио шикалкави, обяснява се излишно, приема, отказва, пак приема, изпитва обаче досада и се дразни на Hора. Тук не става въпрос дали е я обича достатъчно, той, на този етап, не е влюбен изобщо в нея. Cлед седмица раздяла, даже и една братска целувка нямаше, когато се срещнаха. E, кога Зорница се е отнасяла по същия начин с него, докато бяха заедно, кога Mарио е бил досадно задължение? Питам сериозно, може да съм била заблудена, посочете ми един подобен момент, защото аз си припомних само тези, в които се убеждаваха, че него може само да го обича заради всичко, което е, че ще оздравее заради него и т.н. Hякой по-горе вече писа, ами, дразнещо е да извъртат нещата според нуждите на сценария. затова се получават тези недоразумения, а като се насложат и предпочитанията към някой артист и ей ги субективните възприятия.

# 547
Злати, как в 6-ти сезон се прехвърли цялата вина върху Зорница за аборта, а знаем и видяхме, че Банков допринесе доста за взетето тогава решение от нея.
Явно вече не само хубавите, а и лошите неща трябва да си представяме. А тях принципно не се свенят да ни ги показват по много и напоително Grinning

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 18:01 от maichetoooo

# 548
Злати, и аз това питам, взе ми думите и ми спести писането. Grinning Целия 6ти сезон съм гледала внимателно, колкото и тегав да ми беше, но поведение като това, което снощи Зорница (и сценаристите) си приписа, не съм видяла. Всичко може да е правила, но това не. За мен отново това си беше удобно нагласен сценарий според ситуацията. Супер дразнещо е. Милошевица няма ли да се научи най-накрая да не прави нещата за отбий номер? Харесва й идеята, но има ли логика или не, кой го мисли.

A и да питам, понеже гледам как някой беше писал, че когато не си в брак, няма проблем да изневериш - ако Зорница, както не беше омъжена за Марио в 6ти сезон, беше спала с Банков, щяхме ли да я оправдаем? Силно се съмнявам. Grinning Не разбирам наистина как изневярата може да се приема за нещо нормално, явно с мен нещо не е наред. Grinning

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 18:15 от yanitsa.s

# 549
Скрит текст:
Злати, и аз това питам, взе ми думите и ми спести писането. Grinning Целия 6ти сезон съм гледала внимателно, колкото и тегав да ми беше, но поведение като това, което снощи Зорница (и сценаристите) си приписа, не съм видяла. Всичко може да е правила, но това не. За мен отново това си беше удобно нагласен сценарий според ситуацията. Супер дразнещо е. Милошевица няма ли да се научи най-накрая да не прави нещата за отбий номер? Харесва й идеята, но има ли логика или не, кой го мисли.

A и да питам, понеже гледам как някой беше писал, че когато не си в брак, няма проблем да изневериш - ако Зорница, както не беше омъжена за Марио в 6ти сезон, беше спала с Банков, щяхме ли да я оправдаем? Силно се съмнявам. Grinning Не разбирам наистина как изневярата може да се приема за нещо нормално, явно с мен нещо не е наред. Grinning

В сериала всичко може. И да ти избягат от сватбата, пък ти да си припадаш по беглеца, и да си изневеряват на самата сватба, и да се изневерява с колеги под носа на ближния, въобще, манджа с грозде. Единственото, което ме задържа пред телевизора, е добрата игра на актьорите, добра работа с камерата и понякога достоверно представените медицински ситуации.

Обаче на любовния фронт човек седне ли да се замисли и...по-добре да не го прави. Малко се плаша за сценаристката, какви работи й минават през главата... Вече гледам само за кеф и заради темата тук, защото ми е приятно да си поговоря с участниците.

Отдавна казах, че трябват нови лица. Обаче добри, млади актьори, с харизма и телевизионно присъствие. Не като Емкуто...то не, че няма такива добряци като него, обаче си трябва силен секси доктор/и и красиви жени - лекарки, сестри, администрация, за да има нова интрига. Щото ако ли не, нещата вървят към естествения си край.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 19:19 от DeltaAzimut

# 550
За мен отново това си беше удобно нагласен сценарий според ситуацията. Супер дразнещо е. Милошевица няма ли да се научи най-накрая да не прави нещата за отбий номер? Харесва й идеята, но има ли логика или не, кой го мисли.
Още нещо.
Cнощи - Eто, затова си тръгнах, ти щеше ли да останеш или не, не ми отговаряй, защото знам че е второто и пр.
Два епизода по-рано - Kолкото повече време минава, мисля, че не трябваше да си тръгвам от нашия ден  Rolling Eyes  ooooh!

# 551
Още нещо.
Cнощи - Eто, затова си тръгнах, ти щеше ли да останеш или не, не ми отговаряй, защото знам че е второто и пр.
Два епизода по-рано - Kолкото повече време минава, мисля, че не трябваше да си тръгвам от нашия ден  Rolling Eyes  ooooh!

Само, че снощи не спомена себе си, само го пита дали ще каже да или ще си тръгне. Накрая сама си отговори на въпроса, като каза, че знае, че ще е последното. Wink Честно казано не знам защо изобщо вкараха това в думите й. Стори ми се излишно. Като цяло разговорът за мен нямаше логика де.

# 552
Още нещо.
Два епизода по-рано - Kолкото повече време минава, мисля, че не трябваше да си тръгвам от нашия ден  Rolling Eyes  ooooh!

Само, че снощи не спомена себе си, само го пита дали ще каже да или ще си тръгне. Накрая сама си отговори на въпроса, като каза, че знае, че ще е последното. Wink Честно казано не знам защо изобщо вкараха това в думите й. Стори ми се излишно.
Е как защо? За да може после да се почувства леко виновна, че с думите си е повлияла на Марио да скъса с Нора. Като й гледам физиономията в промото Wink

# 553
Имат нужда от добри диалогисти, ми се струва...с монолозите често е ок, ама диалозите куцат.

# 554
Ако и диалозите ги пише Апостолова, не се изненадвам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт