Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 255
  • 783
  •   1
Отговори
# 465
  • София

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този с по-малък размер на видеото.

Епизод: 28
Откраднат живот - С08Е28  
25.10.2019

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 466
За мен поведението на единия не е оправдание за другия.
Ясно е, че Марио обича Зорница, но това не е извинение за Нора да му изневерява.
Нора му изневерява и Марио усеща, че нещо не е наред, но това не е извинение да целува Зорница.
Както и да го погледнем, беше ясно, че тази връзка няма бъдеще, но Нора си е по-виновна.
Марио поне беше честен към нея. Очаквах и Нора да каже същото едновременно с него, колкото и да е клиширана подобна сцена.
Така както я направиха, у мен остана съмнение дали Нора щеше да поиска да се разделят, дори и да не признае за Тасев. Склонна съм да смятам, че нямаше да го направи.

# 467
На мен ми хареса епизода, само Тасев да се гръмне, моля Joy Толкова е смешен

# 468
Аз само не мога да разбера защо Петмезов обикаля като цветарка да ги утешава всичките.

# 469
  • Берлин
Ми и той нещо трябва да прави,какво му остава на човека

# 470
Я, Лорчето! Сега по първа дават 60 години БНТ и показаха Клуб НЛО и наша Лорка в миманса - бум, бум, бум Калашников... Simple Smile ))) Но е доста по-млада и с тъмна коса! На минута 1.46 момичето вдясно.

# 471
  • Разпиляна във въображението
Нора въобще нямаше намерение да казва на Марио и той никакъв сценарий не е объркал.  Но браво на Ковачев, че действа и то преди да разбере за изневерите

Ще стане ясно. Надявам се да съм разбрала обратното. От държанието й не стана ясно, че смята да се задържи с Марио.

# 472
Снимка от сторито на Неда, предполагам, че това са сцени покрай историята с Пепе и си мисля, че предстоят кофти моменти с него.
Още си спомням сцената с клоуна с балоните и ме стяга за гърлото, много ми въздейства.

Скрит текст:

# 473
  • Берлин
Всъщност сценаристите запазиха достойнството на Ковачев. Той сложи край. И запази почтеността си. Ще се радвам,ако в следващия кадър Нора каже,че го е повикала да сложат край. А моята любимка пак я подмятат. В един епизод пълно противоречие. Сега, аджеба Марио дълг ли е бил или любов. Ми кажете го, бе мам@ му стара. Аман.
Кая пак реве.
Лора и Мазов пак са в скандал.
Ако сценаристите са толкова безпомощни,да драснат тук. За пет сезона материал ще им дадем.

# 474
Ама какви са тия полюси аз пък не разбирам, честно. Или го обича или изпитва чувство за дълг, няма друг вариант, не може да ги има и двете. Защо?
Ами да, обичаше го, но чувството за дълг я накара в момент, в който не й беше до сватби да се напъва да приключи този "ангажимент". Все пак любовта й надделя и затова го освободи макар и така болезнено. Това разбра и Марио тази вечер - че бягството й е било проява на обич, а не на егоизъм, човекът си го каза.
Младежите почват начисто. Той без да й се сърди повече, а тя когато реши да го потърси, ще е в резултат на осъзната и жадувана любов без нищо друго като дългове и мългове. Най-вече мългове Joy

Норчето не го викна да късат, да не се заблуждаваме. Иначе може да му каже, че и тя иска същото, за да не се почувства унизена. Но предвид каква е кисела в промото, ми се струва, че не подскача от радост. Тя пък в монолог си каза в прав текст, че не знае какво иска Joy

# 475
  • Берлин
Моски,пиша какво аз съм видяла. Нито ме вълнува, нито съм пристрастна. Вече казах няколко пъти,че сценаристите оср@ха тоя образ и вкарват в устата на Зорница думи,които не само си противоречат,но и са нелепи. Мяткаха я във всяка посока,угодна към момента. Затова и Ковачев го изкараха тихомълком в не знам кой сезон. И затова тая история ми е отврат, както и Огнянова. Стана много прекалено и досадно. Просто искам да е ясно какво се случва. А не това протакане и небивалици

# 476
Цитат
бягството й е било проява на обич, а не на егоизъм, човекът си го каза
То хубаво обич и не егоизъм, ама не можеше ли от обич да "избяга" малко по-рано, вместо до последно да се лигави с Банков и да унижи Ковачев в сватбения ден.

И то след всичко, което тогава Ковачев правеше за нея и несекващите й проблеми.

Късането с Нора (и връщането към Зорница) не е запазване достойнството , а началото на неговото разрушаване.

# 477
Папурче, не могат да са ясни, щото от зор да има от всичко по малко се оплетоха като патета в калчища Grinning
Сега аз тоя монолог за зависимостта и дълга го разбирам, приемам, в унисон е с действията. Обаче това, че Зорница се е държала така с Марио си беше жива измишльотина, вкарана просто за да може Марио да се замисли, да каже две мъдри слова как вече я разбира и ние да се умилим от мъдростта на сериала. Извъртат много неща както им е угодно за случая, аз на това съм им свикнала вече Grinning

# 478
Гледам в момента епизода. Че тя Зорница директно си му го каза, по красив, макар и болезнено откровен, начин. Марио почти се разплака. Добре, че се появи Лудото Жени, че да намери причина да избяга. Честно, болеше ме за него, докато Зорница забиваше думи като гвоздеи в сърцето му. За мен тя по-конкретна и категорична никога не е била досега🙂
Харесва ми, че Марио сложи край и на двата фронта и сега, вече на чисто и сам, ще успее да се пребори с кошмарите на име Зорница, ще се успокои, ще излекува сърцето си, и ще го отвори за някой друг, който ще сподели любовта му.
Много ми хареса мисълта на Зорница, че това, което знае със сигурност, че няма да направи повече никога, е да сбърка любовта със зависимост или дълг.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 01:58 от HumbleDrumble

# 479
  • Ню Йорк
Глупости Принцесо. По спомен, Нора и Марио са заедно от почти година. Тя ако е била толкова нещастна защо е седяла с него?

Мина кратко промо. Мирослава видя целуващите се Нора и Борис.

Кой каза, че Нора е била нещастна? Аз само казвам, че поведението на Марио е изключително некоректно към нея, цяла година да я залъгва и баламосва, а през цялото време да продължава да е влюбен в Зорница.

Общи условия

Активация на акаунт