Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 262
  • 783
  •   1
Отговори
# 480
  • Разпиляна във въображението
Докато не видя реакцията на Нора аз мисля, че го извика да говорят, а не на романтична среща. Тя поне е последователна в поведението си Simple Smile смръщена и объркана.

Поведението на Зорница обаче не е такова. Повдига закачливо вежди, тъжни вежди, флиртуваща, загрижена, приятелка, нещо повече от приятелка, ама защо избяга , а във фитнеса целуваща го. Накрая сравни ситуациите , дълг и т.н. И какво сега - с лека усмивка ще наблюдава онзи, който я обичаше и тя изостави брутално, как пърха отново около нея и се грижи по същия начин?

Нора прави секс с Тасев - да. Той разгоря нещо в нея. Марио обаче я напусна преди това изтривайки я публично от живота си и ходейки да оправя проблемите на бившата. После свири на китара и целувайки я с копнеж и любов. А Зорница пак го целуна предизвикателно във фитнеса флиртувайки с обвързан мъж.

И така - дано Нора бъде открита с него. Другият вариант е да скрие, за да не наруши приятелството на Марио и Тасев, а късането от негова страна да й спести неудобството тя да се обяснява защо се е стигнало до там.

# 481
Да, да, да, Нора, този ангел небесен, ще скрие истината, за да запази приятелството им. Grinning
От девет кладенеца вода носите, за да оправдаете постъпка, която е крайно неморална, направо е комично вече. Марио е виновен, Марио я предизвиква да му изневерява, Марио е лошия... Мдаааа, даже не е Марио, Зорница е, ще знаете, тя му завъртя главата,  изкуши го и така принуди Нора да прави секс с Тасев против волята си. И така няколко пъти. Joy

# 482
Зорница имаше две крайно неморални връзки, но я издигате в култ.

Ще се види във вторник как ще постъпи Нора.

А какво е оправданието на Марио да целува Зорница? Или на него му е позволено, защото е влюбен. Аз съм на негова страна и се надявам любимката ви да се опомни и да реши какво иска и какво чувства.

# 483
Коя връзка е неморална? С Банков?Тя не знаеше в началото, че жена му е жива и в кома. С Марио? Защо? Той беше свободен мъж, без ангажименти.
Не ми е любимка Зорница, но такива изказвания са крайни и неточни.

# 484
Марио няма оправдание, сгреши, извини се, толкова. Разбра, че не е Нора неговия човек, отиде и прекрати връзката. Кратко, честно и почтено.

Тая връзка с женения, дето само сме чули за нея е егати якия коз за неморалната Зорница Joy Няма да я коментирам, единствено ще кажа, че Зорница ангажимент към съпругата на женения няма. Там можем да теоретизираме по отношение на него, но няма смисъл.
По същия начин с Банков. Реално тя беше негова жертва, той я лъга. И въпреки това, отново той е с моралните въпроси. Дали ще избереш да си с някой, който има и друг, си е твоя воля. Както сега не можем да обвини Тасев, че е неморален. Малко е тъпо, щото Марио му е приятел, но не той е този, който му е обещавал да е верен.
Не я издигаме в култ, но вие така мерите с двоен аршин, че просто съм удивена.
Навремето Зорница беше най-голямата разпоретина, щото си позволи да каже на Банков, че го подкрепя, когато жена му умираше и го хвана за ръката. Пък как може такова нещо, каква работа има при него, не я ли е срам и тн. Сега Норчето си развява коня както й е кеф, но тя е очарователна и така трябва, нека му на Марио. Извинете. Grinning

# 485
Мен най-много ме удивлява как Зорница била еди каква си, когато прекара нощта с Табаков. А то свободна жена със свободен мъж,  под влиянието на много алкохол и весело прекарване. А Нора и Тасев биват оправдавани за случилото се, защото видиш ли стояли добре и имало химия и т.н.. Joy
Първият път като правиха секс да кажеш, че е било под влиянието на адреналина от загубата на пациент. А вторият и третият път??? Особено третият какво е оправданието?

# 486
Явно ще се присъединя към защитата, но - Марио е лош затова, че целунал веднъж Зорница, а браво на Нора, че спа няколко пъти с Тасев, докато се цупи на Марио? И какво общо има Зорница тук? Нито тя е налетяла на Марио, нито е натикала Нора в ръцете на Борис.
Чудя се какво още действие на Нора ще се оправдае и съответно на Марио и Зорница ще се заклейми като неморално и грешно.

# 487
  • София
Мириел, никоя изневяра не мога да оправдая. Но в случая Марио си каза, че е целунал Зорница под влияние на емоцията, но веднага си е тръгнал. Извини се и и каза, че могат да са само приятели. Има голяма разлика, нали.

Не мога да меря, кой е по-виновен, в една връзка са нужни двама, които са свободни индивиди, отговарящи за собствените си постъпки. За това адмирирам, че Марио пожела да се разделят с Нора, без да има представа за аферата и с Тасев. Продължавам да съм на мнение, че тя нямаше да скъса с Ковачев, мисля, че ясно ни показаха, че тя не знае кого иска и и трябва време.

Аз не разбрах, защо намесихте Зорница???

# 488
Седем години връзка с женен мъж - първата. Втората - с Банков след като разбра, че е женен. Нали говорим за морал.

Може ли първо да чуем какво ще каже Нора? Тя не беше с Марио след като прави секс с Тасев. Би си камшика надалеч, а вечерта Марио я заряза.

Наистина ли разпънахме Зорница, че е спала с Табаков?  Мисля, че бе смешно след като ни убеждавахте, че той й е приятелче и нямала други намерения.

# 489
Да, да, да, Нора, този ангел небесен, ще скрие истината, за да запази приятелството им. Grinning
От девет кладенеца вода носите, за да оправдаете постъпка, която е крайно неморална, направо е комично вече. Марио е виновен, Марио я предизвиква да му изневерява, Марио е лошия... Мдаааа, даже не е Марио, Зорница е, ще знаете, тя му завъртя главата,  изкуши го и така принуди Нора да прави секс с Тасев против волята си. И така няколко пъти. Joy

Цялата работа е, че Нора и Марио нямат брак. Докато човек не е бракуван, си се води свободен и толкова. Съжалявам, но отказът от обвързване пред Бог и държавата показва точно това. От там нататък, човек, който си живее без брак с някого, си е чиста проба свободен и може да си прави каквото си ще. Дори и деца да има, а в случая на Нора и Марио няма дори деца, които да ги свързват.

# 490
Цялата работа е, че Нора и Марио нямат брак. Докато човек не е бракуван, си се води свободен и толкова. Съжалявам, но отказът от обвързване пред Бог и държавата показва точно това. От там нататък, човек, който си живее без брак с някого, си е чиста проба свободен и може да си прави каквото си ще. Дори и деца да има, а в случая на Нора и Марио няма дори деца, които да ги свързват.
Ти сериозно ли? Така ли си оправдаваш изневерите? Joy Добре, разсмя ме сутрешно

# 491
Да уточним - тук за изневяра ще се счита само наличие на секс? Иначе да си във връзка, в която си обичан от един, т.е. възползваш се, а обичаш друг - не е. И двете са изневяра за мен.

# 492
Седем години връзка с женен мъж - първата. Втората - с Банков след като разбра, че е женен. Нали говорим за морал.

Може ли първо да чуем какво ще каже Нора? Тя не беше с Марио след като прави секс с Тасев. Би си камшика надалеч, а вечерта Марио я заряза.

Наистина ли разпънахме Зорница, че е спала с Табаков?  Мисля, че бе смешно след като ни убеждавахте, че той й е приятелче и нямала други намерения.
Преспа с Тасев, тръгна за няколко дни при майка си да мисли, и? Първата спирка при Тасев да правят секс пак. Щом я привлича Борис толкова, с Марио не се чувства оценена, да бе отишла първо при Ковачев да се разделят и след това да ходи другаде.

Делта, по твоята логика единствените изневеряващи в последните няколко сезона са Галя и Захариев, Мазови и Ина, защото са/били женени.

# 493
  • Берлин
Аз не оправдавам изневярата. Но и двамата изневериха. Нора с Тасев,Марио с Огнянова. Интимни разговори с бившата,спане на диванчето, целувка...това за мен е също изневяра, по-страшна от физическата. Марио НЕ знае какво прави Нора. Сложи край, затова писах,че си върна почтеността. И Мириел е права - нека чуем Нора какво има да му казва. А за Зорница -много мога да напиша,но ще обобщя : не ми я хвалете.
Коментарът за брака по-горе ме изуми. Няма значение дали е брак или връзка. Изневярата е такава във всички случаи и никога няма оправдаващи я обстоятелства. Ама никога.

# 494
Преспа с Тасев, тръгна за няколко дни при майка си да мисли, и? Първата спирка при Тасев да правят секс пак. Щом я привлича Борис толкова, с Марио не се чувства оценена, да бе отишла първо при Ковачев да се разделят и след това да ходи другаде
Грешка - преспа с Тасев, после пак преспа с него да затвърди, като се върна отново преспа с него, за да преговори нещата Joy

Дори Нора сега да каже "ама аз, таковата също мислех да скъсам с теб ", няма да й повярвам. Сори, нот сори.

Общи условия

Активация на акаунт