Starwax – ефективни продукти за безупречен дом. Включете се и спечелете!

• 8 209
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • някъде
Най-трудна и неприята за почистване ми е банята и затова бих пробвала оцета.

# 91
Все не успявам да се преборя с почистването на стъкления плот, бих пробвал всичко, стига да свърши работа.

# 92
Оцетът за битови цели ще ми свърши страхотна работа за почистване на фурната и въобще за цялата кухня Simple Smile

# 93
Най-трудно ми е да се преборя с котления камък по батериите, смесителите и душа, затова бих пробвала оцета.

# 94
Най-трудно чистя банята и по-точно фугите. Бих пробвала оцетът за битови нужди. Би бил и перфектен за мивката в кухнята, която е светла и много се старая да я поддържам като нова.

# 95
Най трудна ми е ферната, с оцет за битови цели.

# 96
  • София
За мен най-трудни за почистване са фурната и петната, затова бих пробвала оцета за битови цели и сапуна за петна!

# 97
# 98
  • София
Бих пробвала сапуна за петна за почистване на дрехи и други тъкани.

# 99
  • София
Най трудна ми е фурната. Бих изпробвала всички препарати.

# 100
С удоволствие бих пробвала Сода бикарбонат за битови цели. Най-трудно ми е за почистване банята.

# 101
  • При децата ми
Трудно ми е почистването на фурната, фугите в банята. Бих провала оцета за битови нужди.

# 102
Най-трудното за почистване място е фурната и бих пробвала препаратът с оцет.

# 103
Изпитвам затруднение при почистването на душ кабината,затова с удоволствие бих пробвала този ваш продукт Сода бикарбонат за битови цели

# 104
  • Северозапада
Бих пробвала оцета за битови нужди. Отдавна изпробвам различни препарати против котлен камък, защото при нас водата е доста варовита и е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт