90 - дневна диета - тема 370

• 50 554
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Във въглехидратния аз хапвам сухари или филийки с лютеница, сладко или течен шоколад, сладолед Grinning спагети с доматен сос и гъби, крем супа от гъби, постна пица, пърленка, понякога си взимам от багетите с чесън на Лидл. Като съм на работа за обяд съм си взимала милинка, геврек или кифла с шоколад...Blush

# 196
  • София
Аз много ям салата с хляб.
Правя соленки. Обожавам гризинки. Хлебчетата с маслини.
Уффф с тва седене вкъщи малко се поизпуснах. Понеже няма детска кухня и гледам да готвя манджички и супи, заради бебето , а знаете че те не са разделни.
А и винцето все по-често присъства в ежедневието ми. Аз съм от онези съвестните и децата не съм изкарвала от 1 седмица и едвам издържам да стане време  за вечеря и чаша розе 😜

# 197
Добро утро на всички! От четири дни и аз съм във вашите редици, та резултата след първата четворка е -2 кг. Много съм  щастлива и доволна. Продължавам смело напред.Wink

# 198
  • Варна
Във въглехидратният ден моите идеи се изчерпват с всякакви печени или задушени зеленчуци към препечена филийка. Много ми допадат задушени гъби с лук и малко доматено пюре, печени чушки с доматен сос, печен патладжан с доматен сос и чесън. Яла съм паста със зехтин и подправки. Понякога лютеничка, пърленка. Понякога  пълнозърнест хляб, защото имам останал... Ако няма какво има едни крекери, които обичам много, въпреки, че не е много полезно. Когато имам сготвени зеленчуци си хапвам доста като количество. Днес ми е въглехидрат, ядох задушено зеле с моркови и няколко филийки хляб. Гледам да не гладувам много, че миналия път много освирепях и всичко свалено си върнах. Тази сутрин 57,5 кг. Иска ми се още два, ама не задължително и тези да задържа ще е супер.

# 199
  • BG
Хубава вечер и от мен! Nature SnowflakeNature Snowman

Колко е снежно навън, така както не е било цяла зима ..... А тъкмо се зарадвах, че дойде пролетта! Astonished

Относно въглехидрания ден, аз инаги съм си приготвяла спагети за обяд. Понякога си правех алио е олио, а друг път си слагах малко чесън, броколи, червена чушка, тиквичка .... Много ми е вкусно така, а и мога да си занеса в офиса, като внимавам с количеството на чесъна, разбира се. Друг фаворит, от съвсем скоро, е салата с булгур, домати, чушка, може червен лук, магданоз, по избор може и някаква зелена салата да се добави.

# 200
Привет, момичета!
Благодаря за идеите за въглехидратния ден, ще се възползвам от тях!
След вчерашния плодов ден резултатът е -3.400 кг., това е за 16 дни.
Днес съм на протеини.
З: няма
О: салата маруля, краставица, домат и ролца от раци
В: салатата без ролца, мисля да е с малко задушено свинско, защото ще готвя на мъжете ми.

Хубав и лек ден от мен, и много минусчета!

# 201
  • София
Blondii, супер резултати.
Аз направи вече 80 дни, обаче след 5 поредни 60.900, сега три поред съм 61.400 и много нещастна (и то първото нагоре след плодове).
Днес съм на ризото с гъби

# 202
Здравейте, аз имам доста килца за сваляне.Днес като стъпих на кантара и видях, че съм 65,700 кг, направо ми се дорева Sad За това реших и аз да започна 90-дневната диета.
З:изпих едно кафе с мляко
О:1 филия Вита хляб и кашкавал
В: мисля за скумрия със салата от домати и краставици
Въпреки че в диетата пише менюто от обяда и вечерята да се повтарят, аз не знам дали ще мога да спазвам това правило, тъй като в къщи си готвим редовно/в по-малки количества, че да се изяжда/ и предпочитаме да не повтаряме храните.
Мисля диетата да я съчетая с някакви упражнения от нета тъй като имам да свалям най-много см в бедрата и ханша.Тялото ми е тип круша и дупето и краката са ми проблемните области.На вас кои са ви проблемните зони и виждате ли да има резултат по тях спазването на тази диета?Simple Smile
Благодаря предварително за отговорите!:)

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 14:19 от march0703

# 203
  • София
Здравейте, аз имам доста килца за сваляне.Днес като стъпих на кантара и видях, че съм 65,700 кг, направо ми се дорева Sad За това реших и аз да започна 90-дневната диета.
З:изпих едно кафе с мляко
О:1 филия Вита хляб и кашкавал
В: мисля за скумрия със салата от домати и краставици
Въпреки че в диетата пише менюто от обяда и вечерята да се повтарят, аз не знам дали ще мога да спазвам това правило, тъй като в къщи си готвим редовно/в по-малки количества, че да се изяжда/ и предпочитаме да не повтаряме храните.
Мисля диетата да я съчетая с някакви упражнения от нета тъй като имам да свалям най-много см в бедрата и ханша.Тялото ми е тип круша и дупето и краката са ми проблемните области.На вас кои са ви проблемните зони и виждате ли да има резултат по тях спазването на тази диета?Simple Smile
Благодаря предварително за отговорите!:)

Аз съм твоята фигура и същия проблем, даже като почнах бях повече кг от теб, сега след 80 дни съм около 61 (172 съм висока). При мен определено има разлика с тази част на тялото. Забелязала съм, че диетата дори да не прави големи разлики на кг (поне при мен) свива обеми. Не се меря със сантиметър, защото зависи колко ще го стегна, но по дрехите има разлика, визуално също.
Не знам как се вгражда клип, но тук на 16.40 има нещо подобно което аз правя и мисля, че ми помага, супер лесно е, откраднах си го от едни уроци по балет. С 1 крак махове на страни по 4, после сменям крака, после по 2х2, после 4х1 и пак отначало докато се умота. Дано сте ме разбрали, но го правя с изпънат крак, понякога и назад. 
https://www.youtube.com/watch?v=tbLd1LLdL5s

# 204
  • BG
Добро утро, дами! Flowers Sunflower

Черпя с едно виртуално кафе, за добро утро! Simple Smile

Blondii, прекрасен резултат! Venyan, да не задържш вода?! Между другото, има моменти на задържане и после пак продължава смъкването на килограми.

march0703, колко си висока?

Venyan, такива упражнения, според мен, извайват наистина прекрасни крака!!! 

Успех на всички и прекрасен минусов ден! Nature SunnyFlowers RoseFlowers Four Leaf Clover

# 205
Здравейте, мили дами!
Stephy, висока съм 168 см.
Наистина смятам, че тази диета е много полезна, защото е базирана на разделното хранене.След няколко дни на нея се чувствам много енергична и ми е по-леко.И на вас ли ви се отразява така?
Дори и да не постигна някакви грандиозни резултати, поне ще съм спокойна, че се опитвам да се храня здравословно! Simple Smile

# 206
  • BG
Здравейте, мили дами!
Stephy, висока съм 168 см.
Наистина смятам, че тази диета е много полезна, защото е базирана на разделното хранене.След няколко дни на нея се чувствам много енергична и ми е по-леко.И на вас ли ви се отразява така?
Дори и да не постигна някакви грандиозни резултати, поне ще съм спокойна, че се опитвам да се храня здравословно! Simple Smile

march0703, със сходна височина сме. Какъв резултат целиш?

И аз именно поради тази причина обичам тази диета, защото ми е по-леко на стомаха и накрая съм успяла да овладея поривите си да ям непрекъснато. И обикновено, когато започна отново да се тъпча се връщам към нея.

# 207
Здравейте момичета,и аз се включвам при вас.Спазвах в преди 5 год. след като родих и свалих 13 кг,чувствах се прекрасно.Сега съм качила 5кг,искам да ги сваля.Според вас чаша вино вечер много ли ще попречи?

# 208
Здравейте,
Stephy, целта ми е 57, 58 кг, но не знам дали ще успея да ги постигна…:)
Whiteflower, и аз се чудя дали чаша вино вечер пречи на диетата, а и тъй като не мога да пия кафе без мляко -дали 2 ч.л. мляко пречат във всекидневното кафе, и дали пиенето на 3 в 1 също пречи на свалянето на килограмите?

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 13:02 от march0703

# 209
Аз като я пазих за първи път пиех кафето си със захар,но не пиех алкохол🙂

Общи условия

Активация на акаунт