Копнеж за бебе тук събра ни, споделяме си радости и драми. - Бебеправене - Тема 362

• 25 070
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте! Първо дано при Мама и Диди всичко е ок! Стискам ви палци!
Аз влизам с тъп върпос. Нали ЦС трябва да има само до О. Защото при мен се получават мн странни неща. На 10 ден положителен тест за О, след това следващите дни беше отрицателен. Преди това си имах ЦС, след това 2 дни нямаше, а днес пак има. Та не мога да разбера фалшиво позитивен тест ли беше или нещо не е ок...

# 721
Мери, коя е другата възможност?

# 722
Ако сте имала полов контакт в дните на овулация, все пак тези лентички не са толкова излишни, защо да е нереално, напълно нормално е да има бременност

# 723
Здравейте!  10дни съм след цикъл , купих си днес тест за овулация на Lady test, макар ,че изобщо не ги харесвам,но просто беше най-евтин... е попринцип ову ми е на 15, 16ден след цикъл, но сега ми показа на 10ден според мен доста положителен тест Grinning дали е възможно да е по-рано ову. Или да не вярвам на тези тестове.. и ако знаете някакви домашни варианти на тестове за ову. Че направо фалирах всеки месец по 3кутии по 11лв да купувам Grinning
Аз лично ползвах тестове от ибей. Евтинки , но работят. Тук във форума получих много хубав съвет. Тъй като бях с нередовен цикъл да си правя от ибейските и като видя, че почва да се насища да си полззвам по-скъпите. Лично за мен това  беше по-изгоден вариант . Да те ориентирам в цените горе долу- вземала съм 50 теста за 14 лева някъде. Стигат за дълго време, лошото че повечето идват за месец, някои за по-кратко , но това е ориентировъчно

# 724
Момичета, имате стиснати палци и от мен. Аз,  както и предположих в предния си пост, съм с М от събота. Поне този месец тече по-слабо.

# 725
Аз влизам с тъп върпос. Нали ЦС трябва да има само до О. Защото при мен се получават мн странни неща. На 10 ден положителен тест за О, след това следващите дни беше отрицателен. Преди това си имах ЦС, след това 2 дни нямаше, а днес пак има. Та не мога да разбера фалшиво позитивен тест ли беше или нещо не е ок...

Диди аз знам, че ЦС може да има през целия период. Когато сме в O обаче, консистенцията и трябва да е разтеглива и бяла като белтък. Така знам аз, но ще е добре да чуем още мнения.

# 726

На 18 сме имали контакт (тогава тестът за О беше с 2 еднакви черти, а предния ден с тестове по-ярка от контролната).

# 727

Диди, може да си имала два фоликула и да се се пукнали през 2 дни. По принцип, аз за себе си забелязвам, че от "леките" стимулации с летрозол и фемара, следващите месеца О. ми е сигурна, а цикълът - точен! Докторът отрича да има връзка, но засега аз смятам, че има.
ако има как, щракнете още веднъж поне за затвърждение.

МамаНаПринцеса - желая ти да е точно Б., нзасега знаците сочат точно за това! Не прави такива сметки, важното е, че два теста ти дават бледа втора черта, какво по-сигурно за този етап от положителни тестове Simple Smile Тоест, вие сте си имали контакти, въпреки неразположенията ти, така ли?

Евала, момичета - на който щрака редовно, просто адмирации. Ние такава хубава О. пропиляхме с едно единствено щракане. Все изморени, все с напън. Аз се и разболях. Направо не знам как ще я караме така. Днеска ми е черногледо. Изпадам в някви нервни състояния и не мога да се позная. Явно следенето, контролирането на дните за интимност, недоволството, че се изпускат, всичко се насъбира и накрая ескалирам. Вредя си на отношенията и после влизам тук да ви съветвам да сте по-спокойни и благи с мъжете си Grinning

Наистина не знам какъв е успешния начин и просто си мисля вече, че на нас не ни е писано и нещо постоянно пречи, ей така да ни е гадно.....

# 728
  • София

На 18 сме имали контакт (тогава тестът за О беше с 2 еднакви черти, а предния ден с тестове по-ярка от контролната).

А не може ли на 13ти или 15ти ден да е станало?

# 729
Спокойно Кийп май всички сме така. И аз един път съм на гребена на вълната, един път ровя дъното. Ще изгрее слънце и на нашата улица. Hug

# 730
Неразположения от ешерихия коли в урината е силно казано. Такива имах преди месец и половина- парене и болка при уриниране, а сега нищо.
iana, на 13 и 15 имам отрицателни тестове за О, а и мисля, че ЦС си ми беше около по-късните дати.

Редактирам в четвъртък (ако не бъркам) ви бях писала, че при избърсване имах еднократно като конче кафяво на тоалетната хартия.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 13:29 от МамаНаПринцеса

# 731
  • Варна
Ако О. ти е била на 18-ти, изобщо не се чуди на "+" тест. 10-11 дни са минали, щом имаш уринен положителен, 100% ще е такъв и кръвният.

# 732
Момичета, какво мислите за жените с ИР, с много натрупани кг....... дали това е пречка за неуспешното забременяване. Ходих на лекар - цикъл редовен, на всеки 28 дена, овулацията си я усещам (скоро ми предстои фолукуметрия) , нямам кисти, захар ниска, инсулин висок, проблеми с жлезата нямам, анти-телата са си добре.
 Според АГ това не е пречка за забременяване, а според ендокринолога не мога да забременявам от ИР. Както знаете имам една неуспешна бременност, тогава пиех лекарства за ИР, точно лекарствата обвинявам за увреденият плод....... и съм решила, че нямам намерение, отново да ги почвам...........Опитвам се с диета да контролирам ИР, но ми е много трудно........ Ще се радвам да чуя и други мнения. Защото аз вече вяра на лекари нямам.
 Страхотна група сте, много ви обичам!

# 733
Здравейте, момичета!
Честито на всички с положителни тестове и силно стискам палци всичко да е наред!
Тази тема май основно момичета без овулация забременяват:) Да ви кажа моето мнение за Семерджиева (ако някой го интересува). Според мен е много меркантилна и обръща внимание основно на жени, които биха стигнали до ин витро или такива, които по някакъв начин биха подобрили статистиките на болницата. Аз отидох при нея това лято като бях в Бг и се почувствах ужасно. Говореше ми ехидно (може би заради годините и това, че вече имам деца), претупа ме, реши, че имам киста и ми изписа неправилно лечение и пр. Тъй като наистина се почувствах зле, потърсих второ мнение за кистата и то беше за мен много по-достоверно (както се и доказа в последствие).
За новите момичета - аз не съм нова, от почти година чета, но поради огромна заетост по всички фронтове, пиша много рядко. Съгласна съм с Ив, че сарказъм и злъч към новите момичета не трябва да има. Бъдете добри, за да са добри с вас. Аз от грубост не съм страдала тук, но, тъй като пиша рядко, често бивам игнорирана като задам въпрос (с изключение на някои момичета, на които искрено благодаря). За мен това не е голяма драма, тъй като форумът е много малка част от живота ми, но все пак оставя известна горчивина.
Рейв - искрено вярвам в теб и в това, че ще намериш най-верния път към мъжа си. Сигурна съм, че мечтата ви ще се сбъдне! Ние с моя мъж имахме известни търкания преди първото дете, тъй като тогава забременях много бавно. Той всъщност през цялото верем твърдеше, че е много по добре и благородно да осиновим, отколкото да се подлагаме на каквито и да е процедури, а аз хич не мислех така. Направо не ми се мисли какво щеше да стане с нас ако не бях забременяла естествано в крайна сметка...
Меги - теб те следя отдавна, радвам се на оптимизма ти и се надявам шестото ти чувство да е вярно и наистина да си бременна много много скоро!
За съсиреци някой беше попитал - аз съм така откакто се помня, понякога виждам много стряскащи гледки, 100 пъти съм се консултирала с лекари, според които това се дължи на много дебела лигавица и не е никакъв проблем, даже е добре за имплантиране при бременност.
Аз си пийвам по чаша вино вечер, живея в държава, произвеждаща едни от най-хубавите вина на света, няма как да се устои. И с двете си бременности съм пила по чаша вино в редки случаи, без никакви други вредности.
Хубава седмица на всички, ще се видим в новата тема!

# 734
Тихичко честито момичета!!

Малко извън темата, но не съвсем, отварям сега Пациенти на Надежда, че 50 нови отговора и познайте какво - карат се. Явно периода е такъв!!! Радвам се че ние успяваме да се справим цивилизовано с пререканията.

Ще сложа малко инфо за цигарите, не го поемайте като спор, не го пиша за непушачите, а за тези пушачки, които четат. Алкохолът, ако няма алкохолизъм се спира от днес за утре без проблем. При цигарите винаги има зависимост - и физическа и психическа. Цигарите не се спират лесно. Спрете ги преди да сте забременели. Ако не можете, без чувство на провал, намалете до 5 на ден. Пак ще е голяма победа за някои.

Общи условия

Активация на акаунт