iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 113

• 47 743
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Здрасти, добре ли е този вит д, нали може по няколко капсули да се вземат при нужда??
https://www.iherb.com/pr/Carlson-Labs-Vitamin-D3-1-000-IU-25-mcg … els/13018?  

# 391
  • have faith and be patient ..
здравейте , от промоционалните витамин Д-та , има ли хубав детски , за 2 и 5 години ?

# 392
  • София
На мен промоционалния витамин Д, като го сложа в кошницата не ми отразява намалението. Имате ли такъв проблем?

# 393
Darma4, само да ти покажа новите опаковки на моите витамини от които много се изненадах. Ако някой друг ги получи, да не се шашка.
Скрит текст:

# 394
  • София
Darma4  
Neocell, нямат нищо общо с Neocell.bg.
Преди 2-3 год. писахме на сайта и те дори ни поискаха повече информация, координати на фирмата разпространител, да им посочим сайта, да направим снимки на продуктите и т.н.
По-добре пиши на истинската марка/производител и ги попитай.
В БГ е пълно с ментета, на много марки. Постоянно засичаме такива.
Iherb доставя директно от марките/ производителите. Под всеки техен продукт посочват и връзка с марката/производителя - всеки може да се информира за всичко, което го притеснява.
За да ти проверят продукта, трябва да им изпратиш партиден номер, дата на производство и т.н.

Здрасти, добре ли е този вит д, нали може по няколко капсули да се вземат при нужда??
https://www.iherb.com/pr/Carlson-Labs-Vitamin-D3-1-000-IU-25-mcg … els/13018?  
Здравей!
Продуктът е хубав, дозата ти си я определяш или лекаря ( ако си с дефицит).
Приема се след хранене

iHerb® код:   YUL919
за първа поръчка: над 40$ дава 11$ намаление, до 40$ - 10% намаление
за следващи поръчки - само жест към мен

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 07:54 от denis.

# 395
Здравейте!Бих искала да ви попитам,понеже преди време съм взимала доста,но беше отдавна.Сега направих поръчка за 100лв,но не мога да поръчам с тегло повече от 1,8,Та все пак има ли опция да си заплатиш за да можеш да поръчаш нещо по-тежко?Благодаря предварително!

# 396
  • София
Здравейте!Бих искала
Скрит текст:
да ви попитам,понеже преди време съм взимала доста,но беше отдавна.Сега направих поръчка за 100лв,но не мога да поръчам с тегло повече от 1,8,Та все пак има ли опция да си заплатиш за да можеш да поръчаш нещо по-тежко?Благодаря предварително!
Здравей!
До БГ поръчките трябва да са на стойност до 100$ с тегло до 1,8кг.

здравейте , от промоционалните витамин Д-та , има ли хубав детски , за 2 и 5 години ?
Eто предложения:
https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-Vitamin-D3-Drops-Unflav … fl-oz-15-ml/40018
https://www.iherb.com/pr/Bluebonnet-Nutrition-Liquid-Vitamin-D3- … fl-oz-30-ml/27904
https://www.iherb.com/pr/Superior-Source-D3-400-IU-100-MicroLing … lve-Tablets/26997

... MRM Vitamin D3 & K2 с нова опаковка:
https://www.iherb.com/pr/MRM-Vegan-Vitamin-D3-K2-60-Vegan-Capsules/77415

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 11:21 от denis.

# 397
  • Sofia
Darma4  
Neocell, нямат нищо общо с Neocell.bg...
В БГ е пълно с ментета, на много марки. Постоянно засичаме такива.
Iherb доставя директно от марките/ производителите. Под всеки техен продукт посочват и връзка с марката/производителя - всеки може да се информира за всичко, което го притеснява.
За да ти проверят продукта, трябва да им изпратиш партиден номер, дата на производство и т.н.

Благодаря, съжалявам, че пълня темата, но това обяснява нещата. На българския сайт пише за холограмния стикер. На официалния Neocell.com няма такава информация, а и на снимките не забелязах. Сигурно в България го лепят на местна почва.
И да попитам-може ли да пие от този колаген възрастен човек, който пие лекарства за хипертония.

# 398
  • Sofia
На мен промоционалния витамин Д, като го сложа в кошницата не ми отразява намалението. Имате ли такъв проблем?
И при мен е така. Досега се разправях с Едмон май беше. Поръчвали ли сте друг път този продукт? Не съм. Пратете линк от количката, пратете скрийншот. И накрая-платете сумата, изпратете ни номера на поръчката и ние ръчно ще коригираме сумата. И ме отказаха,

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 13:38 от Darma4

# 399
  • София

И да попитам-може ли да пие от този колаген възрастен човек, който пие лекарства за хипертония.
По-добре се консултирайте с лекар.
Колагенът е протеин, ако състоянието му не налага ограничаване на протеините, не би трябвало да има проблем - все пак една доза е само 5-6 грама.

# 400
Ами и аз преди няколко поста споменах, че два от витамините ми дойдоха с различни опаковки тая седмица. Денис каза, че е възможно да си сменят опаковките. Освен и тия на Неосел да са сменили. Лично на мен ми стана странно, защото две различни марки поръчах, как пък и двете едновременно си смениха......
Е да, обаче при мен и холограмния стикер липсва. Ако толкова се пазят от имитация, дори и да сменят опаковката, би трябвало поне него да запазят. Освен това, дори и да са въвели нова, по-голяма разфасовка, би трябвало да го обявят първо на собствения си сайт. Поръчката ми е от края на октомври, повече от 3 седмици са. Притеснявам се, че ако вместо колаген пия пудра захар, вместо да се разхубавя, ще надебелея. Disappointed
JoyJoyJoy ох, искрено ме разсмя

# 401
Здравейте, как стои въпроса с доставка до превозвач в Англия? Видях, че поръчвате и така, по-изгодно ли е?

# 402
Здравейте, как стои въпроса с доставка до превозвач в Англия? Видях, че поръчвате и така, по-изгодно ли е?
В момента с Йодел доставката е 4$ за поръчки до 40$ и безплатна за по-големи суми.

# 403
  • Sofia
В момента с Йодел доставката е 4$ за поръчки до 40$ и безплатна за по-големи суми.

Да добавя, че с Yodel предплащаш таксите в момента на пускане на поръчката. Ориентировъчно за поръки до $50 таксите са $10-12, за $100 - около $20. Можеш да поръчваш до $150 и 15.8кг.

Full tracking. Max $150.00 and 35 lbs (15.8 kg). No PO Box.

За информация имах поръчка на стойност $24 до България, за която платих 26 лв такси на БГ пощи...много по-изгодно е до Англия според мен и поръчките идват доста бързо и не изчезват както тукашните...доставката в повечето случаи е безплатна, докато до България стана невъзможно да я докараш до 0.

# 404
medissa, както са обяснили вече- избираш Yodel с предпатени такси и не го мислиш къде е пратката, дали ще отиде на митница... Simple Smile В момента имам 3 поръчки до превозвач, всяка за около 80-100долара. Не си спестяваш ДДС-то, но пък не плащаш доставка и безумните такси и чакане на БГ Пощи плюс можеш да се възползваш от всички допълнителни отстъпки и кодове на сайта. Неприятното е, че не всичко се доставя до Англия.

Общи условия

Активация на акаунт